195

Анонимен

преди 7 години

почна се с филмирането

194

Анонимен

преди 7 години

ББ наистина е доста смел за да се гъзи на ОП.

193

Илия - Варна

преди 7 години

Този комунистически нагъл доносник пак се изцепи. Ако трябва да се бия за него и такива като него по скоро бих се самоубил. НАГЛЕЦ ДОЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Стига комунистическа *** в управлението на БЪЛГАРИЯ!

192

Я гледай....

преди 7 години

Нови самолети, редовна армия, високи заплати и пенсии..Абе има , няма 200 милиарда ще ни управят и народа умира.Браво Каракачане. А ние обикновените българи искаме мир човешки заплати и ниска престъпност.Не ни трябват невъзможни разходи за война. Искаме само разходи за мир, работа и спокойствие.А призидента наш казва че не бива да разчитаме на НАТО.Ми за какво сме там?Искам отговор.

191

..

преди 7 години

Е как да се напише господа РОМ/Кашикчия/джипчия ... ЦИГА......................нин

190

Анонимен

преди 7 години

Ех, пак ли с турско ще ни плашат?

189

Анонимен

преди 7 години

До е,деТези добри идеи преди време ги даде ДГИ, но не бяха парламентарно представени.С други думи, хората отдавна са стигнали до изводи какво да се прави, но на управляващите не им изнася.

188

Така е

преди 7 години

До 206 Разбира се че ДПС е руска партия.Има ли още някой да не е разбрал?

187

Анонимен

преди 7 години

Това е най-*** изказване, тоя Каракачанов или яко демагогства или въобще не му е ясна ситуацията в България. Все пак да не забравя че той не е ходил в казарма никога.

186

Анонимен

преди 7 години

дай да се въоръжим добре, да разпуснем ЕС и да се степаме кой както може.но българи много или България е една.

185

е,де

преди 7 години

A,спрете се малко. Който е против трудовата повинност-/т.е трудоваците/ да даде идея ,как по-лесно и бързо да се интегрират ромите,за да има обществото поне малко полза от тях.Патриотите предлагат за всички ,които са неграмотни-да служат трудоваци-знаем ги кои са.За другите-няколко месеца боенно обучение ,няма да ги счупи.Нашенеца най-обича да плюе и да дюдюка.Ако някой има по-добри идеи-моля,заповядайте,защото лесно се критикари

184

Анонимен

преди 7 години

Швеция и Австрия възстановяват задължителното отбиване на военна служба.Нито са бедни, нито са глупави.

183

край

преди 7 години

Дембел Войвода в интервютото ""Мисля, че общественото мнение в страната е да бъде възстановена наборната военна служба" До тук общественото мнение е ПРАВИЛНООБАЧЕ мажоритарната система нищо че гласували 2.5 млн. за нея - НЕПРАВИЛНО Е. Тия хора ни командват - не се наши Представители.

182

Анонимен

преди 7 години

211, ти вече си затъпял и без да е задължително.

181

Анонимен

преди 7 години

не стига че затъпявваме като народ, ами да го направим и задължително !така хем ще сме по неконкурентноспособни, хем и по малко образовани,точно както ни искат неолибералите. голям патриот, няма що

180

Един българин

преди 7 години

Бе я стига бе! На Каракачанина ако му се стреля с пушка, да иде в Съветския Съюз, тоест в Русия и там да си се кефи на задължителната му служба при тъпитe шaпкapи!!!Който не става за нищо друго се пробва да стане или политик, или милиционер или военен!

179

алпинист

преди 7 години

тоя или е ненормален, или се опитва да прави другите такива. оказва се лъжец, като тиквата от банкя с магнолиите.

178

206

преди 7 години

ДПС е РУСКА ПАРТИЯ ,ПОВТАРЯМ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБЕ -ДПС Е РУСКА ПАРТИЯ ,ЩАБ КВАРТИРАТА Е ВЪВ МОСКВА

177

Анонимен

преди 7 години

Ще ставаме балканско каракачанско военно джудже.Турция и сичко наоколо ще трепери.А като сгазим лука за пореден път - няма да има за какво да ни остявят да съществуваме и като държава.

176

директно

преди 7 години

Искате ли турски партии(ДПС и ДОСТ) да управляват България?