23

Гей

преди 7 години

Тоя пич е типичен гей , какви лъвове сме като пращаме гейове да ни представляват, а после се сърдим че не сме спечелили. Много се чудех дали да го напиша това но това е sad but true.

22

Гюнтер

преди 7 години

Ако вместо в Крим бе пял на гей парти в евроггейския съюз,щеше да е първи!Има време,Рада ще му ОРГАНИзира участие!

21

Анонимен

преди 7 години

Verno tupi komentari.Bravo na momcheto!Istinata e che Klichko kmeta e platil goliama suma pari,nikoi da ne podkrepia BG,zaradi korenite mu v Risiya i che e pial na Krim.Klichko dokaza mafiotskite kurpeji.No sega pesenta na Kristiyan shte se chuva poveche ot liohmana portugalec.Oshte vednuj bravo i samo napred Kristiyane!!

20

Анонимен

преди 7 години

Не е бил достатъчно секси за европейските бой ловъри . С това тесно ду *** и тая уста колко работа можеше да свърши и да спечели.Като остарее още малко ще става само за батки големи пат ки

19

Ром

преди 7 години

Кристиан, пее като свтовна звезда на който може и много знаменитости да му завидят! Истински млад талант е Кристиян, да е жив и здрав и все така да радва почитателите си. Който завижда да не вижда.

18

Отговор

преди 7 години

До oo Освем със синдром на Даун1 задължително трябва да бъде с лява резба.Иначе да не ходи изобщо.Защо ли изобщо участваме в гази щуротия?

17

321

преди 7 години

Ох тука големите "мъжкари" само как критикуват и недоволстват такъв бил онакъв бил,да ама е победител а вия само мърморите.

16

Сократис

преди 7 години

Аз си задавам един единствен въпрос, и той е - За какво е всичко това?!

15

странно

преди 7 години

До ДопълнениеЕй какво от това,нали прослави България.

14

браво

преди 7 години

Браво на момчето,победи Европа и стана втори,браво голяма чест е за България.А за критиците и пишещите глупости или хубаво или нищо като за умрелите...

13

Допълнение

преди 7 години

Само да допълня че вече са налични некой "модерни" черти в това момченце, много нежни фриволни движенийца в китките , по които си прилича на Васко Кеца, Мондьо , Пеньо , Жени Минчев и други и други много "модерни" и прославящи модерна България навред :)

12

Пеперунгел

преди 7 години

Момчето не е достатъчно "модерен" , има време ще го изучат ще го натамънят .Сега ще поциври ама като стане млад прав пеперунгел ще узрее и ще спечели Европиииипвизията :)

11

oo

преди 7 години

Другата година изпратете някой със синдром на Даум, с бавна песен и да я мрънка под носа в комбинация със смахнати движения - може и да спечели!

10

Шломо Вайс

преди 7 години

Победи ли Кристиан на Евровизия- та ? Не нали ? Защо да не го съдим ? Само победителите не ги съдят - нали ?

9

нали така

преди 7 години

Аз дадох на света,но ти и това незнаеш ,защото нашата нация си е такава.

8

велик ташак

преди 7 години

Това пикльо е срам за булгарите.

7

пъпеш

преди 7 години

До нали такаА ти какво направи за България?че даваш оценки?наистина ще си отидеш като ***!

6

нали така

преди 7 години

А на мене ми се повръща от това време с такива "герои "и *** .Но проблема си е мой .Другите сте оглупяли и блеете.Нищо не знаете и един ден няма да разберете как ще си отидете като ***,но проблема си е ваш.

5

Odd

преди 7 години

Кристиян е на първото място, това го знае целият свят. Не стана първи само защото накрая започна да се тръби за болестта на Португалеца и гласуваха за него от съжаление. Поне научихме подходящата формула за успех - да приличаш на *** и да си с болно сърце, талант не е нужен

4

ужас

преди 7 години

Много сме болни хора много и няма лек,как може да се обижда така човек който победи цяла Европа и стана втори и така прослави България!2