20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Тъкмо мислех, че Сърбия се бори за второто място на "страна на оръжията". Ама друго си е да дадеш правилната посока на съревнованието! Къде се напъваш бе, Сърбия. Първото място е заето отпреди 300 години.

19

Бай...КОЙ?

преди 7 години

Мирише яко на поръчкова статия тука. Демек, оръжието в Сирия видиш ли, не било от САЩ и в частност от България, а било от Страната на оръжията - Сърбия! Ти да видиш. Трябва явно и да си голям комплексар и никога да не си стъпвал в Сърбия, за да лансираш тезата за бедната и социално слаба Сърбия.

18

Некой

преди 7 години

Бате Наско железара вчера ми вика - Сърбите ги сринаха с земята и пак са по добре от нас !

17

М, да ...

преди 7 години

До PDВервай си! Кой бе разрешил ББорисов преди да влезе в политиката да има охранителна фирма, м? Изтреблението на българина от тази територия сега и без право на оръжие на мирните граждани е много по голямо, вкл. че изгониха българите от Родината им!

16

Анонимен

преди 7 години

В САЩ полицай има право да те застреля ако не си извадиш ръцете от джобовете след негово предупреждение и така трябва.

15

PD

преди 7 години

Проблема не е в оръжието, а в единомислието. Другото са комплекси. Спомнете си в един ИРАН как свалиха военен режим, без оръжие. В държави където царува разединение, несправедливости и хаос, лесен достъп до оръжие, ще отприщи бандитизъм и саморазправи. И ние попадаме в таз категория. А и с войната по пътищата достатъчно се изтребваме. А когато му дойде времето, да имаме обща реакция като народ, ще си намерим оръжие. Събудим ли Воина и с камъне и дървье можем да браним своето.

14

М, да ...

преди 7 години

Как свободно ще се притежава оръжие в България, като повечето от 27м години управляващите правителствата на тази страна-територия за разстрел, м?

13

Анонимен

преди 7 години

При тази битова престъпност и неспособността на охранителната и съдебната система да се справи с проблема,трябва да бъде разрешено личното оръжие.Да има високи критерии и изисквания най вече към психическото състояние на ползващият го но когато дойде престъпник в домът ти и работата стигне до...или той или ти...да го гръмнеш без да те окошарят после.Оръжие за ползване в твоя собствен дом.Ако го използваш извън него...проблема вече е твой....

12

Анонимен

преди 7 години

Бетер мутри.

11

Браво

преди 7 години

Браво на Сърбите, ето за това ще се оправят с ние ще им дишаме праха и ще тинем в немотия.Сега се сещам за Швейцария, след завършване на задължителната военна служба всички задължително задържат и държат оръжието в къщите. Имат си и хубави закони и май нищо не се чува за проблеми там,а?Правете си изводите сами...

10

Граовец до 12

преди 7 години

И да искат,не мож ни направят!Българите не сме родени да робуваме!!!

9

Анонимен

преди 7 години

СЛЕД ТИТО, МИЛОШЕВИЧ ГИ РАЗНИЩИ. Сега си имат да пуцат и ЛЕПА БРЕНА.

8

смЕх

преди 7 години

Е па в краварника да не би да нямат даже в Тексас разрешиха откритото носене на оръжие интересно ми е поради що у нас народните "любимци" не разрешават същите свободи нали сме се юрнали на там ,ама друг път.

7

Анонимен

преди 7 години

интересно ми е какво е нивото на ромската престъпност там,ако може ни информирайте

6

до 5

преди 7 години

БВП през покупателна способност България 19100 долара, Сърбия 13700 долара, няма как да са по-добре.

5

да

преди 7 години

що не вземеш да отидеш да живееш в Сърбия да видиш как живеят "по - добре" от настия измислици като започнете да ги повтаряте...че и сами си вярвате на глупостите

4

Анонимен

преди 7 години

Пуцай Куме!!! :-) :-) :-) Време е да се отърсим от гнидите!! :-) :-)

3

Анонимен

преди 7 години

Сърбите ги бомбиха, откъснаха част от дъжавата им и направиха незаконната и непризната от половин ЕС страна Косово само заради американската военна база там, санкции им налагаха, нито са в НАТО, нито са в ЕС и пак живеят по-добре от нас и пътувата не по-малко на запад. А нашите евроатлатнически втачки и оракули постоянно предричат какъв ад ще настане ако излезем от ЕС и НАТО - ами вижте ги сърбите, по добре от нас са.

2

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМарш в Сибир, хибрид! Никой не ти вярва!

1

Анонимен

преди 7 години

Сръбите,не са роби!А нас еуроФропейците се опитват да ни направят!Българино,осъзнай се!!