84

Анонимен

преди 7 години

Нещо си се объркал.Държавата вече има пилот.Досега бяхме на автопилот и затова сме на това дередже.Но нещата постепено си идват на мястото и дай боже,така да продължи.

83

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не сте предсказуеми.Цвета Караянчева съсипа живота на стотици семейства,само защото са изразили някакаво несъгласие!Тя изобщо нетрябва да работи с хора!Все едно да дадеш бръснач на май'муна,и да я пуснеш да играе в детска ясла!

82

Анонимен

преди 7 години

Друго може да няма, но пилот със сигурност има.

81

Анонимен

преди 7 години

Боже,колко мъка има на тоя свят,боже.Толкова усилия положи този човек да назначи послушковци и *** и сега те един по един сдават постове и власт,от което толкова много ги боли.Борисов-Бъчварова-Костов-сещам се за една карикатура на Доньо Донев "тримата гл...ци".

80

Анонимен

преди 7 години

До симпатизант"професионалистите като г-жа Бъчварова" ... Човек, първоначално реших, че това е сарказъм, ама явно не е - и не мога да реша дали това ти изказване е плод на "природна интелигентност" на изгнил зеленчук, или просто плащат добре за такива коментари.

79

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхте само скучни,щяхме да го преживеем,но вие сте и вредни.Дори бих казал,че сте най-голямото зло,което ни се е случило през последните 20 години.Вървете си с мир и повече не ни се мяркайте.

78

Анонимен

преди 7 години

4engeto kostov e sa pensia. Boiko se jadosva negov 4ovek kakto i zezko s 6 apartm. Dega e red na zazarov da se maha milioneri ste vsi4ki neka i dr da sa na vlast da da sabogatejat boiko nali bate

77

До 91

преди 7 години

Ех,отчаян симпатизант,вашата свърши.Амиииин!

76

Анонимен

преди 7 години

И аз питам КОЙ?КОЙ и при кое управление беше надут балона КТБ и при Орешарски само се спука?КОЙ?КОЙ?

75

симпатизант

преди 7 години

Мръсни комунисти!Изгонихте най-кадърния от МВР, руски ***!След г-н Борисов това е втория най-качествен главен комисар, който е заемал този пост!Явно професионалистите като г-жа Бъчварова и Георги Костов ви пречат с нещо, нали?ГЕРБ ще се върне на власт и ще върне тези хора на местата им, където трябва и да бъдат!

74

Стефане,

преди 7 години

празноглав ***. Лазо си отиде,заради фиаското на акцията в Лясковец. Питай вдовицата на баретата, за да ти припомни. А кой е Узунов министър , уволнен дисциплинарно. *** за зеле не става от резервния отбор на Позитано.

73

Анонимен

преди 7 години

То пък един гл.секретар.Като започне да обяснява нещо,трябва да си вземете отпуск,за да чуете края на изречението.И едни обяснения...

72

БАБА КУНА

преди 7 години

ПО-ЛОШОТО ЗА СТРАНАТА НИ Е ЧЕ СИ ИМАМЕ МУТРА С АКЪЛ НА ТИКВА!!!

71

Анонимен

преди 7 години

Ако някой може да ви извади негови изказвания от времето,когато взе първия мандат,ще чуете една невероятна констатация,а имено,че било по-лесно да се управлява държавата,отколкото столицата.За такива хората казват:Луд,та му лесно.

70

А

преди 7 години

Пак Бойко пита "кой"?Абе Бойко този път няма да ти се вържем. Искало ти се да имаме по високи доходи ама си оставаш само с искането нали ;)Айде няма нужда

69

Anonimen

преди 7 години

Ааааа имаааа,има пилот в държавата.Пожарникар няма,затова всеки на мястото си-пилота в пилотската кабина,а пожарникарят-в пожарната.

68

Анонимен

преди 7 години

няма грам мозък в кратуната на тиквата.и пак като миналия път като метна оставка защото е страхлив орева ефира че не е на власт.

67

Шоп

преди 7 години

Ако дембела не му запушат устата до изборите,чудо ще бъде ако гербаджиите вземат и десетина процента!

66

Анонимен

преди 7 години

*** стягай се за процеси след изборите! Дано изгниеш в панделата!

65

Анонимен

преди 7 години

За две години имат заловени 600гр.наркотици, ГЕРБеругите се разкараха и за две седмици, има заловени над 40кг.наркотични вещества.