20

Анонимен

преди 7 години

Трудна задача има президента Радев - още преди да е встъпил в длъжност, трябва да мисли как да свърши работата несвършената от предишния президент на ГЕРБ - да назначи служебно правителство и да насрочи дата за предсрочни избори.

19

Анонимен

преди 7 години

"Да се порадваме на президента",каза Бойко.Радостта ни Бойко е двойна-че избрахме за президент един достоен мъж и че паднахте от власт.Урааааа!

18

***

преди 7 години

Ето ви на показ "пожеланията" на раненият хищник. И умиращ ще хапя....И други партии са падали от власт,но такова чудо като гербаджийското политическата ни история не е виждала.Подскачат като нестинари върху живи въглени,давят се в собствен злъчен секрет,гърчат се неистово.Ето,затова България не просперира.Мутренски интереси,ниска политическа култура,злоба и омраза и мания за величие-без покритие.Сринаха държавата,а се хвалят с нейното благополучие.ЦИНИЗЪМ.НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ и СИЕ!!!!!

17

Важно

преди 7 години

В медиите пише че *** взимат по 30 евро от чуждо НПО за да протестират срещу Радев.

16

Анонимен

преди 7 години

Моралът в политиката, доколкото е възможно там да го има, може да се изрази като говориш и обещаващ само неща, които имаш намерение наистина да ги направиш. И не сам това, да искаш да ги направиш. Ти единственото, което наистина искаше, е просто да си на власт.Това искаше, това постигна. За втори си даваш оставката, ама не искаш да спреш да властваш и да се показваш. И не спираш....

15

Анонимен

преди 7 години

ЦЯЛО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ОТ КРАДЛИВИ СОЦИАЛИСТИ И ДРУГИ ПРАВЕЩИ СЕ НА УШКИМ ЕВРОПЕИЦИ. ЗАДА КРАДАТ ОТ ФОНДОВЕТЕ НА ЕВРОПА. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

14

Анонимен

преди 7 години

"Да се порадваме на президента"...Ами ние му се радваме,но не видяхме радост в теб на влизане в парламента,а нескрит гняв и отново злоба,отправена към опоненти,затова,че са изразили мнение.А за просташкото поведение се сърди на Илиана Беновска-най-верната ти фенка.

13

Анонимен

преди 7 години

В такива моменти можем да преценим егоизма, себелюбието и злобата на слизащите от върха. Този човек не разбира, че няма незаменими и безгрешни хора. Дано все някога надрасне хлапашкото боричкане в локвите на Банкя и да схване, че който няма ум, само той прибягва до мускули. В политиката това е недопустимо!

12

Анонимен

преди 7 години

Той отново обясни, че е едно да четеш декларация, друго да изпълняваш написаното в нея.От всички неща, които Борисов казал , запомних само едно. Обеща, преди да вземат още първият мандат, да изгони ЕРП-та. Това ми направи силно впечатление и до сега не е фактТака, че пак говори колкото сам да се убеди в глупостите си.

11

Българина

преди 7 години

На дружбата с Русия твоя бивш президент отговори с непредизвикана омраза.

10

Анонимен

преди 7 години

Аз съм един от многото разочаровани, гласували в миналото за Борисов и Плевнелиев. Имах надежда, че ще донесат нещо ново, но тези мои надежди бяха попарени много бързо.Борисов и Плевнелиев се оказаха безпринципни, без морал, без твърди позиции. Не изповядваха никакви идеологически възгледи, никаква икономическа идеология.Да сте видяли или чули някои гербаджия да цитира икономисти като Кругман, Стиглиц или Пикети? Няма как, чели са само Винету и Америка за България.

9

Анонимен

преди 7 години

А той много цивилизовано. Цъкаше си на телефона. Е този не спря да демагогства.

8

Анонимен

преди 7 години

Как ли ще го преживееш,че вече няма да си център на внимание.

7

Малкия Скромен Иван

преди 7 години

Има ГЕРБ-няма България!Няма ГЕРБ-има България!

6

Анонимен

преди 7 години

Баце гледа тъжно и вече новините няма да започват него!

5

Анонимен

преди 7 години

А защо през цялото време си цъкаше СМС-и?Това не е ли неуважение?

4

Анонимен

преди 7 години

Един позорен ден за България!

3

Анонимен

преди 7 години

Съд за Радев заради връзките му с руската агентура в лицето на Решетников, резидентът на Кремъл в София!

2

хахах

преди 7 години

Кратуно такава, защо хвърли оставка, след като вчера казваш че пак искаш да управляваш с реформатори и патриоти. Боже от къде ни го стовари тоя на главата. Само той ни липсваше. По лошото е че има още хора които да му вярват и те не са малко.

1

Румен Петков

преди 7 години

Да припомня само,че Б.Борисов ми козируваше по 3 пъти на ден...