16

Аха да

преди 7 години

А какво да кажем за Сащ?По-лоши от тях има ли?Царете на пропагандата и войната.В един справедлив свят тоя скапан народ трябваше да плаща репарации на половината свят,колко държави сринаха за да цоцат ресурси.Един ден нашите внуци ще учат по история за една отвратителна нация,грабила наред.Да си заврат мненията в дирниците,само най-промитите мозъци вярват на тия глупости вече.

15

Анонимен

преди 7 години

А кога ще има извинение за измисления филм на белите каски?Живите мъртви се хилеха под белите чаршафи.Кога и кой поръча тази манипулация?

14

do 14

преди 7 години

По време на ВВ2 са ползвани химически оръжия - и ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ!!!Вярно е сега ги ползват само фащ да създават напрежение

13

Анонимен

преди 7 години

Защо от Белия дом нищо не казват за изтреблението на йеменския народ от С.Арабия.Хиляди са избитите ,разрушенията са като в Алепо,Президентския дворец е почти разрушен.Йеменци са най-войнствения народ сред арабите и няма да им се откажат да защитават своята родина и вяра. Къде е демократичната общност защитаваща човешките ценности. Тук говорим за агресия на С.Арабия срещу своя съсед ,къде е ООН?Санкции няма ли да има?

12

king_for_a_day

преди 7 години

Е, попреиграл е малко.Егати пародията.

11

Анонимен

преди 7 години

По време на ВВ2 са ползвани химически оръжия - и ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ!!!

10

luckyman

преди 7 години

Хитлер?! Ами, че той е масонски храненик! А партията му пък съответен геополитически проект, богато финансиран от англо-американските корпорации! Впрочем, "началниците" на тези корпорации са с преобладаващо вероизповедание юдаизъм, етно-самоопределение евреи и 100% членове на ложите!

9

Анонимен

преди 7 години

Имам приятел в щатите. Цяла година все ми пишеше : " Приятелю, не знаеш тия тук колко са *** ".

8

Анонимен

преди 7 години

Този просто каза истината,после бе накаран да се поправи.... На всички е ясно,че броят на жертвите от холокоста с силно преувеличен,това е начин да се манипулира света и да печелиш от това...

7

Анонимен

преди 7 години

Нищо не пречи Белите каски да спретнат още някоя филмче, нали са носители на Оскар. Само да не го гледа Иванка, че като нищо ще литнат тамахавките.

6

Анонимен

преди 7 години

То и Ирак имаше оръжия за масово оунищожение, ама никой не ги намери, защот бе една ЛЪЖА! И сега в нета излизат тайно снимани филми на инсценирани бомбандировки! А това с отровният газ бе типично по Холивуд изпълнение!

5

Анонимен

преди 7 години

Иванка Тръмп си смени християнската религия с юдейска, след като се омъжи за евреин.

4

Анонимен

преди 7 години

Според мен той просто не е знаел че хитлер е избивал хора в камери, казаха му и той се извини. толкова си може човека тамошен чалгар

3

ами

преди 7 години

Прекрасен президент си избраха краварите!Но страда целия свят!

2

Анонимен

преди 7 години

оставка бе, перчем. поеми политическа отговорност за грешката си, която на всички е ясно че не е по погрешка

1

zeus

преди 7 години

Еврейските му господари бързо са го скастрили, вече над 70 години слушаме за този Холкост и все ни представят евреите като жертви. Истината обаче е, че еди евреи са жертвали други...