33

Анонимен

преди 7 години

КОГАТО ГЕРБ направи самостоятелно и независимо правителство ,тогава ще има право да се изказва със самочувствието на най- достойната партия.Но засега те са същите като всички ,които подценява - с една дума НЕКАДЪРНИ

32

Бургазлич

преди 7 години

Най-некадърният министър,от най-некадърното правителство за всички времена дава доста некомпетентни отговори!Всички сте за затвора крадци и убиици на България!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Онзи бил предвидил анархия те сия създават те да си оправят

30

Анонимен

преди 7 години

А ти не беше ли министърка под наем?И то некадърна и послушна.

29

Анонимен

преди 7 години

Другарката Бъчвова да забрави вече изобщо, че някога ще направи кабинет герб.

28

Анонимен

преди 7 години

До Видял и патилявно нямат такива- филма вече го гледахме два пъти - трети едва ли ще го изгледаме до края- откачените оставки се съдраха да крадат до последно - сланината явно ще се санира до края на дните си , а идиотчето москов - всичките ваксини за милиард и двеста милиона на себе си да ги използва .

27

ККК

преди 7 години

Мадам Б става само за секс, ако и да се е хербаризирала вече.

26

Потребител

преди 7 години

РБ са изчерпани, голяма част от проблемите станаха именно заради тях и техните неразбирателства помежду им. На последните избори се видя колко малко подкрепа получават, затова аз по-скоро подкрепям г-жа Бъчварова в тези ѝ думи.

25

Анонимен

преди 7 години

Значи ли, че само ГЕРБ има право да "управлява" с министри под наем?

24

Eu med ser sem

преди 7 години

Davash li davash, balkandji Yovo nad 400 partii u rebegeto?!Davam i oste kak - barabar s hubavata folkdiva ...Alisia s pepenika...

23

Анонимен

преди 7 години

Тия па с милиционерското образование и мутренската гледна точка кога ли българският електорат ще поумнее да ги разкара всичките от властта? Не остана мн време преди голямата криза, заради безкрайните злоупотреби и кражби, които бавно, но сигурно обезлюдиха и унищожиха България...

22

позор

преди 7 години

Заради лица като Бъчварова ГЕРБ губи,а МВР се превърна в бардак....

21

Параскев

преди 7 години

Смешна и жалка стрино, кой те е излъгал, че точно пък ти ставаш за министър - не, че изобщо ставаш за нещо. Къде си тръгнала да даваш акъл, като по рождение нямаш такъв.

20

Анонимен

преди 7 години

Най-вече трябва да се изчистим от ГЕРБ, еманацията на българската деградация, на пълното изпростяване обхванало обществото ! Тази партия спря развитието на държавата, за цели седем години.

19

смЕх

преди 7 години

До 16 ФронтоТо като гледам най-големите комунисти са в ГЕРБ и РБ .Да кажеш нещо за комсомолчето плевньо ,за партийната секретарка стрина Цецка или за редовия комунист тиквата ,а да не пропусна и червената снаха с кривата уста хайде стига толкова ,че няма да има място.

18

Кордаджиков

преди 7 години

МВР реално беше без министър , което пак е по добре отколкото министър слуга на олигарси, каквито примери имаше преди.

17

До Фронто

преди 7 години

За едното си прав - от комунисти добро няма да видим, нееднократно вече са доказали това.Що се отнася до външнополитическите ориентации, с оглед на положението, в което се намира България в момента, не ни е изгодно да се обявяваме за "анти-" или за "про-". Трябва да сме много гъвкави и да следваме само една посока - доброто и полезното за страната ни. Добра дипломация ни е нужна, имали сме кадърни дипломати на всеки етап от историята ни, но не тяхната дума се е чувала - така е било почти винаги

16

Анонимен

преди 7 години

предсрочните избори ще бъдат мана небесна. Вероятно в парламента ще влязат 10-12 партии, което ще създаде народно шоу за дълго време. След това ще бъде добре да се преброи останалия на територията материал.

15

Isbi s laf

преди 7 години

Pod naem stom ne stava...Moje bi...stava s lubov?

14

Видял и патил

преди 7 години

Защо пък "министри под наем"?Тези хора нямат ли сред членската си маса и сред своите симпатизанти достатъчен брой експерти, висшисти с опит?Ако Ванката не беше попилял така безотговорно някогашното СДС, сега нямаше да възникват подобни въпроси. Ще цитирам един стар седесар. Преди 20-ина години той беше казал, че сред актива на почти всяка една от партиите в тогавашното СДС могат да бъдат намерени специалисти, достатъчни за две правителства.Но после Ив.К. събори къща, за да направи колиба!