26

Анонимен

преди 7 години

Ами тя описва себе си. Ле ле, тази съвсем изтрещя! Никой не си посипа с пепел, че не е в БГ и глезлата съвсем си изпусна нервите. Жалка картинка!

25

Дик

преди 7 години

Поредното тъпо семе посято от *** *** фамилия ,макар че баща му беше голям футболист. Пази боже сляпо да прогледне и да се омъжи за чужденец.

24

чарли

преди 7 години

С какво е известна ?

23

Анонимен

преди 7 години

Едно изречение, описващо Мика Стоичкова- амбициозна посредственост.

22

бащичко

преди 7 години

Прилича на баща си ,*** като него ,но за разлика от него тя мяма никакъв талант ,нито за спорт ,нито за образование ! Та станала да критикува куклите дето пеели за пари ,журналисти дето се продавали за пари и т.н. ! Ами продават се защото са кадърни и търсеуни ,имат купувачи ! А ти на кого се продаваш ,кой дава 6 лв. за тебе ?! Видяхме колкот ти струва акъла ,ожени се за някакъв турчин ,религиозен фанатик ,а след време и чембер на главата си ще сложиш за да не си развалиш отношенията със свекър

21

Анонимен

преди 7 години

Моето момиче, покажи малко класа. Замълчи си и се прибери в дупката от която изпълзя. Ако не беше баща ти, нккой нямаше да е чувал за теб. То не, че много се чува.

20

Анонимен

преди 7 години

Тази е ясна, аз обаче чакам нещо ново около изРут Колева

19

Анонимен

преди 7 години

Мика, всеки е отговлрен за постъпките си. Ние не сме ги виновни, че правиш глупост след глупост. Изпускаш си нервите от безсилке и злоба. Хахаха, не ни занимавай със себе си! Извинявай!

18

чок гюзел

преди 7 години

Иначе казано на новия роден език на Мика-та-Аферим,ашколусн,машала! А да се ожениш за мюсюлманин е нещо велико, много по-велико от това да се евтина или по евтина ***! Как ли ще звучи песничката-Мила моя мамо--ама на турски или арабски? Чок гюзел,чок...

17

Анонимен

преди 7 години

Това момиче става все шо-зле. Избиват и нервите, нокий не я бръсне за слива.

16

floko

преди 7 години

Абе тя и тая не е цвете за мирисане, но това което казва е вярно. Въпреки,че не се иска много мозък да стигнеш до подобно заключение. Някой се ebът за много, някой за по-малко, някой и нищо не получава. Стоичкова да се благодари,че има такъв баща, иначе досега отдавна да е поела по същия път.

15

криста

преди 7 години

Абе тези работи не е без значение кой ги казва - точно Мичето не ми е идол и пример за подражание.

14

карина

преди 7 години

Абе ние сме по-умни, отколкото предполага - много много не зачитаме и дъщери на тате. Да си седи мирна и щостлива там - ама май не е щастлива - нещо и липсва та се дразни от хиляди километри .

13

Анонимен

преди 7 години

До пишещите по долу - прочели сте заглавито, но не и статията, затова и идиотските коментари. В случая е съсвем права, вече е друг въпрос дали не си ги говори тея неща просто така или е вникнала в смисъла им и сама разбира какво казва.

12

Анонимен

преди 7 години

a то пък в щатите (къдто живее Миката с парите на татко си) са цъфнали и вързали, в Лос Анджелис ако нямаш силикон и ботокс - направо не си за пред хора! :)

11

Анонимен

преди 7 години

Браво на момата!! Опа, вече не е мома. Явно спането с турчин дава резултат. Поумняла е.

10

снайпера

преди 7 години

Аз с друго ставам нагоре, да не ти казвам с кво

9

Кифла

преди 7 години

Тая кифла ако не бе дъщеря на Стоичков щеше да продава *** и чорапи на някой *** на някой сергия в Илиенци. Щото за друго няма акъл. И всъщност-никой никога не се е интересувал от нея. И няма и да се интересува. Да, баща й е най-добрия български футболист / но и един от най-простите/. Който се интересува от футбол-интересува се от баща й. Който се интересува от *** кифли- занимава се с тях.Ама тъпите кифли да ни се набутват, та да знаем,че съществуват-мерси!

8

Винету

преди 7 години

До :) :)лесно се говори като някой друг ти е осигурил финансов комфорт ...а за силиконовите перли - така си ги учите - ако до 16 нямат мозък им слагате силикони и сами да се оправят ... не става въпрос какво пише,а защо взема позиция ...

7

оня

преди 7 години

Колко е умна!