107

Анонимен

преди 7 години

тъкмо четох за айхман. нацистки офицер, избягал в аржентина и ОТВЛЕЧЕН от мосад, пренесен в израел (държава създадена след войната), обесен от евреите през 1962 г. такива неща като процес в германия (която е окупирана от сащ, британия, франция и ссср), дела от потърпевши евреи или поляци в германия, да си ги нямаме. и какво точно общо има нелепият пример с българското министерство на отбраната, министър от 1 седмица и служител, назначен преди 18 години от тия, дето сега се оплакват от него?

106

Анонимен

преди 7 години

До 85То така можем да изкараме от контекста и снимка на Чаплин от "Великия диктатор" и да кажем, че отчаяно е искал да прилича на Хитлер, а знаем, че не е така. Просто без пълната картина се правят заключения. Ако човекът е нацист, съм съгласен да го махнем и да го осъдим. Но ако е пародия или лоша шега, да не преувеличаваме значението й. Може би шегата не е с евреите, а с Хитлер и прибързано се засягаме? Мисля, че няма човек, който във всичките си мисли, чувства и действия да е идеален.

105

Политически цинизъм!

преди 7 години

Като съм бил на подобни места, сълзи са капели от очите ми. Няма нормален индивид, който да остане безучастен пред такава трагедия.Не знам какъв трябва да си, да знаеш историята, да вкарват деца и жени в газови камери. Да ти изписват затворнически номера, да правиш античовешки опити. Тази човешка трагедия да те кара да поздравяваш с нацистски поздрав. Не е човешко. Извратено е.Срам и позор за човеството. Срам за България.Срамувам се от вас, не сте хора. Защитниците им също.

104

Анонимен

преди 7 години

e pusnahme gi po blizo do vlasta da vidim shto za patrioti sa :) .. mda bqha patrioti balgarite ama edno vreme , togava balgarite si vzemaha za jeni garkini,rumanki,ruskini,chehkini, srabkini , daje turkini , a balgarkite se omajvaha v stranstvo , ti spored vas patrioti li sa ? kajete , govorqt za ``rasova chistota na naciqta`` i vsqkakvi drugi nacionalisticheski(nacistki ideologii) sashtevremeno ne sa postroili edin pametnik ili cheshma nqkade v bg .... tipichno po nacistki ....

103

1488

преди 7 години

Егото на корумпирано малцинство не трябва да се подържа за сметка на самочувствието на мнозинството.

102

До патриоти фурнаджи

преди 7 години

Тия са кокалджии.

101

реконтраадмирал

преди 7 години

Каракачаков обявява конкурс за нови служители в МО. Който най-убедително се представи с "Хайл Хитлер!" печели конкурса.

100

Анонимен

преди 7 години

Нещо не схващаш, точно обратното - въпросният артист се подиграва с параноята която хората имат ...Викаш и тия хубостници се подиграват с параноята която се вихри срещу нацизма...Не е просто майтап значи...

99

w

преди 7 години

абе Карачанка ти си *** само вреди носиш вземи па се мани БЕ ама е сладък кокала пук и като не става нищо друго от теб

98

тя

преди 7 години

Т. н. патриоти ,при нови избори ще са извън парламента! Много се усра..! Гласувах за тях , но няма да се повтори!

97

Анонимен

преди 7 години

kogato prevrashtash patriotizma v nacionalizam(nacizam)

96

до 109

преди 7 години

Хайде малко по надалеч погледни от носа си. ДПС могат сега най-спокойно да кажат повече няма да плащаме данъци.. НАТО може да ни изхвърли от алианса и да станем едно Косово.Туй ли иска тоя ***, като е компрометиран да се маха и без туй има 2 избирателя на кръст кой представлява, че и министър го цапнали. Aма нали трябва да крадеме и да пукаме 1 кило уиски на ден.

95

Анонимен

преди 7 години

До 101Айхман е бил официално високопоставен нацист. Да се сравняват Антонов с неговата вероятно пародия или безвкусна шега (и силно съмнителни нацистки убеждения) и Айхман е нелепо.

94

Анонимен

преди 7 години

Чета и не вярвам на ушите си !

93

Анонимен

преди 7 години

вижте, целта на бсп и дпс, с помощта на няколко чужди и вражески разузнавания, е да изкарат патриотите фашисти. тази кампания тече от 1 година и накрая ще успее, гарантирам ви го. не че съм им бил фен, но след 1 година ще се чудите как най-големите врагове дпс, дост, бсп и герб усвояват евро средства.

92

избирател

преди 7 години

С тези,не само,че не вървим напред,а се връщаме около четиридесетте на миналия век!!!!

91

патриоти фурнаджии

преди 7 години

Фурнаджийски лопати ! Уж са русофили ,а сега подкрепят човек който се снима позирайки с фашистки поздрав ! Тези патриоти не знаят какви са всъщнос - патриоти ли са ,русофили ли са ,фашисти ли са ?!

90

Анонимен

преди 7 години

До 84Няма давност, но човекът не е бил роден по време на Нюрнбергския процес. Или да го подновим заради Антонов и да го обесим?А не мислиш ли, че може да има сатиричен контекст тази снимка? Мисля, че по-скоро има прекалена докачливост за безвкусна шега. Фашизмът е отдавна отречена в световен мащаб идеология. Трудно ще намериш убеден нацист някъде. Много повече от плашилото на умрелия фашизъм ме притеснява толерантността към исляма. Мисля, че много хора (вкл. евреи) ще подредят заплахите така.

89

Анонимен

преди 7 години

слушах интервюто и 80% от коментарите са НЕАДЕКТВАТНИ! Забранено е по закон да се уволнява служител в болнични и пак по закон първо се изискват писмени обяснения. има и морална страна, и в двете посоки - едната е издръжката на семейство, другата е крет*енското поведение и снимка на служителя. какво точно се иска от каракачанов? да прегази закона или да го играе съдия? друг е въпросът, че 'ораторските' му умения хич ги няма на завалийката:) казва нещо, ама по-зле и от царя.

88

Анонимен

преди 7 години

Няма подходяща сламка, но все трябва да се хване за нещо или да подава оставка и президента да връчва нов мандат.