65

Анонимен

преди 7 години

*** е превзет отдавна от 3 десетилетия слуша върти гьобека ама него осъзнава още.

64

Гробокопач

преди 7 години

"агитацията е най-мекото понятие". Сиреч, снабдявали са определени хора в Източните Родопи с автоматично оръжие, РПГ-та,бомби, муниции, минохвъргачки. Както през 1984 г.

63

Ганьо

преди 7 години

До ФеридТо и ние не искаме да живеем в една държава с крадливите булгари,но земята ни е окупирана от фашистите!-------------------------------я па тоя. България си е била тук много преди да се роди Османската империя, така че не ми говори за окупация.Като не ти харесва пътя пътеките и в пустинната част на Турция, че в развитата част няма да те искат

62

Гробокопач

преди 7 години

До ФеридРешението е просто, ***. Все още границата с Турция, не е затворена с армия. Все още. Мое съ събереш багажа и гит, дор не си бит. Тая вашата - език, автономия, няма да стане. Върви да лижеш топките на Ердоган.

61

Мурад

преди 7 години

Живея в България чуствам се българин макар и мюсюлманин,който не му отърва тук знае границата.

60

Анон

преди 7 години

Този кога ще отслабне??? Гнусен ми е само да го гледам!

59

Анонимен

преди 7 години

Гледа като пл.ъх в трици. Години и той и Премиера си зарявяха главите. Сега взел, че изгонил ТРИМА турци. Ми те са поне 1000, бе Цацаров! Които вършеят и провеждат антибългарска пропаганда из цялата държава. Ами какво правим с Гьокче? Него няма ли да гоните? Ами Местан? Комунистическия агент Павел, дето сега като чуе за комунизъм и се потриса?

58

Ферид

преди 7 години

То и ние не искаме да живеем в една държава с крадливите булгари,но земята ни е окупирана от фашистите! Няма турско радио, няма турски език, няма Коран курсове. ТОВА Е АСИМИЛАЦИЯ, НАСИЛСТВЕНО ПОКРЪСТВАНЕ!Махнете се вие или ни дайте правата,етнически българи не живеят по нашите села! ВЪН

57

бг

преди 7 години

Една педя земя няма да получи Турция без бой.Те са дошли тук като нашественици и нямат законово право да претендират нито за имоти,нито за земя.Все едно да заграбя земя от комшията и после да претендирам,че е моя.Такъв филм няма.Кръв ще се лее,ако трябва.

56

474

преди 7 години

Не мисля, че преди службите ни са били чак толкова заспали. Просто тогавашната линия на партията-майка ГЕРБ, беше чинно да се подчинява на европейската върхушка, защото баба Меркел, която беше приятелка с Ердоган е ментор на наш Бойко. Но сега , когато половин Европа се тросна на Турция /Ердоган/, сега и нашите кукли взеха да набират смелост,и те да се репчат, като изгонят няколко ислямиста, които с години са следели, ама преди не им е стискало да пипнат с пръст.

55

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

До luckyman Точно така ... аз мисля по същият начин .. !!!!!Вероятно ЕД ще докара война е ако има кой да ни защити де .... Гърция няма, Сърбия също ... да не говорим за Русия която единствено може да го стори. А и това със санкциите е пълна глупост ... като има санкции защо ЗЕ не спре да купува газ от Русия ?Виж Унгария Австрия ... и така ... изобщо не си и помислят за санкции !!!! Нашите политици са си същите като преди 100 год. Народа по начало е *** ... тъжно но факт.

54

Анонимен

преди 7 години

Поредния продажен охранен масонин.Те заради тоя и подобни на него дето веднага след 10.11.89г яхнаха държавата ,сега в еврЕоатлантическа нео-либераска България народа ни е на това жалко дереже.

53

Митьо

преди 7 години

А онова гологлаво куче на исляма от ДОСТ къде агитираше в търция и го даваха по господарите, че кърджали и "делиормана" са турски, пак без никакви последствия го оставиха нашите. Дупедавци. Да взимат Кърджали поне да живне малко региона, щом ние като държава не се грижим за територията и гражданите си.

52

Анонимен

преди 7 години

Българските политици са майстори на тихата дипломация и духовата музика.За провала на държавата България са виновни българските политици и служби ,така ,че не се сърдете на Турция ,вие сте лоши стопани ,казвам го с болка щот съм българин,вие изгонихте над 2,5 милиона българи ,направихте ги имигранти,изгонихте и още два милиона българомохамедани ,общо сте изгонили за 30 години близо 5 милиона български граждани.Не се сърдете на Турция,този коз и го дадохте вие с голямата екскурзия

51

Ники

преди 7 години

А ако българин агитира в Турция за откъсване на територии ще го изгонят или ще изгние в зандана? Това, което прави държавата си е чист нихилизъм!

50

Анонимен

преди 7 години

"" Предпочитам някаква друга форма на държавност дали като автономия ,но искам един ден да се върна на родното си място и тези паразииити БГ-та да ги няма ""..................Ето едно изказване на истински български турчин ... или турски българин.В никакъв случай не твърдя, че всички са такива, но нека се знае, че така се почва.Сега просто българите трябва да кажем:" но искам един ден да се върна на родното си място и тези паразииити турци да ги няма "

49

luckyman

преди 7 години

Положителното за нас е, че май наистина трябва да ни ухапе зло псе, за да се събудим от дълбокия либерално-демократичен сън!

48

Тц

преди 7 години

Сега ако сме Българи......само седиме и плюеме по -Президент,Парламент,Правителство,ДАНС, Борисов,Радев,Корнелия,Русия,САЩ.......Та ако?Сме Българи, да си направим една екскурзия до Малко Търново и по граничните райони с турция.Примерно за...Великден.Да се съберем едни 50 -100000хиляди .Да покажем на пашата.......а дано ама надали....

47

Анонимен

преди 7 години

Какви сепаратистки проповеди,какви пет лева,всичко е шашма....

46

Загрижен

преди 7 години

Добре е направил ДАНС и Цацата ... но има нещо много по-ужасяващо ... като цяло.Вижте последното изказване на ЕД относно Европа ... заплахите му са си чиста проба ИД !!!Не знам от къде му идна силата за такива изказвания... от Путин със сигурност но очевидно САЩ нямат против подобен тон .... Страшното за нас е, че нямаме армия, абе нищо нямаме а от друга страна се репчим на Русия ..това е капитална грешка !!! Не че съм Русофил .. просто реалист. НАТО и ЕС няма да ни защитят ако се наложи !!!!