21

9689

преди 6 години

За този определението е-престъпник от висша класа.

20

Анонимен

преди 6 години

На България и е необходима спешна нужда от нови лидери, нови лица, вдъхновени за напредък - реален и дълготраен. С ясни идеи за макроикономическо развитие на страната, със идеи за подобряване и изграждане на инфраструктура подходяща за индустрия!Сегашните лица се изтъркаха, няма го пламъкът с който работиха първият мандат, нужна им е почивка и допълнително амбициозни.А на нас - друго управление, лошото е че единствената алтернатива е Бсп. А хубавото, че лидерът им поне става, ако остиска нат

19

Анонимен

преди 6 години

Лично съм лъган 39 пъти и съм се отказал да вярвам че има промяна рекордиор съм

18

Анонимен

преди 6 години

Затова същото продължава да командва и манипулира и само гледат техните нали щяха да гледат малките фирми да се грижат за малкия бизнес какво става европрограми за техни си интересно мие тая имитация докога щее наистина а повярваите в тия европрограми как се краде вие бедна фантазията колко милиарда са отупали некъдърниците и скриха господ знае

17

Анонимен

преди 6 години

Още нови1000 души в полицията? Че малко ли е ся полицията госпожо и господа. На перво место в Европа сме по полиция на грава на населението. Още ли увеличавате - накарайте тези да работят. 1000 нови полицаи = 1000 нови гласа за ГЕРБ.

16

Анонимен

преди 6 години

Докога карането щее един през друг работа трябва не кавги

15

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен15 Цели институти на запад, а и у нас вероятно, се занимават с това, как да се контролира и манипулира масовото съзнание на хората.Едва ли ще допуснат, народа да се вдигне, както някога, и да има 2 милиона митинг в центъра на София.Напротив, ако трябва, Борисов ще изпуска парата от време на време с някое уволнение, показен арест, ще отпусне пари на този и онзи, целта е да останат колкото си може повече на власт, защото са удобни на някого, а за кражбите им си затварят очите.

14

Анонимен

преди 6 години

Не следих политика само се позачето тая имитация докога ще е повече не искам да знам

13

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен 9 И в какво точно се състои безхаберието и вината на Радев, за гибелта на пилота?

12

Анонимен

преди 6 години

Тези Цветанов и Борисов ще дойде време в което ще излязат наяве не само фантастичните им кражби, но и опита им за унищожаване на България.Ако хората не вярваха на медиите, сега герберите щяха да висят по стълбовете на всеки град.Но хората по принцип са наивни, а медиите са купени от Борисов и Доган.

11

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТМогъл е да поддържа по-добре техниката, която е под негово разпореждане. Могъл е да изиска от авиоотрядите повече подготовка.То да си главнокомандващ не означава да си плямпаш селянии на мегдана на димитровградското село от което си произлязъл.

10

анонимен 8

преди 6 години

До Анонимен 9ХА ХА.БУЙКО СИ ИМА ВОЕНЕН МИНИСТЪР-БАШ ПАТРИОТ.

9

Манджата

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАТази "мъдрост" я измисли най-*** същество -*** от Дулово и гърбавите я повтарят като папагали в захлас,защото нямат потенциал да мислят...

8

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че заради безхаберието на Радев вчера загина един офицер от българската армия.

7

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До АнонименНе знам дали се бърка, но тази държава може да се оправи само по един единствен начин... - ако Борисов е едновременно Премиер, Президент, Главен Прокурор, Председател на ВАС, на конституционния съд и патриарх на БПЦ...

6

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Напълно нормално е г-жа Лъжа да говори неистини... - защо я обвиняват...

5

ГРАЖДАНИН

преди 6 години

Истината която президента каза авиацията не закъсня .Жалко за пилота .Колко долно е споделеното от президента че сме изгубили 50 млн. защото машината не била застрахована .Човешкия живот толкова ли струва г-н Борисов .

4

Оставка

преди 6 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашисткото управление на Асвалт паша....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА и народен съд за крадците на милиониии и милиардиии от магистралите,от уж безплатното саниране,от кокошкарската ограда на фашистките обръчи от фирми на псевдопатриота-фашист Симеонов.....чумата СДС и герб ЕООД Комерс са проклятието на прехода в България..

3

Анонимен

преди 6 години

*** и Ралф могат да си направят шведска тройка с Рагин, дайте нещо смислено да четем .

2

Анонимен

преди 6 години

Политик да говори неистини!? А стига, моля ти се другарко! Ако беше за някой друг, но човек свързан с числото 6, това не може да бъде! Само не го причислявайте към някои наши или чужди служби свързани с шестици, но не оценки.