17

уф..."революцио

преди 7 години

Като ви чета....какво си мислете.. ако Нинова е премиер, с Радев и Йотова ще бъдем отново Народна Република България(НРБ)

16

Анонимен

преди 7 години

До бай ганьоA ти като си гласувал за ГЕРБ или патриотите си отхвърлил комунизма, ама друг път. Заблудени хора.

15

бай ганьо

преди 7 години

не ви обичаме и ще губите защото имате мръсен език. престъпници от 100 години. просто държава сме , всички отхвърлиха комунизма само ние не.

14

Анонимен

преди 7 години

Е, как, всичко че се случи така както са го записали, дори и за санирането ще се доплаща. На най-ниските пенсии на година по 10 лева да станат 200. На останалите един по' здрав от бибитко.

13

ПФ=Предател

преди 7 години

Предатели от ПФ, къде е пенсията от 300 лв?Знаят ли българите, че ГЕРБ отпускат 4 милиарда за 2 нови фрегати?Днес е специален ден, и да предателството ви е явно.Хората не искащи ГЕРБ гласуваха за ПФ.27 милиарда лева заеми изтегли ГЕРБ.Всеки български християнин гласува срещу ГЕРБ.Радев е по-голям патриот от Паричния фронт.Горете в ада предатели.На следващите избори гласувам за партия "ВЪЗРАЖДАНЕ" - само те си върнаха субсидията!Изгонихте българите от БГ. ГЕРБ допусна ДОСТ да съществува

12

Циник до 18

преди 7 години

А то щото БЕСИПЕТУ ще ви цепи басма...Казах вече - памет като на дъждовни червеи...и почти същата ориентация!Пхахаха

11

Циник

преди 7 години

....а най-смешно ми е , че очевидно си "вярвате" на глупостите! БСП - "Спасителя в ръжта" пхахаха - е верно няма такива тпаци!

10

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Ти решаваш!

9

Циник

преди 7 години

Не , че ми пука....отдавна искренно ви желаех бесепарско правителство - да ви оглозга до кокал! Малко ви е ....всичко ви е малко! Може още - да ви изтръскват *** като брашнян чувал!Няма толкова откровено тп избирател като българския!Помни колкото дъждовен че*рвей...и е почти толкова ориентиран!:-)

8

Гробокопач

преди 7 години

Гледайте сега, нещата са прости. След "Борисов 3", колкото проживее, след него Нинова ще бъде новият мин. председател. По една проста причина. Властта съм я скрил и не съм я дал на "Борисов 3". Но е възможно и много вероятно, да я дам на Нинова, ако продължава за в бъдеще с правилната политика.

7

Циник

преди 7 години

Ако с обещанията на БСП можехме да се нахраним - досега да сме умрели от преяждане!Пъ*лни пач*авури - винаги , и всякога!

6

Ivo

преди 7 години

Гласувах за друга партия но думите на лелката са верни ...

5

Анонимен

преди 7 години

заплатите ще се увеличат за срок от 4 години,++++Е помним Орешарски. Обещаха 250 хил нови работни места ама след 4 години/

4

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ и "Патриотите", а и всички останали "политици" се придържат към максимата: От обещание къща не се събаря!

3

Анонимен

преди 7 години

става става има още хляб у нея

2

Анонимен

преди 7 години

Тая е много нагла, по-нагла от нея е само Свинетка. Аз съм от поколението, родено след 89-та година и някой ден моето поколение ще се докопа до кокала, а тия двете нагли създания да се надяват да не съм аз човека с кокала, защото ще копаят уран!

1

Циник

преди 7 години

В политиката трябва да има морал....казя седесарската бесепарка приватизаторка милионерка на народния гръб КурницаКокошкарова!Тази ще ми говори за морал!Отврат - пребоядисана гнас!