244

Анонимен

преди 7 години

А кога ще обявят за престъпна демокрацията, която кара хората да ровят по кофите, да стоят на студено и тъмно, да не знаят кой баровец ще ги блъсне и убие с мощната си кола, да нямат адекватно обучение и здравеопазване, да няма правосъдие и да не продължавам, че няма да ми стигне мястото. Демокрацията не може да стъпи на малкия пръст на комунизма относно живота на обикновения човек. Явно демокрацията е за престъпниците.

243

Лилит

преди 7 години

До ГалчевИдеята Ви е добра, обаче не всички искат нови коли и басеини. Проблемът на комунизъмА не се състои в това са даде на всекиму според потребностите, а в това да удовлетвори постоянно променящите се желания. Не случайно по някое време у нас бяха много харесвани илюзионистите- искаш зайче- готово... но той и Форд беше казал: искате кола в определен цвят? Няма проблем, стига да е черен...

242

Галчев

преди 7 години

Комунизма ще стане реалност, когато за всеки един жител на планетата достатъчно нови БМВта и Мерцедеси без пари, като и луксозни къщи с басейни всекиму. Дотигава ще си остане само една химера.

241

Анонимен

преди 7 години

До i'm.Ей ало,та те комунистите бяха тези индивиди.Те нищо не допринесоха за развитието на обществото,народа каквото допринесе,го грабиха,като лешояди всеки ден.Убийците,които погребаха над 200 хиляди души,още по тяхно време,имаше фалит след фалит три пъти и откраднати 80 милиарда долара народни пари.Още преди прехода,създадоха мафията на България с един указ,с който комунистите искаха да станат капиталисти,и раздадените на `наши хора`20 милиарда долара,които не знаеха как се прави бизнес.

240

Тъп, та тъп

преди 7 години

Ей, хора, това нещо Митоди защо не се бори срещу комунизма до 1989 година??? Само питам? Няма ли нещо по-важно за разрешаване в тази държава? Представям си как се е мазнил на разни комунистически величия, а сега с това кресливо, истерично гласче, какво иска да доказва? Ей, отврат от такива същества, повръща ми се.

239

Мен

преди 7 години

Пише се Хърватия.Хърватска е на сръбски

238

UK До Бг американец

преди 7 години

Съгласен съм, че проблема на България е, ме нямат политици с топки. И все пак не спекулирайте с това, че комунизъма не бил забранен в САЩ. Вероятно и във Великобритания не е. Ами логично е да няма забрана при положение, че привърженици на комунистическите идеи в тези две страни, просто няма.За какво да забраняват нещо към което по начало няма интерес. А приказките, че на Запад имало фенове на Путин са пропаганда. Със свещ да търсиш, няма да откриеш такива, като не броим Стивън Сегал и Депардийо

237

i'm

преди 7 години

Комунистическата идея е страхотна, изпълнението-съвсем друг въпрос.:::::Кое по-точно и е страхотното?:::::Ами например една от идеите които развива Комунизма, а именно унищожението на изметта в обществата. Тоест, обществено негодните индивиди, които не допринасят с нищо за развитието на обществото. Онези, които вредят и са в ущърб на обществото!Примери нужни ли са?

236

Анонимен

преди 7 години

Вие как си представяте лежалите в Белене?Като идеалисти?-друг път.Мой роднина за малко да иде в Белене, защото щипеше женски зад-ници.Да, не е кой знае какво, но чак пък идеализъм?!

235

Командарев

преди 7 години

За да спасим комунизма, първо трябва да обезглавим БСП и да започнем на чисто.

234

Анонимен

преди 7 години

Комунистическата идея е страхотна, изпълнението-съвсем друг въпрос.Апропо, социалдемократическите идеи не са по-малко комунистически като цяло, изпълнението -пак е друг въпрос.За сега комунизмът се свързва с депривация и мизерия, следващия път-ще видим.

233

Анонимен

преди 7 години

Видиш ли сърп и чук с петолъчка и на червен фон - бягай по-далече!

232

Бг американец

преди 7 години

В Америка комунизма не е забранен нито комунистическите символи! ФАКТ! Май в БГ дупеоблизвачите са надделели над масата ! Питам се докога ще търпите в БГ да ви управляват некадърници! И да САЩ командва БГ защото там нямате политици с топки!

231

Митака

преди 7 години

Тука пишат хора на третата възраст. Супер деформирани умствено, света се развива, а вие още плашите с някакви режими... ОМГ.... Но нормално тука хора под 40 възраст не пишат...

230

Ха,хе...287...

преди 7 години

КОМУНИСТ, МУФТАТА ---НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ ,БЕ........ха,ха,хааааааааааа.

229

ТОВА Е ЖИВОТА:

преди 7 години

Вярата в КОМУНИЗМА И ГЛУПОСТТА на ЧОВЕКА -------СА ВЕЧНИ !Без тях---- В ЖИВОТА НЯМА РАЗВИТИЕ!!!!!

228

ЗА 271...ЕДИН СЪВЕТ

преди 7 години

Не заминавай за Русия ---там сега КАПИТАЛИЗМА ...Е ПО КОФТИ И ОТ НАШИЯ...!ВЕРВАЙ МИ!!!

227

До дядо Ташунко

преди 7 години

Принципно си прав, но просто живота е такъв. Аз се чувствам щастлив като винтче и не виждам проблем и останалите хора да се чувстват щастливи. А нима през комунизъма нещата са стояли по по-различен начин? Ресто не струва. Точно тогава партийната буржоа мачкаше хората. Точно тогава винтчетата, които не се чувстваха щастливи като винтчета, дори са били избивани от комунистите. Комунизъма е *** дума, сто процента равна на думата "фашизъм". Сталин е бил дори по-гаден от Хитлев.

226

ЗА 271

преди 7 години

Ако сметаш , че със заплата от !0-$/месечно си живял добре при бай Тошо , моля те , замини за Сев Корея-----ТАМ ЩЕ СИ НАМЕРИШ ПАК ЩАСТИЕТО!ОТ СЪРЦЕ ТИ ГО ЖЕЛАЯ ....ДОРИ И ПАРИ ЗА ПЪТ ЩЕ ТИ ДАМ!Ама , като гледам ....ПАК , .НЕМАШ ЖЕЛАНИЕ ..ХА,ХА,ХААААААААААА

225

дедо Ташунко

преди 7 години

Идеята е добра, но е неосъществима. Пълна утопия. Уравниловката смачка добрите страни на системата. Комунизма замина на бунището на историята. Капитализма е крайно безчовечна, но далеч по-успешна система от социализма. При него десетина процента живеят добре, останалите са роби на труда...Винтчета от машината.