43

бай Петко

преди 7 години

До Св. Бойко Банкянски 22 Тези 2 млрд. за стироупор пак ше ги платят ползвалите "шедрата" услуга на банкянския като след време им дигнат данък сгради и тогава ако не можете да плащате ще мине съдия-изпълнителя и... познай що ще става !

42

Анонимен

преди 7 години

Тия,ще ни закопаят окончателно!!Лицемери са и в червата си!!

41

хептен раздвоен арши

преди 7 години

Що не накажат Румъния дето денонощно трови българите в Русенска област вече 40 г.?!За едни съд, за други чадър?

40

АнтиЕС

преди 7 години

Абе ние докога ще го търпим тоя Брюксел с всичките му дивотии? Не виждате ли че всячески ни подканят да се махнем сами. Да се оттеглим с достойнство докато можем, защо да чакаме да ни изритат като мръсни котета?

39

Анонимен

преди 7 години

Ама знам за 4-5-те млн население за бг, *** е, че все още повечето хора си мислят, че масоните и илюминатите са конспиративни теории, докато те си дърпат конците в света и си действат от 0лиг0френската си гледна точка в момента, където са потънали в най-ниските слоеве на егото, докато си вярват, че са богоизбрани и някакви интелектуалци, реално са най-обикновени ***, които пътуват към собствената си гибел, ама те още не знаят как и защо, ще разберат.

38

Nadia Nikolova 85

преди 7 години

А защо сега?Това трябваше да се случи много отдавна.А кога ще има наказания заради кражбите в еврофондовете?Предполагам,че тези пари не са отпуснати за да отидат в джобовете на хрантутниците.

37

до 56

преди 7 години

На геребрастките ***, като теб ще кажа, че ни трябва един български Орбан, като генерал Радев.А не послушна Тиква със свалени ***, какъвто е вождът ви Винету.

36

анонимен

преди 7 години

цяла зима не сьм излизала навьн интернет ми е врьзката сьс света не мога да дишамв люлин е страшно само стари коли застрояване идват още хора с камини и стари коли мрьсна храна мрьсна вода няма живот за нас а сме стари да вьрвим вчужбина

35

аз съм за

преди 7 години

значи наистина трябва да се накаже българия погледнете покрай всеки голям град има големи индустриални зони застроени с големи заводи които замърсяват въздуха не може токова фабрики и заводи с тежка промишленост да имаме те само замърсяват въздуха!трябва да дишаме чист въздух затворете заводите,аз мисля че запада ни завиждат че имаме много заводи и фабрики които замърсяват въздуха и много хора работят в тези заводи завиждат гадовете затова да затврят многото заводи с димящи комини искаме въздух!

34

прогледнете

преди 7 години

До Анонимен 52Преди години Кондолиза Райс като Държавен секретар и на официално посещение в Бг, директно ни заяви, че не ни се полагат повече от 4-5 милиона население!!Отделно намеците, че господарите предпочитат това да не са българи!

33

Анонимен

преди 7 години

Щели сме да внасяме ток, а с какви пари? Нови външни заеми ли? Как? Единсвеният вариант се знае още от байтошово време - АЕЦ Белене.

32

Анонимен

преди 7 години

Ама чак сега ли??! И само за мръсен въздух????!!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Масоните вярват, че населените на земята не трябва да надвишава 3 млрд души, може да го прочетете в сайтовете им! Преценете си сами за стратегическата геополитика, която се води.

30

ето това се вика

преди 7 години

Хибридна война "по устав"!Модерните безотпани технологии са супер скъпи и непосилни, т. е. икономика ще могат да развиват само господарите, а за гоите остават дългове, упадък, обезлюдяване на територии и прочее стратегическа геополитика!

29

бай Петко

преди 7 години

А за ГМО-тата нищо не казвате. Кога ли българския НАРОД ще ви съди за втора или трета категория продукти, които с помпозни реклами ни пробутвате чрез LIDL, BILLA, KAUFLAND и други западни призводни.

28

Анонимен

преди 7 години

Това на снимката е охладителна кула за пара. Тя не замърсява въздуха.

27

вишисто

преди 7 години

Няма такова нещо. Особено в София въздуха е кристално чист според данни на Столична община.Там начело с кметицата повечето съветници са гърбави и те не обичат ама никак да лъжат.

26

Grom

преди 7 години

Ето повод да се възползваме от Европа на различните скорости - България не може да си позволи да стане толкова екологична като тях. Ние ще напредва ме по-бавно в тази насока. Точка.

25

Анонимен

преди 7 години

България няма никакъв шанс вече, не виждам как може да се конкурира и със запада, и със изтока, 100 години назад и 50 встрани от цивилизацията.

24

младия Рокфелер

преди 7 години

"Най-дълбоката пропаст е финансовата!В нея хора и държави могат да падат цял живот!"