92

cinemaOFF

преди 7 години

Всеки уважаващ себе си сценарист, ако иска продукциите му да са популярни и обичани, никога не би си позволи да предлага на публиката толкова скучен и еднообразен сюжет и актьорски състав.Куца ви реализма, актьорския състав е неубедителен и откровено бездарен, филмът е убийствено дълъг и еднообразен, сюжетът е плосък и прозрачен. Гледането на филма е мъчение, достойно за подземията в някой концлагер.Накратко, пуснете осветлението, отворете вратите на салона и ни върнете парите.

91

Косю

преди 7 години

Тия от БСПто са се разбутали. Много ясно че няма смисъл Плевнелиев да прави правителство, което Радев после да смени. Какъв импийчмънт, нямат ли юристи да ги съветват, излагация голяма е този Желю..

90

ha ha haaa

преди 7 години

Абе не ги ли изгонихме тези И ДВАМАТА ?!?!?!?

89

Бояришник ™

преди 7 години

Каквото и да беше направил Плевнелиев, петата колона от полезни идьоти щеше да вие срещу него.Няма да му простят никога, че каза на руснаците истината в очите.

88

To6

преди 7 години

Тази сутрин куклите на герб бяха в студията и съскаха ли съскаха. Все някък ще я дотикаме до 22 януари. БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ОСТИСКАМЕ НЯКАК ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ. ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ !!!

87

Анонимен

преди 7 години

Комунистите се държат така, все едно че не са от нашата държава. Те не искат приемственост, не искат да "имат нищо общо" с останалите. Но какво стана, нали техния президент щеше да е обединител? Кого ще обединява? БСП и АБВ вероятно... Но така с поведението си те доказват отново очевидното - че наистина не са от тази държава и не на нея служат.

86

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

Крадене до последния им ден!

85

venix

преди 7 години

Мутрите нямат място до портретите на народните революционери!

84

Вили

преди 7 години

"Баджанакът" на новоизбрания президент стана много активен напоследък - на всяка манджа е мерудия.

83

69

преди 7 години

Като пийнем trabestana ще се разбере, че нищо няма да се промени. В тази държава е невъзможна промяна с този болен народ.

82

Анонимен

преди 7 години

Тези на снимката си подават топката, нарушават законите, крадат, прости са и корумпирани, а *** им точат лиги във възхвала! Ще дойде краят на игричките и ще трябва да се научат не само Конституцията, а и военния Устав. Ако дотогава не са попаднали под наказателния Кодекс! Смеят се за запад, но не от вчера или днес, но не на невстъпилия в длъжност президент, а на тези които така и не се научиха да бъдат държавници, а си останаха МУтри и ***. А нас ни е срам!

81

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ КАТО ПРЕМИЕР НОСИ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ЗА КРАЖБИТЕ НА КОРУМПИРАНИТЕ МИНИСТРИ. ЕТО, СЕГА ПРОКУРАТУРАТА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НЕНЧЕВ И МОСКОВ, УТРЕ ЩЕ ПОДХВАНЕ И ДРУГИТЕ.

80

Анонимен

преди 7 години

Значи льотчика може да ползва държавна кола и охрана,без да е положил клетва,а да изкаже мнение за управлението на същата тази държава не може!

79

В.

преди 7 години

До РодолюбецПовече от 15 000 българи бяха пред Народното събрание през 1997. Толкова бяха и пред 2013. Свалихме Костов, Симеон, Станишев, Борисов, Орешарски. И кое точно си дойде на мястото? Сега за втори път свалихме Борисов, после ще свалим не знам кой си.Не е важно кого сваляме а КОГО СЛАГАМЕ!Че после 15 000 родолюбиви българи ще свалят този когото са сложили.Ние сме най-протестиращата нация. Ама не знаем какво искаме.Сигурно до 1 месец Орлов мост ще е затворен поне 2 пъти от протести.

78

Анонимен

преди 7 години

До БългаринСлед чехъла идва тройния чехъл! Ще сме свидетели на големи циркове!

77

Анонимен

преди 7 години

Явно това беше номера Бойка Магистралната да си подаде оставката, че сега уж не управлява, уж хаос и скрито си правят далаверите. Всичко е договорено и с Превнята и с деформаторите и с турците.

76

th

преди 7 години

До 16 ?!?Дори да приемем, че БСП са сложили Пеевски за шеф на ДАНС, въпреки че той се приема от НС, а не се назначава от премиера, какво от това? На Орешарски ще му виси цял живот тази кандидатура, но на Борисов и ГЕРБ явно не им тежат Румяна Желева, Кристалинка, Плевнелиев, оная усмихващата се здравна министърка и примерно Ненчев, който е с тежки обвинения. Къде е отговорността на ГЕРБ за тези кадри?! За вас, които е супер важно кой ръководи ДАНС, можете ли да кажете кой е настоящия шеф там?

75

Анонимен

преди 7 години

Боре, ше ти увехнат магнолиите,бе байно. Кой ше ти ги полива, ти дома не смогваш да се прибереш от работа бе.Каталяса!

74

Българин

преди 7 години

Чехълът ще бъде запомнен като най-безличния и най-зависим президент в българската история. Добре че времето му свърши.

73

2+2

преди 7 години

Червения *** трябваше да бъде почистен навреме ,а не да се оставят да узаконяват откраднатите от народа пари , да приватизират на безценица предприятията и сега да ни се правят на чисти капиталисти .България нямаше да е след Румъния и да я напуснат 3 милиона българи, а ние да четем простотиите на партийните секретари платени от Москва да тролят.