122

Така е

преди 7 години

До Един българин 138 Ами както изградихме социализма за 45г. така изградихме и капитализма за 27г. Какво ти е чудно ? Лош човешки материял. Крадци и мошеници.И много , много ***.

121

D5

преди 7 години

Donyakude e prav, obache.

120

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата гнида, управлявала България в последните 100 години. На бесилото!

119

Анонимен

преди 7 години

Бих се обърнал с господин но не и в този случай. Иване нали беше обиден. Иване ако имаш съвест ще си влезеш сам в затвора. Иване по добре не давай съвети че миналия път видяхме.

118

Помня

преди 7 години

До ined 135 Костов имал два провала..... Абе ти луд ли си ?Само с икономически лостове този човек тласно България напред с 6.5 % ръст на БВП , и я извади от блатото на Виденов.Как може да си торкова неграмотен или си просто мерзавец? Още никой не е направил за държавата повече от държавника Костов.Борисов не може да му сипе водица на малешката.

117

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ ДОЛАРЪТ НЯМА НИКАКВО ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ, ВИЕ ТУК ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.В МОМЕНТА КОГАТО БЪДЕ ОТМЕНЕН ВАЛУТНИЯТ БОРД, КУРСЪТ НА ЛЕВА ЩЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ВСЕКИ ДЕН И ВЕДНАГА ЩЕ СКОЧИ НА 3 ЛВ ЗА ЕВРО КОЛКОТО МУ Е РЕАЛНИЯ КУРС.ТАКА КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЩЕ СИ НАМАЛЯТ ДЪЛГА НАПОЛОВИНА, А МОЖЕ И ПОВЕЧЕ.

116

Анонимен

преди 7 години

БНБ не можа да опази парите на вложителите от КТБ, та ще води политика. Пак ще докарат лева до инфлация, която ще докара всички световни мошеници от Изток и Запад, да "спасяват" спестяванията на народа.

115

bez

преди 7 години

Za zatvora ste drugarju Kostov.

114

Анонимен

преди 7 години

Костов за смъртна присъда, продаде и раздаде държавата, сега много филосоства пак.

113

светло бъдеще

преди 7 години

Нали се обещават високи заплати и пенсии да ама 1 хляб едно евро 1 евро десет лева.

112

ined

преди 7 години

Костов разчита на късата памет на избирателите които да са забравили двата му провала като финансов министър и като премиер и изпълзя пак от дупката си да дава съвети със съмнителна стойност.

111

Анонимен

преди 7 години

До 108 Пешо. Стамболов ни натресе Фердинанд,за това нещо какво наказание се заслужава ?А за убийствата ,арестите ,изтезанията,отвличания на жени и момичета и превръщането им в метреси на великия вожд,за какъвто се имал Стамболов.Едно от малкото добри неща които е направил Фердинанд ,е да изрита Стамболов от управлението на държавата.

110

Анонимен

преди 7 години

Правилно - БНБ ще имитира българска валута за новите обещания на партиите. 300 лева пенсия със 150 лева имитация на левове от БНБ.

109

историк

преди 7 години

Ами тези дето се пишат на умни май имат потенциал за себе си .Истинските политици правят нещо за народа си .ЕС е провал ,зле измислен в период на промени не отчитащ ,че глобализма има и обратна страна .Емиграцията съсипа европейските нации .Изтока,защото го изпразниха,а запада щото го пренаселиха .Светът е пред империалистическа война и който го отрича просто не е запознат с историята. Бъдещето е пак на някакъв вид комунизъм иначе ислями

108

Анонимен

преди 7 години

Имитира валута? Емитир! Ограмототе се

107

Анонимен

преди 7 години

"Политика" пак да крадат от обезценката на лева. 70% инфлация, пирамиди, обещаващи 120 %, комисионни за купуване на евро и долари с левове. Това иска Костов, защото това го доведе на власт.

106

Анонимен

преди 7 години

До 97 историк Димитров и Живков са мислили за народа!Какво са мислили ?Имат ли умствен и морален капацитет да измислят нещо , наистина добро за народа?

105

Социолог

преди 7 години

Валутния борд го въведе Софиянски ,Гаргамел само обра каймака на компенсаторките.Всички до един са хора на ДС и БКП.Предлагам да си внесем депутати от Япония и Германия защо не?

104

Историк до циник

преди 7 години

Утре съм на зъболекър . Друго не мога да ти угодя.А за комунистите съм прав .Това дето стана 89 г е предателство към цял народ ,който насила беше изселен в чужбина.Излъган и изселен .За да станем пазар на запада ,да имаме избори след избори и да се бамбалосва в медиите. Да,запада е велик свят ,но Българиясе доближи до него само в социалистически условия и то с помощта на СССР.Виждаме сега колко ни помагат на запад -пазар и емиграция. Това не може да издържи още 10 г . Костов се ослушва ,но това

103

Ставри

преди 7 години

Абе знаете ли колго милиони се навъртат о морето от курса евро-лев.В Сланчака едно евро се разменя за 1,69 лв.