74

Анонимен

преди 7 години

ЦИРКАДЖИИ! ЦАЦАРОВ И БОРИСОВ ЗАЕДНО В ХИТРИНО. САМО ПЕЕВСКИ ЛИПСВА.Извънредно! Цацаров и Борисов пътуват за ХитриноДуми не останаха вече да пишем за ПОТРЕСА ОТ БЕЗУМНИЯ ПИАР НА БОЙКО БОРИСОВ В ХИТРИНО. СЕГА С НЕГО ХУКНА И ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР, ВМЕСТО ДА РАЗСЛЕДВА СЪЩИЯ ТОЯ ПРЕМИЕР.ЦИРКАДЖИИ! САМО ПЕЕВСКИ ЛИПСВА.

73

Анонимен

преди 7 години

Хора, не ви ли прави впечатление, че БХ има професионално изкривяване. Каква е работата на един пожарникар?Ами, да гаси пожари! В този ред на мисли, БХ друго в БГ не е правил. Само дето след един пожар трябва да се гради и тн. То и колко успешно ги е загасил е друга тема, дали иска да ги загаси също или да си тлеят... Не искам да обидя пожарникарите, това са доблестни хора! Съболезнования на хората от Хитрино,трагедията е голяма То цялата ни държава е трагедия! И хора като БХ саглавните виновници за това!

72

Русия

преди 7 години

Бобко възкресителя . Не можем да се оттървем от Гьобелската пропаганда.

71

Анонимен

преди 7 години

Хахаха! Страхът на Пеевските кукловоди от неминуемата победа на Новия проект "Народът срещу мафията" ги втрещява. Ще накарат пингвин да кукурига, само и само Цацаров и Борисов да закрепят властта.

70

Анонимен

преди 7 години

Толкова евтино шоу. ПРите са за тотална смяна.

69

Така е

преди 7 години

До Анонимен 66 Бойко е жалък ***, защото не е от БСП , а ти си велик *** , защото си руснак.

68

ТИРаджия

преди 7 години

Аз само да питам, какъв е смисъла на задължителната застраховка отговорност на превозвача, като ще плащаме от бюджета?

67

Анонимен

преди 7 години

Хората в Мизия се влачат още след наводнението, в Бисер само гробовете напомнят за безхаберието. Тогава нямаше избори на вратата. Скапана история.

66

Анонимен

преди 7 години

А оня другия женорал Гумен Гадев, няма ли и той да изсрича някоя глупост

65

Анонимен

преди 7 години

Явно застрахователната компания е на Цветелинка, и затова ще платиме от бюджета, да не се набутва жената

64

Анонимен

преди 7 години

Интересно, защо в село Бисер не го интересуваше толкова възстановяването, нито Перник, след земетресението... Предизборна кампания му се казва на това, ПР. И лицемерие, гадно, мазно лицемерие.

63

Анонимен

преди 7 години

Пак да попитам:Защо когато гръмна КТБ платиха на чужди експерти милиони,само за да направят анализ на ситуацията,но не и да открият парите,а когато гръмна в Хитрино се струпа цялата държавна машина,сакън някой да не разбере истината.Пазят си з.а.д.н.и.ц.и.т.е здраво.Никой да не припари там,освен тях.Хем се снимат,хем се пазят.Както се казва 2 в 1.А за чужди специалисти и дума не става,защото после много хора може да станат клиенти на прокуратурата.

62

Анонимен

преди 7 години

С крадени пари за 100 000 000 ще ги построи.

61

Анонимен

преди 7 години

Тоя кога ще се махне завинаги? Държавата е в тресавище, пълно безхаберие навсякъде...Защо не каже за периода на "царуването " му колко контролни служби са закрити и как всичко е на доизживяване. Пари има за крдене, за нищо друго.Затова и стават непрекъснато подобни трагедии, а този самозванец продължава да замазва с лъжливи обещания и надути фрази.

60

Анонимен

преди 7 години

Самовлюбения лаик пак бълва небивалици и си прави пиар на гърба на нещастния народ! Вместо да агитира за пълно разследване и наказване на виновници, той пак ще ръси асфалт. Жалък ***!

59

Анонимен

преди 7 години

Цинично звучи, но трагедията в Хитрино действително ще помогне на Бойко да гелоса позаср*ния рейтинг

58

Анонимен

преди 7 години

Ама как прозира сценариста. Един същ и на Боко и на мама ЦачкаСещате се нали,да не уточнявам, че е много грозно.

57

Анонимен

преди 7 години

... три дена след катастрофата КАКВО МОЖЕ ОЩЕ ДА НАПРАВИ ТИКВУН??? работата на мин пред. е да даде насоки в първите часове след трагедията и после институциите сами да се занимават а ТЕХНИТЕ НАЧАЛНИЦИ да си носят отговорности и да си следят процеса.... работата на премиера е да води ПОЛИТИКИ и да се грижи нещата да стават НАПРЕД във времето... за всичко останало си има няколко стотин хиляди държавни служители и техните началници все в коли по 100-200 к лева...

56

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Не се заяждайте с Боко,каквото е обещал ще го...направи.Дори и да не е...премиер,разполага със 100 милиона в касите на ГЕРБ от партийни...субсидии..Не едно,ами четири села може да построи,но поне да са далеч от ж.п. линиите,защото никой нормален няма пак да...заживее там.

55

Анонимен

преди 7 години

Ама защо пак от бюджета ще се дават пари, застрахователите на фирмата къда са?