25

Наблюдател

преди 7 години

И без това ГЕРБ и ДПС са в постоянна но в сянка комбина. Обявяване обаче на това официално - съвместно управление ще дойде "малко в повече" на доста от привържениците на ГЕРБ.

24

доц. д-р чоко боков

преди 7 години

само по снимките може да се разбере защо територията удря всички световни антирекорди и за причините за пълната липса на държавност и упадък в обществото. и да не забравите пак да гласувате за мутрата проста и неграмотна. приятен ден.

23

АД

преди 7 години

ДПС-то да си стоят в Народното събрание. Там им е мястото.....Могат да управляват някои населени места, но в..правителството и президенството....не. Защо -не? Че те бяха....заемаха постове и.....накрая НИЩО!Толкова . Искат не искат. Това е.

22

Божил

преди 7 години

ДПС са вечни съюзници на БСП: и двете партии са съветски,и двете са "либерални" (т.е. социалистически),и двете ги ръководят доносници: орташки крадат,орташки управляват. Едната от време на време иска нещо от другата и то й се дава кога с преговори,кога без. ДОСТ пък са анадолска партия,създадена от Анкара- такива като тях Бойко ги обича толко,колкото Ленин е обичал Екатерина втора. А да се съюзиш с ДПС- това означава да се съюзиш с БСП. Вие виждали ли сте съюз между огъня и бензина? Аз не съм!

21

Оруел

преди 7 години

Еми нормално , ББ И Пеевски са едно цяло, още някоя банка мое да източат!

20

Анонимен

преди 7 години

бб за пореден път показва морафети от селски седянки.

19

стига

преди 7 години

нмерете хора с идеали да управляват, аман от тази крадлива и безочна пасмина

18

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Патриотите с БСП и ДПС не може. Как тъй патриоти и турци в една коалиция !?Патриотите обаче с ГЕРБ и ДПС вече може ...Питам : сега турците по-малко турци ли са ?!

17

Анонимен

преди 7 години

До Гневен българинКъф политик дето само казва кво кажат началниците - циркаджия който не мое изкара цел мандат.

16

Анонимен

преди 7 години

Герб флиртува с ДПС и Дост и им обира гласовете и подкрепата, тайна и явна, както и гласовете на робскопослушия българин! Факт! Тези, които се противопоставят по някакъв начин отнасят негативи. Вижте как БСП пак загуби, хулите по патриотите /сега заслужени/ и срещу Радев!

15

Доган

преди 7 години

Аве тя баница може и да загори най скоро

14

Анонимен

преди 7 години

Решението? Тоягите и пред НС!Сами няма да се справят да разделят баницата. Искат помощ.

13

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ лъснаха - с ДОСТ преди изборите , сега и с ДПС

12

Доган

преди 7 години

Нормален човек бяга от отговорност пък тези се натискат защо ли??????

11

Божил

преди 7 години

Турците имат поръчение от "Партията" да ухажват ГЕРБ,та ако ги излъжат да се вържат,да им сринат авторитета пред народа. Бойко обаче е разумен- той знае това и не се хваща на коварните комунистически въдици.

10

Анонимен

преди 7 години

и аз искам да се включа в управлението. може ли една среща с Борисов да ми уредите. Готов съм да му викам "ура" и искам програма да управление поне до 2100 г.

9

Доган

преди 7 години

Най добрия вариянт според мен е един катерпилар и да ви изринем всичките.хич не си мисля че си дерете задниците за по няколко хиляди мизерни лева заплата.става въпрос за мнооого големи суми.

8

Анонимен

преди 7 години

Те и без това управляват заедно и заедно гласуват всички закони които защитават олигархията мафията и картелите!Факти: заедно преизбраха двамата подуправители на БНБ които фалираха КТБ..Заедно държат чадъра над Пеевски и фирмите му.Заедно гласуваха закона за НСО за да ги пазят като шейхове за сметка на народа.Заедно пречат в България да има правосъдие и т.н.Но хората си ги обичат и. си ги избират.Да им е честито на хората !

7

Анонимен

преди 7 години

Преди изборите патриотите се изправиха геройски срещу идващите от Турция да гласуват. Сега защо в преговорите им с Герп за съставяне на програма и правителство този елемент услужливо отсъства? Надуха ни главите с тези пенсии, а това хич не се говори. Президента им го напомни и всички *** го нападнаха по медиите.

6

Анонимен

преди 7 години

Нещо като пазар, нещо като гювеч, нещо като нищо. Значи предлагаме подкрепа срещу дял от баницата и да вземем рибицата за да можем да ви се качим на главите, без да отговаряме за управлението. Отговор: Първо да те видя как работиш, а не как красиво говориш.