114

Анонимен

преди 7 години

"Формирана е комисия"Като чуя този израз, се замислям дали "комисия" и "комисионна" случайно имат един корен.Май имат пряка връзка.

113

Анонимен

преди 7 години

Крадливите и нагли *** точат лиги пак да управляват, тоест пак да крадат на воля, ама ще управляват фърчилото на Корнелито или Госпожа 37% както са я наричали преди, а сега новото й име е, нейното име е: Госпожа Лъжа!

112

Тия греди са

преди 7 години

Скапано комунистическо изпълнение - след 30 години рухват, точно както рухна и комунизъмЪ!

111

100 лева!

преди 7 години

100 лева дадохме за винетки, нали?

110

Анонимен

преди 7 години

герб, да с малка буква-страхотни са а......Не се накрадоха тия НЕЩАСТНИЦИ.

109

Анонимен

преди 7 години

Станишеф и скапаната му партия са виновни, ***.мицата им пидиразка крадлива долна ***! Ограбиха народа както и турчин не го е грабил!

108

Анонимен

преди 7 години

Случилото се с тази жена трябва да тежи на съвестта на ГЕРБ, макар че ГЕРБ нямат съвест.

107

Анонимен

преди 7 години

Неподдържана метална конструкция - ами така е когато 27 години ни управляват само демократи, които знаят само да крадат, но не и да свършат нещо полезно.

106

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ уби тази жена.

105

Анонимен

преди 7 години

Питали радио Ереван дали ако бяха санирали лампите щяха да паднат.Радиото отговорило: Да щяха да паднат, но поне щяха да са санирани!

104

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо свинчо 113Предишните 30 години кой крадеше? Крадливите комунисти като паднат от власт отиват в Герб сега се връщат в бсп после в дпс и са винаги на ДС власт.

103

Анонимен

преди 7 години

Соц. строителство....това е положението.

102

Млад шофьор

преди 7 години

Така като гледам по българските пътища трябва да се движат само БТР - и. Тамън няма да имаме проблеми нито с дупките, нито с падащи предмети на пътя и върху превозните средства. По този начин пътищата няма да се нуждаят и от поддръжка ! Шегата на страна можеше да е всеки от нас. За пореден път се потвърждава максимата, че в БГ трябва да се случи фатален инцидент, за да се свърши някаква работа. Жалко, че трябваше да се отнеме човешки живот за това ! Всички управляващи са еднакво виновни !

101

Анонимен

преди 7 години

Свинета -набучена на кол!От крадене със "санирането" не си е свършила спешните задачи!

100

мнение

преди 7 години

Тези от Агенцията са били големи сладури. Никой не бил целял да паднат лампите и убият човек.... то остава и да е целял!!??? Поредното потвърждение за вица, че това което е построено от бай Тошо, сегашните не могат и да го бойдисат дори.... но иначе сме свободни. Свободни да напуснем страната си, това ли е целта???

99

Анонимен

преди 7 години

Никой не е целял да се стигне до тежкия инцидент......С всяко свое действие ГЕРБ целяха стигането точно на такива инциденти . Да ги изброявам ли ......

98

Винетка

преди 7 години

Каква е разликата между винетка от 97 лева и винетка от да кажем 1497 лева. Разликата е, че от всеки 97 лева мафията краде 96 лева и 1 лев отива за имитация на ремонт, а при 1497 лева винетка, мафията ще краде по 1496 лева и пак 1 лев ще отива за имитация на ремонт.

97

Камен

преди 7 години

През септември нямало индикации за проблеми и изведнъж за 5 месеца корозираха конструкциите и убиха човек. Айде стига глупости. Тоя дето е претупал инспекцията през септември да си понесе отговорността. Не може ей така да умират хора заради безхаберието и претупаната работа на държавните чиновници.

96

Анонимен

преди 7 години

Виждам, че ако искаме нещо наистина са се свърши и да работи трябва сами да се оправяме, както събираме пари с смс за лечение така трябва за започнем и за всичко останало. Питам се тогава за какво са ни всичката администрация и държавни органи ?

95

Анонимен

преди 7 години

3 млн винетки х 100 лева плюс входящ трафик - транзитните превози/наложете на всяка граница пункт за продажба и проверка на винетка на всяко влизащо превозно средство/ общо около 600 000 000 лева.И това не е достатъчно за поддръжка и рехабилитация на 47 000 км.Абе малко не съм добър в сметките но нещо не се връзва.