172

Анонимен

преди 7 години

Не разбрахме колко точно много по-голям, професорчето?

171

Активист на БКП

преди 7 години

Опа!!! ,,Вечна дружба,, !!! Някои пак ще вадят старите партийни билети на БКП !!! Нищо че лапаха като демократи !

170

Анонимен

преди 7 години

руснаците нямат никакви модерни оръжия всичко е лъжа, те са изостанали поне 50 до 100-150 години в техниката. всичко им е крадено от украйна или от нас иначе и в космоса нямаше ба ходят а може и да не са ходили в космоса, записано е в тв студио всичко!

169

Анонимен

преди 7 години

А дали твойте американчета стези открития ще могат да се преборят с Китай, където властва комунизмът и няманамерение скоро да си тръгва,както се пее в една глупава българскапесньовка.

168

СС

преди 7 години

БВП само на щата Калифорния е много по-голям от целия БВП на Русия! :)Никаква база за сравнение няма...

167

Анонимен

преди 7 години

Този сайт трябва да го съдят за антибългарска и антиевропейска пропаганда!С всеки изминат ден материалите в него вонят на руска пропаганда!Къде са службите, които отговарят за суверенитета и достойнството на държавата ни?

166

пенсионер 75 г.

преди 7 години

много сте умни. пишете и си вярвате.Когато отидох в Москва 1964 г. студент още руснаците бяха потресени от даването на Крим от Хрущов на хахолите и декември го изгониха. И тогава руснака ми казваше : защо на х.. вие сте ни нужни ние се Америка трябва да се разберем и поделим света.... и това време след 50 години дойде

165

Анонимен

преди 7 години

От много гледане на холивудски филмипочват да си вярват.За съжалениетвърдата реалност е съвсем друга.

164

Анонимен

преди 7 години

До ivan"Русия може да предложи да не разработва супер точни оръжия, ***!!!"Ти изобщо в час ли си колко е изостанала Русия от САЩ? Минимум 40 години. На теб извество ли ти е че Русия има високоточно оръжие благодарение на Франция, откъдето получава готови насочващи модули. Известно ли ти е че срещу 1560 значими научни открития на САЩ за 2015 година Русия има само 3 и то в области извън инженерните науки. Не ти е известно, но да говориш русофилски глупости можеш.

163

Анонимен

преди 7 години

брата на оня *** ким от корея е убит с нервно паралитично вещество забранено през 90те. единствените имащи го в арсенала си са САЩ... изненада

162

Поручика Балканец

преди 7 години

Повече от 80% от младите руснаци заявяват желание за емиграция при подходящ случай, само нашите мур-зилки се натискат за ОНД. О врмена, о нрави! О лум-пени!

161

ivan

преди 7 години

До АнонименРусия може да предложи да не разработва супер точни оръжия, ***!!! И да не ги използва срещу Америка. А тъпата ти кратуна май забрави Китай и неговите интереси, кой може да спре Китай в момента - само Русия!!!

160

Поручика Балканец

преди 7 години

До Анонимен 203Това са Копей-каджийчетата, Рубла-джийчетата, Мур-зил-ките и Заду-найците! Прости им Господи, те не знаят какво си пожелават!

159

ШОК !!!!

преди 7 години

Току-що изтече информацията за сделката на века! САЩ искат да купят лиценза за новата УАЗ-ка!!!!

158

руски посланик

преди 7 години

До Анонимен 194ти цялото листче ли преписа наведнъж? Нали ти казах едно по едно изреченията и с различни имена?

157

Анонимен

преди 7 години

РУСКИТЕ НЕОЛИБЕРАСТИ СА В ПАНИКА. ЗАПАДА ГИ ИЗГОНИ.

156

Ей,

преди 7 години

До Анонимен 194: Ти нещо друго освен болшевики лозунги четеш ли?

155

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПлатените рушкарчета, края на нео-путиняризма ПРИКЛЮЧИ!! Затова мили ми храненици на РФ за България НПО-тата на рушките милиционери свърши и сега вашето време без грантове и без рушки енергийни проекти вас ви чака само едно глад и народен линч за всички мизерии и пшедателства които сътворихте.

154

Анонимен

преди 7 години

ГОЛЯМА ПАНИКА ОБХВАНЕ НЕО-ЛИБЕРАСКИТЕ ХРАНТУТНИЦИ НА СОРОС И АМЕРИКА (ЗА) БЪЛГАРИЯ ОТ ТОВА КОЕТО СЕ ЗАДАВА,ЗАЩТОВА И СА ТАКА АКТИВНИ ПО ТАЗИ ТЕМА ,ЗАЩОТО ЗНАЯТ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЩЕ Е В ЗОНАТА НА РУСКО ВЛИЯНИЕ И ТОГАВА ЗА ТЯХ ОСВЕН ,ЧЕ СВЪРШВА ЛАПАНИЦАТА И СПИРАТ ГРАНТОВЕ И ГЕЙ ПАРАДИ,СЕ ЗАДАВА И ГОЛЯМА СУРВАКНИЦА ЗА ТЯХ,ЗАЩОТО НАРОДА ТАКА СМЕ ИМ НАСЪБРАЛИ,ЧЕ И ТРЕПАНЕ ИМ Е МАЛКО.

153

Анонимен

преди 7 години

Плачете *** ,края на нео-либерасткия еднополюсен световен ред доминиран от западните меки китки ПРИКЛЮЧИ! С това мили ми хрраненици на Америка(за) България НПО-тата на Сорос свърши и вашето време.сега без грантове,без медийно внимание и без власт вас ви чака само едно глад и народен линч за всичките мизерии и пшредателства които сътворихте.