12

До 13

преди 7 години

Ти имаш проблем щом се каниш да гласуваш за некадърника Борисов доказал се в два недоизкарани докрай мандата, бягайки позорно от отговорност и двата пъти!

11

срамота

преди 7 години

Верно бе .Др.Борисов ,др.Цачева и др.Цветанов защо не са в листите?

10

до Надя Николова

преди 7 години

Кое е глупост? Че искам българина да получава високи доходи, че искам ЕРП- тата да не ни надписват сметките и искам да бъдат изгонени?????? Че искам престъпниците в затвора???И този път БСП ще го направят, те знаят че ако не го направят ще бъдат свалени и изгонени!И направиха голяма заявка с Тома Томов, може би един от най-умните хора в България!

9

Анонимен

преди 7 години

До Само БСПКолкото и хапчета да пиеш... малко са. Имаш много сериозен ментален проблем.

8

неразбрал

преди 7 години

Бойко Борисов ,Цецка Цачева и Цветан Цветанов защо не са в листата?Да не е станала някаква грешка?Нали си възтановиха членството в майката партия , платиха си членския внос и се разкаяха публично?

7

Обратен ефект

преди 7 години

Това новинарски сайт ли е или партиен ?На другите партии ще публикуват ли листите ?Тая Нинова всеки ден ни я навирате в очите

6

До Надя Николова

преди 7 години

Наде , писна ни и до гуша ни дойде от твоя Вожд! Моля те спести ни одите, които евентуално си замислила да пишеш!Няма да ме накараш да гласувам за шайката Герб!

5

Анонимен

преди 7 години

По-добре Бсп от колкото Герб! Факт!

4

Само БСП

преди 7 години

Успех Нинова, всички разумни българи сме с теб! Ти ще вдигнеш България, сигурен съм!!!Отрежи главата на мафията, осъди виновните, увеличи доходите, направи така че да живеем спокойно и достойно, не искаме децата ни да заминават на вън, дай въздух на малкия бизнес и изгони монополите....Ако направиш това, всички българи ще гласуват за теб!И не на последно място, никакви коалици с ДПС и въобще с никой!!!!

3

баю

преди 7 години

Другарко *** нима ни мислите за толкова "УМНИ" че вече сте приготвили тиганя да ни ПЪРЖИТЕ? Нима ни мислиш за тъпоъгълници? Нима си мислиш че след като Генерал Радев спечели президентските избори вие ще спечелите парламентарните? В голяма заблуда си Другарко! Народа гласува за Радев за да накаже другарката Цачева а не че иска БСП на власт. А вие точно това си помислихте че народа е забравил какви милионери сте и ще гласува за вас! Не нито вие нито герберите ще спечечелите изборите!

2

Анонимен

преди 7 години

Каква е тая "гражданска квота"? Останалите от селската квота ли са?

1

Върнете ни парите

преди 7 години

Много неприятно. Кой от тези е от Град София и познава избирателите си? Хайде всички при Мишо Бирата. Ако искат и при Ленин.