95

MAKEDON

преди 7 години

E taka..... ke jadite germanska, angliska plasticna hrana i GMO PROIZVODI OD 3 KLASSA koga ne proizveduvate nisto na nivite a i fabrikite vi se zatvoreni a i trcate vo golemite zapadni supermarketi . Odete na zelen pazar i kupete si DOMASNA hrana bez opakovka ama prirodna.

94

Един от Северозапада

преди 7 години

Продължение на123. Сега киселото мляко се прави отвносно мляконапрах,мисля,чеот Полша, +нишесте,за сгъстител.Нищо общо с тогавашното от стъклените бурканчета,дето се вкисвана третия ден.Но,държавата си е виновна за това.За сведение на демократите, 1 литър краве мляко от производител сеизкупувапо-евтино 0,5 литра минерална вода, дадена на концесия на някоя фирма,близка до ДПС.За това- нагъвайте "Кисело мляко" с години трайност, яжте сирене от палмово масло и пържете с него. Сами искахте това.

93

Анонимен

преди 7 години

Мили хора - не купувайте. Спомнете си този призив на бивш служебен министър-председател. Аз се вслушах и спрях полека да кпувам много неща и да ви кажа има м здравословни подобрения чувствително.

92

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен53"Сульоооо, преди 1989 киселото мляко не се пастьоризираше, затова траеше малко!С бирата е същото.Я вземи почети бе, комунисте"Колега по форум, на колко си години?Пастьоризирано кисело мляко, без консерванти? Това е всичко друго, но не и кисело мляко вече.Бактерията му е убита при пастьоризацията.Бирата? Същата работа, +добавен спирт,за трайност.Нищо общо с това, което имаше едно време. Киселото мляко си бе Данон Активия навсякъде,тогава, и бе от БЪЛГАРСКО мляко,а не прах.

91

до 118 от славянин

преди 7 години

И това което си изкарваш стига ли ти да пътуваш където си искаш и да правиш останалото което си фантазираш, или както ти казах по-долу, само бълнуваш дежурните си ''демократични'' басни!?

90

до 116 от славянин

преди 7 години

Скоро ще трябва да преживеете и откъсването от събарящият се еврокенеф, ''демократче''!

89

мен

преди 7 години

Сега си спомних шпека от комунизма,беше пълен със сланина и хората недоволстваха"преди имаше тук там сланина,а сега има тук там месце" Наистина нещата бяха по-натурални,но това е заради времената.Просто химията не беше още навлязла в хранително-вкусовата промишленост,а ако беше не се съмнявам,че щяха да ни хранят с още по-големи *** от тези днес.Така,че стига с тази носталгия.Времената се менят и технологиите също. На мен също не ми харесва да храня децата си с химия.

88

до 113 от славянин

преди 7 години

А имаш ли парички да пътуваш където си искаш и да учиш където си искаш, рашко!? Или само рецитираш дежурните си ''демократични'' дитирамби!? На мен по соца никой не ми е казвал кога да спя и какво да ям, рашко, но явно ти си някое добиче на четири крака щом на теб са ти го казвали!?

87

popa ot razgrad

преди 7 години

тук производителя няма вина...запада и изтока имат различни критерии и е съвсем нормално производителя да адаптира стоките си към местните изисквания...по-ниски изисквания означават по-евтина себестойност и в резултат по-приемливи крайни цени...ако българските критерии бяха на нивото на запада, тогава Nutella би трябвало да продава на двойно и даже тройно по-високи цени, което пък от своя страна не е възможно...

86

Балканският лъв

преди 7 години

Балканският лъв си трае както обикновено. Ние не смеем да шукнем, да не вземе на някой от освинилите се висикопланински жентълмени от Парламента да му секна кранчето.

85

до рашко от славянин

преди 7 години

Има една стара приказка че най-страшното робство е това което не се осъзнава, но няма как едно сито зомби да осъзнава робството си!

84

до рашко от славянин

преди 7 години

Съвсем нормално е положението ти, рашко, нормално е едно д.билизирано ГМО зомби да се радва най-много че е сито и ''свободно''!

83

Легендата

преди 7 години

Нашите пухльовци вместо да се включат по толкова важен въпрос като храната която ядем се занимават да си играят на избори.

82

Анонимен

преди 7 години

до анонимен 91 И за това ли с идването на "демокрацията" БДС беше премахнат по искане на запада защото имал прекалено високи изисквания за качество на храните?

81

А1

преди 7 години

Дори и храната със съмнително качество, която се внася у нас е по-скъпа от тази, която консумират на запад!Експеримента на западно-европеския маргинален политически елит спрямо източноевропейците продължава!

80

до 97 от славянин

преди 7 години

Малоумната *** в България до един са ''демократи'' с неустановена сексуална ориентация и с хуманна толерантност към всякакви диви племена! Та, ''демократите'' се ос.ахте вече и в ''башдемокрацията'' оттатък атлантика, даже и там вече не ви искат! Факт, ''демократче''!

79

Анонимен

преди 7 години

Хапчетата, Оли! Трябва по едно и също време да ги пиеш!

78

славянин

преди 7 години

Според фактите от ''качествената'' атлантическа храна се променя сексуалната ориентация и се става толерантен (безгръбначен) към всякаква ***!

77

Василевич

преди 7 години

Русия е велика, рублата стабилна!! Там не се яде, само се пие.Агент Василий Пpaшкин КГБ !!!

76

реалноста

преди 7 години

РУСКО СЕМЕЙСТВО ИЗЯДЕ ДВЕТЕ СИ ДЕЦА ОТ ГЛАД -- МОСКВА 2017