10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименУвеличили са се с 27% за последната година. Цената на газта расте, Газпром има и нови клиенти в Китай и Евразийския икономически съюз.

9

Анонимен

преди 7 години

А нещо за приходите на Хазпром да кажете, които са паднали въпреки рекордния износ?

8

Анонимен

преди 7 години

Недните руфосили не разбраха, че цената на природния газ падна наполовина и сега *** изпъва жили да върже бюджета и изпомпва суровините си на загуба.

7

Евроатлантик

преди 7 години

Предлагам бързо по трима американски сенатори да кацнат в Берли, Париж, Рим...

6

хи хихи

преди 7 години

Гейропейците налагат санкции, но купиват ударно газ, щото замръзнат ли им газетата...

5

Загрижен

преди 7 години

До 9К51 Много си прав ... и това е от много години ... нашите политици са гъ... о лиз ...ци.Европа и САЩ правят бизнес и то много сериозен с Русия ... а нашите ааланковци спазват санкции ... на русия и дреме за нас и утре когато Турчина реши, че 1/2 България е негова няма кой да ни спаси !!!!

4

Анонимен

преди 7 години

И какво става със санкциите.Газпром увеличава продажбите В Европа,А англичани и швейцарци наливат луди пари в Роснефт.Май само ние сме балъците.Или по скоро тия,дето ни управляват.

3

9К51

преди 7 години

Ало Меркел, какво стана със санкциите ... въртите си далаверата западняците с братушките .. пък нас будалите от изтока ни баламосвате с "локуми" от рода на "европейска солидарност" и т.н. ... руските контрасанкции удрят по нашето селско стопанство и ХВП ... толкова мандри и консер. предприятия хлопнаха вратите или едвам кретат, като ви играем по гайдата затова отмяна на санкциите и нормална търгония с Русия!!!

2

смЕх

преди 7 години

Нямаше ли нЕкВи санкции или когато става въпрос за много пари гейвропските политици си траят.

1

Анонимен

преди 7 години

КОЛКО ЛИ ЩЕ ОТКРАДНАТ ХОХОЛИТЕ?