18

Сократис

преди 7 години

Красиви земни хора непретенциозни към лукса,приели суровата си природа и справящи се със живота си без да мрънкат и хленчат.Някой може ли да си представи какво ще се пише и говори тук ако температурите паднат под -20 Сигурно журналистите ще обявят краят на Света...Вместо да се подигравате взимайте пример как се живее и работи в такива условия и какъв характер и дух имат тези истински представители на разумния човешки род!Русия си остава люлката на разумните хора!

17

Анонимен

преди 7 години

На руснаците не може да им стъпите даже на лявото кутре, шyнди толерастки, лaпaйтe го на черния мамбонго и мълчете...

16

замръзнал мозък

преди 7 години

те за това руснаците пият антифриз..ха.ха

15

Анонимен

преди 7 години

Русия е била, е и ще бъде Русия. А вие ще си умрете като кон без история, смешни мишки.....Много здраве имате от Русия, а рускините само ще ги гледате на снимка...

14

praznikow

преди 7 години

Е как така рекордни студове ? ? ? Да не сме преборили вече глобалното затопляне - или . . . . .

13

До Крачунов

преди 7 години

Прав си баце. Току ще потърсих снимки на руския национален отбор по гимнастика и трябва да каже че има една що годе дето става, останалите по-добре да не ми излизат в тъмното насреща, че ще скина мрака.

12

до 15

преди 7 години

...мммм, и кой ми го казва...Някакъв евротолераст...Бегай да те шляпат, ***...

11

Крушарски

преди 7 години

Ако утре излезе Путин и каже че гейството е нещо хубаво,нашите путинофлчета ще се плеснат по челото и ще кажат ей верно бе и пак ще се превъзнасят по него.

10

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са мъже, не евроатлантически китки. А жените им са Жени, не като твоята баба Яга, която я изкарваш само нощем...Ха, хаааааа, вроатлантически cepceми....Яжте го натопорчен руски...Ха хаааа...

9

Крачунов

преди 7 години

Хайде стига се превъзнасяхте. Има както грозни рускини така и красиви негърки, индийки и всякакви. Спомнете си че олимпийските шампионки по худ гимнастика тази година освен бездарни , бяха и доста грозновативъпреки всичките гримове и прически.

8

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Бели и красиви до към 20, после намират по някой, който пие препарат за вана, раждат по 1-2 деца и заприличват на танкове - огромни, дебели и мощни!:)))

7

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Гледам бели и красиви жени !Бели хора. Не като в евроатлантическия халифат - само роми и ***.

6

Един от Северозапада

преди 7 години

Плюете по Русия и Путин, но се заглеждате по рускинчетата....Що не се загледате по някоя негърка, от УСА, по някоя англичанка, германка или просто по едрогабаритна бяла американка?И после ми обяснявайте, колко кофти хора са руснаците, и колко добри всички останали, включително тези,на Югоизток...

5

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧе кой казва, че си нормален?

4

Анонимен

преди 7 години

Обаче въпреки всичко е красиво!

3

Анонимен

преди 7 години

Готино! И при минус 60гр живота продължава и има романтика.

2

Анонимен

преди 7 години

Какво ни интересува нас нормалните хора колко топло е в Сахара, колко студено е в Сибир и колко дъжд вали в джунглата ?!

1

ined

преди 7 години

Да, ама преди това са изпили бутилка антифриз за да не им замръзне кръвта от студа.