7

Българин

преди 7 години

Този е един от хората, заради когото изритахме Борисов-2. Народът не търпи вече "ястреби". Иска ползотворни отношения с всички велики сили около нас, а не *** на американски ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Край нямат тия мухлясали политически трупове! Не сте ли на ясно, че вече сте на нулата дупката и само клатите вятъра. И ти къдрокос съединител и оня рогоносеца...Никой вече не ви брои за нищо!

5

Иван Пешев

преди 7 години

Трябва да се забрани на граждани учили в чужбина да са ни външни министри - аман от агенти преди руски сега американски. И също трябва да се забрани тайната дипломация - да се оправят , другите като влизат в преговори с нас да са наясно че няма шушу-мушу.

4

Анонимен

преди 7 години

Защо някакви хора които от десетилетия не живеят в България,не плащат данъци и общо взето се появяват в България колкото да продадат някой апартамент от роднини за които се сещат едва когато трябва да им приберат наследството трябва да решават кои политици ще управляват в държавата?Нека да не се лъжем - 98% от живеещите в чужбина българи смятата Бг за кeнеф населен с ром,престъпници и пенсионери.

3

Анонимен

преди 7 години

Наричахте Плевнелиев, ***, но беше на "въпреки" с вицето си, а жена му не пожела да е публична и накрая даже се разведоха. На Радев му дуднат женки и от двете страни. От едната вицето му, дето прекалява с "бирена мая" и от друга калдаръм куконата - жена му.

2

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ активираха всичките си антибългарски вируси да плюват президента Радев.

1

Гатер

преди 7 години

Съединител.