103

Анонимен

преди 7 години

Основното срещу което *** гербавите е, че Радев е прав. На негова страна са Конституцията и закона. От другата страна имаме своеволията на Тиквата, слугата му Плевнелиев и пълното погазване на законите на тази държава. Къде по дяволите се е чуло и видяло действащ президент да дезертира от функциите си и да ги преотстъпва на бъдещият президент. Осъзнавате ли колко сте смешни и нелепи бе герберчета? Цял свят ни се смее заради това, което предложи Плевнелиев.

102

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7За Златина не знам, ама ти си провисил интелект и семислиш за остроумен и велик

101

Анонимен

преди 7 години

Нито Плевнелиев ,нито Радев са виновни ,а неграмотниците които са създали Конституцията.

100

Анонимен

преди 7 години

До АНТИМРЪСНИКРусофилчетата сте му бясно защото в прав текст каза, че руската *** е агресор и води хибридна война срещу ЕС и България. Това бе потвърдено и от официални документи на ООН и ЕС. Антибългарска у руски слуга е Радев и тепърва ще извивз гръбнак пред руснаците и ще унижава България. А ти както ти казах махни АНТИ за да си точен от

99

Членска карта №7

преди 7 години

До КироЕто Кирчо пристигна с нови опорни точки от тулбокса!

98

Анонимен

преди 7 години

До 127 Преди 100-тина години е имало неграмотни хора ,но много добронамерени и чисти по душа с които днешните висшисти и даскали по правопис потънали в долни страсти въобще не могат да се сравняват.

97

АНТИМРЪСНИК

преди 7 години

А бе "...АНОНИМЕН...", я разкажи факти, които показват, че управлението на този не е антибългарско - това е мръсен американски ***, който превърна държавата в американски курник!!!!

96

PS

преди 7 години

ПОГАЗВАЙКИ КОНСТИТУЦИЯТА!!!

95

Анонимен

преди 7 години

До АНТИМРЪСНИКАко махнеш АНТИ всичко ще си дойде на мястото.

94

АНТИМРЪСНИК

преди 7 години

Г-н ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ,За цялата тази ПОЛИТИЧЕСКА ПАСМИНА, наречена ГЕРБ - НАРОДЕН СЪД!!!!. Тези *** РАЗГРАБИХА И СЪСИПАХА Р БЪЛГАРИЯ!!. Пълна ревизия на управлението на този ПР.....АК, и пълна информация пред народа - държавата ни е пълна с много мръсотия и много, много тъга!!!

93

Ха- ха- ха

преди 7 години

Когато назначи любовницата си за пиар закона нямаше значение. Сега, когато трябва да работи за България изведнъж се сети за закона и се прикрива зад него. Още от сега се проявява като жалка кукла на конци дърпани от Кремъл и Позитано 20.

92

Анонимен

преди 7 години

Тоя на тепърва ще проявява простотията си. Предател и страхливец!

91

Анонимен

преди 7 години

Когато господ оставял акъл, военните били на учение. Той го оставил на моста, а генералът наредил да се мине под него!!!

90

има си закон

преди 7 години

Бих попитал които твърдят ,че новоизбрания президент не правел нищо. Какво прави Тръмп например и той като нашия чака датата от която встъпва в длъжност и като гледам никой в краварника няма претенции ,че в момента не прави каквото и да е .

89

Анонимен

преди 7 години

Никъде по света няма такъв инат от всички посоки , като у нас.

88

Анонимен

преди 7 години

ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗЗАКОНИЕ СТИГАТ ЗА ИЗМЪЧЕНА БЪЛГАРИЯ ! БРАВО ,Г-Н РАДЕВ ! СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ДА ЗНАЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ПРЕЗИДЕНТ !

87

Знае ли Радев

преди 7 години

Знае ли Радев, че току що му назначиха Постоянен секретар във Външно. Новият ключов кадровик е Елена Шекерлетова в решаващия период преди българското ЕС председателство и в най-активните дипломатически ротации. Замислен като неполитически пост, това а е най-политизираната позиция във външно. Шекерлетова е началник на политическия кабинет на Стоян Ганев, съветник в политическия кабинет на Надежда Михайлова. Изявено политическо лице беше и предишния постоянен секретар Ради Найденов, шеф на политическия кабинет на царя. Сега го готвят за заместник външен. За Шекерлетова няма проблем - като Елена

86

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Генерале не искаме кабинет, искаме промяна, искаме и президентска република, чакаме референдум.

85

АНГЕЛОВ 99

преди 7 години

КАКВОТО ДА НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТА ЧЕРВЕНИТЕ ПОПОЛИСТИ ВСЕ ЩЕ СА НЕДОВОЛНИ СЕГА НЕСПАЗВАЛ КОНСТИТУЦИЯТА .АКО НАЗНАЧИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ ВЛИЗАМЕ В ГИНЕС И ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ИМАТ НОВ ВИЦ ЗА КОЛЕДА .НА ТЯХ ИМ Е НАИ ДОБРЕ КОГАТО ДПС СА ЗАД ТЯХ .ТОГАВА ИМ Е ГОТ И СА УСМИХАТИ ДО УШИ РАДОСТНИ ИДОВОЛНИ КАКТО И ДПС ТО ЕСТЕСТВЕННО

84

Анонимен

преди 7 години

На едно място пише, че Русия подарява 6 МиГ-29 на Сърбия.