215

Анонимен

преди 6 години

До GDКогато си некадърен или от друга партия и шефът ти те изрита, пак ли ще правиш прайдове? Това са трудови отношения, има КТ и си търсиш правата, както много други. А какво правиш нощем си е твой личен проблем, стига да не разнасяш СПИН!

214

Анонимен

преди 6 години

До смешноАко толкова ти е мъка по първата жена на президента, можеш да я попиташ има ли нужда от такъв като теб! Не бъркай нещата. Деси Радева е успяла по най-елегантния начин да каже това, което мнозинството от нас мисли. Ти също имаш право да се определиш и да харесваш или не Прайда, но не се рови в чаршафите на другите!

213

Анонимен

преди 6 години

тая президентша е уникално глупава

212

Анонимен

преди 6 години

Най накрая някой да ги каже нещата в прав текст. Браво на Деса.

211

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се охраняват само Президента,Министър-председателя и Председателя на НС.

210

Анонимен

преди 6 години

Твърде просташко заглавие на статията. това че не харесвате Президента не значи да се отнасяте така с членовете на семейството, все пак трябва капчица уважение.

209

Дългата Деса-златн

преди 6 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

208

Партиен член

преди 6 години

Браво.Хареса ми.

207

МАЙНА

преди 6 години

Права е наборката Деси

206

Aпелиращите

преди 6 години

за толерантност и признание НИКОГА не са се съобразявали КЪДЕ, КОГА и КАК да проявяват своя егоизъм: нито когато 2 години тяхното сборище се провеждаше на Черешова Задушница, нито маскирайки се с кукерски дрехи, нито в такъв траурен ден! Приличат ми на ония арабски футболисти ...Е, сега остава догодина прайда да е на 2 юни и дефилиращите да са с НАШИТЕ национални носии!!! Така де, нали сме (?!?!?) евроатлантици. Само не знам като пуснат сирените пак ли ще си пеят песничките???

205

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тато такива с леви резби се събираха в градинката на Халите на пъпа на София. Често ги виждах защото от там се прибирах за вкъщи след работа. Веднъж ми се наложи да ползвам градската тоалатна която беше в градинката и ме наобиколиха няколко с леви резби. Почнаха да се опитват да завържат разговор а един по нахален се опита да ме обарва. Обаче като му набих един прав между очите мерака му мина и всички избягаха като евани вдовици. Та тези с левите резби само кютек ги оправя!

204

Misteriq

преди 6 години

Предлагам, всеки който е различен в нещо от останалите да го демонстрира публично и да прави свой парад.Така всеки ден , навсякъде из България ще има паради и всъщност ще живеем в един голям парад.Ехеее колко било лесно да се живее по-добре.

203

До 240

преди 6 години

Как да чета, като твоите гениални открития още не са публикувани?

202

Анонимен

преди 6 години

USA, ЕС, НАТО с две думи казано гей парад. В България той се зароди вследствие на трите думи.

201

Анонимен

преди 6 години

Не съм против хомосексуалността,а против демонстративната такава! Не ме интересува кой с кого си ляга,това си е негов живот,но моля да не ми навират в очите гениталните си и развяват чаршафите си!

200

Анонимен

преди 6 години

Правилна позиция.Само се чудя какви права защитават тези извратеняци,след като никой не им пречи да си го развяват и по улиците и по медии и къде ли не.По-скоро ние нормалните имаме нужда от защита от тях.Развращават децата,а политиците ги подкрепяли.Егати сбърканата държава.

199

сапунка

преди 6 години

абе млъкнете малко в кръчмата, тишина!какво стана с Чарли, има ли СПИН или в следващата серия ще кажат?

198

da

преди 6 години

браво

197

редовен

преди 6 години

Подкрепям статията! Написана е точно и интелигентно. А посланиците защо не си седят в посолствата, а се месят там, дето не им е работа? Че в природата има отклонения е отдавна ясно, само шарените смешници се напинят за какво...?Гладуват ли, студуват ли,клошари ли са? Платени извратеняци!

196

ivailo1403

преди 6 години

Браво на жената ! Написала е какво мисли за участниците в "прайда", без да и пука какво ще кажат *** медийки за нея - че е хомофобка, нетолерантна и тем подобни клишенца.