49

Медийните фишеци

преди 7 години

Краварите са ги измислили!По време на прехода се имунизирахме обаче!Тия джедайси номера в нашия район дейстават само на слабите мозъци! Нашите се размътват само от много пари!

48

За заглавието

преди 7 години

И как се борите с руската пропаганда която казва истина?С тия полу-истини ли?

47

Европеец

преди 7 години

93, никой не казва, че ако се реформираме българите изведнъж ще забогатеят и ще стигнат швейцарците. Няма как да стане защото нямаме икономика. Но реформа в съдебната система и борбата с корупцията ще бъде едно добро начало. Ако олигархията и политиците, които окрадоха България бъдат съдени и хвърлени зад решетките, страната ще тръгне нагоре. В Румъния реформите имат резултат. Отново увеличиха минималната заплата за 2017г.

46

Анонимен

преди 7 години

Тоя Трьмп , или е голям (вьлк)или е голям почитател на Уилям Шекспир! Да бьда или да не бьда!

45

Европеец

преди 7 години

89, долавям иронията в коментара ти. И явно наистина сме простаци и некадърници, щом сме най-бедни в цяла Европа. Не се ли реформира съдебната система, няма бъдеще за България. Поне гласувайте за партии, които се борят за някаква промяна. Стига с тези ГЕРБ и БСП.

44

Тео

преди 7 години

Ситуацията е ясна. Демократите използваха ЦРУ като инструмент да компрометират Тръмп с надежда за бъдещ импийчмънт. Принудиха ги да говорят врели некипели, надявайки се, че Тръмп като човек,който си отстоява мнението ще влезе в противоречие със собственото си разузнаване,което така или иначе ще го компрометира.Оказа се,че става за политик-преглътна позицията си само и само да запази своя и имиджа на разузнаването на САЩ.Путин ще го разбере,реално просто Тръмп финтира капана който му заложиха.

43

Анонимен

преди 7 години

Бай Тръмп призна все пак, че Путин ги е хаквал, Ами сега.

42

Европеец

преди 7 години

76, може да ти прозвучи грубо, но всеки сам гради живота си. Като не ти харесва нещо го промени! Защо чакаш наготово от партията или държавата? Ти да не си овца, че да ти трябва овчар? Сега има далеч повече възможности. Да, факт е, че България не направи нищо за да се развие и реформира. Кой ни е виновен ако не самите ние и родната върхушка? Поне сега има възможност да потърсиш по-добър живот извън България.

41

Анонимен

преди 7 години

преди 1 часКаквото беше Рейгън за СССР това ще бъде Тръмп за РусияГорбачев. Еше от лигавата, 1968 генерация която ще измре от С*ин и никога няма да се върне Слава на Русия!

40

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЕКА ДА ИСЯСНИМ ИСТИНАТА ! ОБАМА ЛИ Я СЪЗДАДЕ ИЛИ ЕРДОГАН Я СЪЗДАДЕ ЗА ДА ИЗБИВА КЮРДИТЕ В СИРИЯ ?!

39

Анонимен

преди 7 години

63, пий си хапчетата. Падането на комунизма беше едно от най-хубавите неща не само за цяла Източна Европа, но и за обикновенните руснаци. Дори вожда ви Путин се е изказвал срещу Ленин - поне него слушайте. Това че страни, като Русия и България не се възползваха, реформираха и развиха след промените, а оставиха комунистите да ги дирижират, си е техен проблем. Чехия и Словения, например, отдавна забравиха за комунизма, докато разни побърки типове още си го тачат тук.

38

Анонимен

преди 7 години

Той Путин хакна бг изборите и спечели Радев

37

Циник

преди 7 години

Цитат:"Обама допринесе за създаването на ИДИЛ"Край на цитата!Никой друг американски президент - не нанесе толкова щети на Европа, и света!

36

Анонимен

преди 7 години

МАРИН ЛЬОПЕН ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА.

35

Анонимен

преди 7 години

С няколко публикации в социалните мрежи успя да принуди две фирми да построят заводи в Сащ, а не в Мексико.

34

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ БЪРКАТ В СЪРВЪРИТЕ НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА АМЕРИКА, ЗНАЧИ РУСНАЦИТЕ СА МНОГО НАПРЕД В КОМПЮТЪРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.

33

Анонимен

преди 7 години

До ЕвропеецДали си "Европеец" не личи, но че си ЗОМБИ, щом тачиш маника Горбачов, разрушил света, не СССР - света разруши, хвърлил ни в бездната на евроатлантическите мерзости, на човешкото падение, на неолибералния канибализъм (не капитализъм), унищожил вярата на хората в справедливостта, подхвърлил ни на бесни, алчни зверове, опити от силата на ограбените от нас пари да властват над мозъците и душите ни, да ни извиват, садистично да ни измъчват, за да задоволяват извратени страсти. ЗОМБИ.

32

Анонимен

преди 7 години

НЯКОИ ТУК ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ СКОРО ЖИВОТЪТ В ЕС ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ. ЗАПОЧВА ТОТАЛНА ПОДМЯНА НА АМОРТИЗИРАНИЯ УПРАВЛЕНСКИ ЕЛИТ.

31

Повръща ми се

преди 7 години

Като го слушам Тръмп! На мен Обама ще ми липсва. Знам, че троловете ще нацвакат минусите .... давайте!

30

Анонимен

преди 7 години

СТАДО БИВШИ ПРЕЗИДЕНТИ, МЕЖДУ КОИТО И Плевнелиев, писали писмо до Тръмп със слугински клетви за вярност към Америка.