33

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на Роската разбрах,че ЕС и НАТО са съществували още по времето на Левски.Какъв пропуск на професорите,дето пишат учебниците по история.

32

Анонимен

преди 7 години

Има една полза от Плювналиев като прецедент. Отучи българския народ от комунистическият обичай да гледаме новогодишния поздрав на държавния глава по телевизията. Сега наздравиците вече наистина са весели и положителни. Честита нова година!

31

Анонимен

преди 7 години

Ако щете вярвайте,ама снощи с очите си видях как и невръстни хлапета го подиграваха и му се смееха.

30

Анонимен

преди 7 години

Цялата маса го псуваха снощи

29

Анонимен

преди 7 години

Довиждане и знам че повече няма да те видя.

28

1221

преди 7 години

ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА

27

анонимен

преди 7 години

А къде е Румен, защо не поздрави българите, както Тръмп американците?!

26

За много години

преди 7 години

* изобщо разбра ли за тези 5 години , че е президент и то на независима България? Речта му беше американска пропаганда. Бездушна марионетка, срам, срам.

25

Анонимен

преди 7 години

тъжна жалка аме ба, едноклетъчно с часовников механизъм. Кеф, че вече няма да се явява пред очите ни.

24

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Дори в последната си новогодишна реч това нищожество не пропусна да клъвне Русия.Той каза:"Кой е очаквал, че в днешно време в Европа ще се преместват държавни граници с военна сила".Очевидно визираше присъединяването на Крим към Руската федерация.Плюнко, Крим не беше присъединен с военна сила. Напротив - с военна сила в Киев беше свален ЗАКОННО ИЗБРАНИЯ президент и бяха поставени на власт едни марионетки на Запада.В Крим се проведе референдум и народът каза тежката си дума ! За Русия !

23

Щерев

преди 7 години

Каква силна България? Държава, която ни предлага, на връх Нова година, да слушаме 15 минутна марксистко-ленинска пропаганда на един изкуфял.Може ли да сме държава, след като дори една новогодишна програма, поне по държавната телевизия, не можем да направим, а изкарваме народа да мръзне като *** на един площад?!

22

Анонимен

преди 7 години

Силен ЕС . От Запад САЩ , от Изток Русия . И децата знаят какво става с този , който е по - средата . Криза , Вечна криза , любителю на Кризите .

21

Анонимен

преди 7 години

Сега като свърши мандата ще почнат да го размотават да сее акъл по разни лекции пред университети и институти да си му платят за службата. Това е легалния метод шабец-гоите да си получат сребърниците.

20

Айдука от Балканя

преди 7 години

Този що не стане шут на Симеон Сакс Кобурготски? Ще го размива от сутрин до зори.Да сдава властта и да се маха че ме е срам от него.

19

Анонимен

преди 7 години

Срам за България и българският народ ! Само негатив струи от него ! Зове ни да забравим история ! Ще те помним като бездарник , зубрещ речите си с американска пропаганда !

18

Анонимен

преди 7 години

Надявах се, че ще изнесе една реч на по-високо ниво от политпропаганда, ама не би. Развали ми новогодишното настроение с натрапчивите си политически внушения в неподходящо време, когато хората се веселят. Били сме европейски член от 10 години. Ок, само че който знае истинската История знае, че Дунавска България принадлежи на Евразийския свят от хилядолетия. Българският естествен ареал се простира в цяла Източна Европа и Западна, Северна и Централна Азия. Със Западна Европа нямаме почти нищо общо

17

ШОК! Лимонът е

преди 7 години

"Щастието и демокрацията не са крайна спирка, а начин на пътуване"Да за някои е така, като Той е! и Роско ще четатнякъде лекции за заслуги пред своят кукловод.

16

Анонимен

преди 7 години

Снощната му убийствено нагла и куха тирада, отново започна с хвърляне на *** по чужди държави, либерастки клишета евроатлантическо сервилничество. Напсувах го сочно 6-7 пъти като за последно, спрях звука на телевизора и дано вече рядко да го показват това смотляво същество!

15

Свободен

преди 7 години

Благодарим Г-н Президент! Бе въпрос на чест да Ви бъдем поданици! Дерзайте!

14

ШАРАН БГ

преди 7 години

Този гении защо не остане президентин до живот ?!?!?! Той го раздава като мадритския пладнешки бандит - нито се чува какво говори, нито мисли какво ще последва след неговите премъдрости !!