18

Анонимен

преди 7 години

И с какво се опитват да разделят европейците? С това, че настояват богатите западняци да отделят повече пари за собствената си безопасност? А Юнкер и другите мекушковци в Брюксел - не, та не, да не се потдаваме! С какво тогава ще респектираме агресора? Кой е сега руски агент - Тръмп или Юнкер, многознайковци?

17

Анонимен

преди 7 години

Тизи явно не е в час. Десетки евро политици, социолози, учени и др. твърдят от години,че САЩ не изградиха световна Pax Amerikana, но изградиха евро такава. 90% от евро политиците, брюкселските чиновници, икономисти и доста от т.н културен елит са американски креатури-учили в САЩ, купени и работещи за САЩ. За какво й е на САЩ да разединяват своите в Европа? Приказките за руска намеса са приказки за наивнци с цел скриване тоталната власт на САЩ в Европа.

16

РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ

преди 7 години

С о р о с, има милиони още за прибиране.

15

аха

преди 7 години

Проблемът на Европа не са САЩ или Русия, а гетата с хора, които не са европейци, а Меркел реши ударно да ги увеличи. Това разцепва Европа. Защо никой не го казва?

14

Анонимен

преди 7 години

До Schutzstaffelти си много злобна украински нео..............ами *** там!

13

Петър Папазов

преди 7 години

Още Де Гол беше казал че Европа е от Атлантика до Урал. Но това звучи кошмарно за САЩ. По-добре Европа раздробена на части отколкото ЕС с Русия като равноправен член. Това е Американската доктрина.

12

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

След като рефрена "Русия е виновна !" се изтърка, сега евробюрократите подемат нов такъв: "Америка е виновна !"Истината е, че никой не е виновен на ЕС.С ненормални политици като Меркел няма нужда нито Путин, нито Тръмп да разделят Европа. Тя сама ще се раздели.Много хора в Източна Европа вече с носталгия си спомнят времената, когато тя беше част от Варшавския договор и СИВ.

11

Анонимен

преди 7 години

Я си мислех, че са партньори, северноатлантически рзбиййш ли, сега откакто Тръмпарата изгони либерастите, почна да ги разделя(ш'*** обидишш), очевадно е, че толерастията изгуби САЩ и ще беснее.

10

Schutzstaffel

преди 7 години

Гадорян, рашките може да са всякави ама се изправи пред руснак и напсувай Русия, вземи си и подкрепление 10 човека:)

9

ГАДОРЯН

преди 7 години

А бай Ердоган сега строи джамия на площад Тексим. А в Китай в некво градче на гарата пуснаха полицай робот. А да видим кой кого. Джамии или прогрес. Хаха. Бъдещето е на жълтата раса. Европа е скапана мултикулти ***. Бъдещето й е или граждански войни на релегиозно расова основа или безкръвно асимилиране ясно от кого. Далечния изток ще доминира. За САЩ също нищо хубаво не ги очаква за в бъдеще. Една държава събери чарк няма как да устои на времето.

8

Анонимен

преди 7 години

А Брекзит от САЩ ли дойде? Тази година кой ще организира Фрекзит - пак ли САЩ?

7

ГАДОРЯН

преди 7 години

Французи и шваби не стават нито за политици, нито за военни. Наполеон яде ли бой, яде, мустакатия яде ли бой , яде. В Европа за политици и военни стават само ингилизите и бай Иван. Затова бяха и са най мощните държави. Затова и Англия първа напусна потъващия кораб. За какво да го чакат ептен да даудиса. Не са прости.

6

Анонимен

преди 7 години

"Съединените щати категорично нямат капацитета да изместят ползите, които ЕС предлага на своите членове"САЩ ще предложи изгоди на няколко, а на другите не. И стой и гледай сеир.

5

Анонимен

преди 7 години

Ама моля ви се, няма нужда САЩ да ви разделят. Поради некадърното управление на шепа самозабравили се тиквии като Меркелица, Туск и Магарини ЕС ще се разпадне сам. Не са ви виновни нито Тръмп, нито руските хакери.

4

смЕх

преди 7 години

Абсолютен *** точно политиката провеждана от такива като тоя до вчерашен пудел на Обонго докараха нещата до тук .Прав е единствено ,че французите няма да приемат някой да им нарежда и ще ги изметат него и брюкселската шайка.

3

карина

преди 7 години

Не да нападаме ЕС, а да се надяваме наистина да не се разпадне. Да не забравяме какво е написано на сградата на българския парламент :"Съединението прави силата " . В бъдеще и Русия ще бъде част от европейските ценности.Разделението с нея е изкуствено създадено и подстрекавано.

2

ГАДОРЯН

преди 7 години

Ми че тя Европа си е по разделена отвсякога. Въпрос на време е да се разпадне ЕС и да му мислят малките държавици с много емигранти. Шериата *** на вратата

1

бългериа фърст

преди 7 години

Всеки опит на САЩ да раздели Европа и Русия - обречен на провал