4

Плащач

преди 6 години

Тенценцията за повишени нива на ПТП е бляагоприятствана от намалените цени на горивата. Но ако Валентин Златев вдигне дизела на 4 лева за литър, бензина на 3.50, а газта на 2 лева за литър, тогава тъпира зад волана няма да мачка газта, щото ще трябва да плаща, а да плаща не може, щот е беден като цяло, а е беден, щот е пр0ст. Да се повиши и цената за ГО двойно ПОНЕ! да се повишат данъците за автомобили двойно! КОйто не може да плаща, няма да кара. Има автобуси, има обществен транспорт!

3

До 2

преди 6 години

"българите "като теб със сигурност!!!!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Слаб контрол на пътя, чувство за безнаказаност, малък брой камери... това са част от причините за катастрофите. Знаем, че българинът е тъпо животно, което от дума не разбира, трябва с насилствен акт да бъде анкаран да спазва което и да е правило. Културата на *** балкански няма как да се промени, трябва да му се бръкне в джоба, за да спре да се сили със 100 коньовата си бангия, мислейки се за много бърз.

1

Анонимен

преди 6 години

Това е нормално да се случва с народ, който си избра КОМУНИСТ И същевременно харманлийски облъчен *** за президент, известен като Радев.