83

зазо

преди 7 години

Руските прапагандни/държавни медии вместо да се занимават с политическите проблеми на България, по-добре да бяха предавали на живо протестите на обикновените хора, ученици и студенти в мАсква и още 90 града!! Медиите (руските държавни) по същество би трябвало да работят в полза на хората, които с данъците си им плащат заплатите-а не срещу тях, както се случи в действителност!! 30000 души само в мАсква, а телевизиите мълчат по заповед на плешивия!? За кво плямпат сега?

82

Анонимен

преди 7 години

Мали как ще го преживеят сега русофилите ни ...ами волен... Ужас

81

свинаря

преди 7 години

До 90Капитан Петко Войвода.Чакам извинението ти

80

сминдух енд чесън

преди 7 години

Спрямо Крим твърда позиция имаше единствен тогавашния президент Плевнелиев,всички останали се криеха или просто отбягваха темата.

79

Циник до 87

преди 7 години

Спонтанни напъни на повръщане получавам , като чета подобни посткомунистически булшити!По-добре живееха другарите, партийни секретари, доносници и всякаква близка до партията ***!

78

knkk

преди 7 години

Руските куч.ки и швест.ери вият от яд!! Какъв по-голям кеф от тоя да ги гледаш как се гърчат като настъпани червеи?! Ако искате демокрация сАвеЦки мусори - тикнете 1-во Жужин и Медведев в пандиза, Навалниго изберете за Президент и едва тогава си давайте смешното мнение!!

77

Анонимен

преди 7 години

Всички беди за България са идвали не от външен враг, не и от Русия а от продажните русофили-предатели. Ако някой от вас ми посочи русофил български патриот ще си променя мнението и ще се извиня!

76

Курти

преди 7 години

Пълна изборна ФАЛШИФИКАЦИЯ.Как така ДОСТ взима 2% от гласовете на ДПС а ДПС катери и има 9 % ха ха ха,обединените мафиоти 8% при положение ,че 75 % от имащи право на глас не са гласували ,ГЕРБ 30% БСП 28% от де ги взехте веее ? Начи колкото и мюсюлмюнски партии да се появят на ДПС не им се утразява хахахаха .МАФИЯЯЯ

75

Берлин

преди 7 години

Само българският гласоподавател не е раазбрал, че ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти и пр. *** са на пряко командване от Москва. Кукли на конци обслужват интересите на своите кремълски господари, а на *** обясняват, че Сорос е виновен, че Меркел е провалила България... хахаха. Нямате шанс и до 3000-та година да се оправите. Народът е твърде пpост за да проумее откъде идват проблемите му. :)))

74

Анонимен

преди 7 години

При соца българите живеехма по-добре отколкто в СССР, а сега при ЕС дали живеем като германците?

73

Циник до 69

преди 7 години

Профан! Къде беше Тито, когато демократизаторите прелитаха над България да унищожават позициите на сърбите?Ха-ха - то можеш да си го мушнеш отзад - разбра ли? И когато сърбите отваряха ресторанти във Виена, и Мюнхен - българите по-далеч от ГДР не стигаха!А ти си глу*пак!

72

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

и тръмп беше наше монче според тия същите, па тя ква стана...явно ако кажеме че са наши , народа няма да пита ония въпроси

71

Анонимен

преди 7 години

Русофили, съветофили-мутанти предатели!...а истинските българи-РУСОФОБИ!

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.............Когато бяхме с Русия българите живеехме добре..........Вие русофилите никога не сте били и няма да бъдете българи!

69

Анонимен

преди 7 години

Когато бяхме с Русия българите живеехме добре.

68

bolbov

преди 7 години

Майка ми един кристално чист комунист когато след промените пусках руска телевизия ми казваше гневно:"Спирай ги тези гадове! Те преда Доха комунизма.Ето това е разликата Гагарин Решеников Вие Го предадохте.Имало е българи умирали с името на СССР в уста не защото там живеят руснаци а защото СССР беше първата държава на работници и селяни.

67

Зозо

преди 7 години

Ха хаааа, руснаците "подаряват" 6 Миг-29 на Сърбия, НО сърбите ще ги отремонтират и модернизират за тяхна сметка по програма до 2018 г. Чак тогава може да литне някой от самолетите. Е с такива приятели врагове не ти трябват :)Басииииии и "подаръка"

66

Анонимен

преди 7 години

Бавно и полека санкциите връщат Русия назад с няколко века.

65

SS

преди 7 години

Заглавието казва всичко - коментарите са излишни !

64

умен

преди 7 години

И освен "приятелския" жесът на Решетников издавайки *** пред Куритаров... Помислете си с кой ще прави в момента коалиция Борисов и ще си отговорите на много въпроси!Просто БСП ги изхвърлят от играта вече! Те нямат и реалния потенциал да създадат стабилно правителство! Гласовете им имат лимит! След като заради ДОСТ, ДПС падан и вчеч са в тотална безисходица. И Русия вче ще работи с ГЕРБ!