62

спонсор на МВР

преди 7 години

Махнете пожарникаря от политиката! Върнете го на неговите създатели: Маргините, Баретата, Маджо, Пашата и Симеончо. Нека те си трошат главата с него!

61

Анонимен

преди 7 години

Не виждам, какъв авторитет би бил Бойко още четири години, при положение, че по време на дългото му "царуване" българите останахме малцинство, защото всички се евакуираха от България, ци*****ите постоянно са стимулирани да се възпроизвеждат (за тях това е малък частен бизнес) и страната ни се напълни с арабски отре*пки, които вместо с играчки са си играли с калашници, като деца! Иска се от нас, малкото останали да издържаме алчни политици и човешки гни*ди, еми мерси за предложението ви не щем!

60

Анонимен

преди 7 години

Не,хората няма да заложат отново на Борисов.Той е некомпетентен,обграден с калинки,които го подвеждат според собствения си интерес,което води до непрекъснати експерименти в различни области,корупция гарнирано с изключително висока корупция във всички нива и чувство за недосегаемост и безнаказаност.Това трябва да спре.Някой трябва да отреже опашката на гущера.

59

Анонимен

преди 7 години

Нищо такова няма да стане, dude. Националистите са базови индивиди, лесно е да бъдат манипулирани. Социалистите - още повече. За една петолевка Сорос ще си вземе хиляди от тия. За толкова години така и не го разбрахте.

58

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 68, ако родният национализъм се свежда до Краси Карачанов и Сайдеренко, не мерси. А иначе плашиш с бой ли кво ли? Как го виждаш национализмът?

57

Анонимен

преди 7 години

Борисов & Радев добър тандем! Пълни глупости. Г-л Радев е на светлинни години от Борисов като н-р интелект и честност, култура, не корумпиран до сега, държащ на думата си поне досега, .. и пр. Нема как да са добър тандем. Ако са били тандем то не беха нужни да се харчат огромни пари за избори от парите на бедният ни народ.

56

пазач на паркинга

преди 7 години

Някогашен министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на групировката "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствената му глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

55

1

преди 7 години

До Ловец на мюсюлмани,само да те питам,за дръжките ли ги ловиш,и тогава ги разбираш,че са мюсюлмани.

54

Анонимен

преди 7 години

И на мен това ми е смешно, на изборите пак ще се питат "Къде сбъркахме" и Корнелия ще се чуди какво става.

53

Пешко

преди 7 години

Иначе другарите кутевци гледам пак се разбързали властта да вземат, Петька Волгин пак революция привиде, а Дъревица май накрай и до климакс стигна. Другари, никой няма да гласува за вас, пийте по един тройной и се успокойте

52

Анонимен

преди 7 години

До Ловец на мюсюлманиПри теб явно има професионална деформация.

51

Пешко

преди 7 години

Тоя Първан Симеонов за има няма две-три години и стана мегаводещ социолог. На социолози свикнах да нямам вяра откак основните анализатори у нас станаха Андрейкин Райчевкин, Кольо Кольовкин, Иво Христов и разни такива, дето сичко правят само не и да анализират.

50

Анонимен

преди 7 години

Тандем пидори

49

Ловец на мюсюлмани

преди 7 години

Който и да е на власт, независимо кои политически сили са на власт, трябва да се мисли за народа, и да се прогонят мю'сюлманските нашественици. Как мислите? Защо мю'сюлманите са същите каквито са били и в средновековието? Защо не са нормални? Защото ходжите владеят черни магии. В мюс'юлманите са влезли всякакви бясове. Защо турците са изгаряли цели български села? Това са демонични сили.

48

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, пожарникарю! С твоята политика ти най-много допринесе за избирането на генерал Радев за президент!

47

Членска карта №7

преди 7 години

Стига сте ни пробутвали тази Тиква! Десет години загубихме от живота си да гледаме как ни се лези от талавизора...

46

Spiritus Rector

преди 7 години

Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!

45

Факт

преди 7 години

Бойко пак ще бъде премиер.

44

Кукловодът

преди 7 години

Ако го избере народа за 3 ти път да е министър председател , то ... пак ще го сваляме : ). За мен лично този човек е супер нагъл и загубен . Така и не разбра , че не го искаме него . Дали е ГЕРБ , БСП или друга партия , няма никакво значение , но такъв минисър председател е обида към който и да е народ . Ама карай той ще може да се похвали , че е бил 4 пъти управляващ на Бългаерия , нищо че нито един от тях няма да довърши . :)

43

спонсор на МВР

преди 7 години

Генерал Радев го познавам! Но кой е този до него?