15

мнение

преди 7 години

Тея американски служби хептен са изтрещели. Постоянно се занимават с глупости, ама това е върхът. Сега ми е ясно как са манипулирали Белия дом за операциите в Ирак, Афганистан, Северна Африка и т.н.... чет нямат и защо са такива резултатите от тях. Може ли да разследват собствения си президент по слухове, сведения от типа "една жена каза" и нито един доказан факт? Ако нещата не се оправят САЩ май наистина копят към дъното...Каквото сам си направиш, никой друг може.

14

Анонимен

преди 7 години

Долната сороска помия атакува за последно Тръмп но в близките дни ще видим тотална подмяна на ЦРУ, ФБР и други разузнавателни служби купени от Демократическата партия с парите на Мумията Сорос. А Сорос какво го чака и нито господ , и нито дявола могат да му помогнат.

13

Анонимен

преди 7 години

Тръмп не забрави да каже че колко е важно сигурноста на Израел защото са заплашени от палестинските деца !А това какво ви говори че битката с Хилари беше реялна ли ?Не те го настаниха на пост.

12

цирк

преди 7 години

Стига глупости това е смешно,ясно е че има кръгове за който мира не се харесва,само да не свърши като Кенеди.....

11

Анонимен

преди 7 години

До ГРАЖДАНСКА ВОЙНАтова да не ти е русия бе ушaнко?

10

Анонимен

преди 7 години

До БРАВО, БРАВОМалко ли гранти усвоиха местните сороски гушки. От нашите откраднати пари, разбира се.еми плащат им с пари, а не с рубли както на вас ленинградските ***.

9

ГРАЖДАНСКА ВОЙНА

преди 7 години

може да има в САЩ, ако продължават опитите на глобалистите да свалят ТРЪМП. Може и да го убият накрая, но за разлика от Кенеди ще е ясно кой го е направил. И все пак поне половината са го избрали. А нашите дупедавци като ПЛЕВЕЛА и сие се чудят какво ще им се случи в близко бъдеще. Ще бъдат заплюти и ще съдени за преднамерено разрушаване на България

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Макейн мрази всичко руско.прав си, но не е само той. А кой обича руснаците освен нашите путинопитeци?

7

Анонимен

преди 7 години

До #7По-конкретно за ,,непознатата християнска държава", която ,,искала" нещо, може ли!?

6

Анонимен

преди 7 години

Умните хора го казват просто и кратко. Не можем да толерираме лошото поведение.И е нормално ... Русия нападна суверенна християска държава, защото тя иска да поеме нов курс в историята си. това беше нагло и тъпо.

5

БРАВО, БРАВО

преди 7 години

Един път и американец милиардер да му дадем нещо от нас. Да не се гътне гладен и бос. Че то стига само са ни драли кожите такива като дъртата вещица Клинтъница и тия дето и се крият под полата. Малко ли гранти усвоиха местните сороски гушки. От нашите откраднати пари, разбира се.

4

ДОКТОР ДУЛИТЪЛ

преди 7 години

*** атакуват за последно !!!! Дони им заяви ,че ще разпердушини т.н. специални служби и некадърниците започнаха офанзива !!!! Работата отива на изуй *** ,но да видим ......

3

Анонимен

преди 7 години

Макейн мрази всичко руско. От както е свален във Виетнам с руски Миг и "виетнамски" пилот Ван Ю Шин

2

Майтапчия

преди 7 години

Както е тръгнало,да не излезе накрая права баба Ванга....

1

Анонимен

преди 7 години

kvo e stanalo che ne razbrah