39

Анонимен

преди 7 години

В медията на един мн обвит в мас човек и дружка на тия милиционерчета се твърди, че Цветан Василев ги организирал бунтовете за да дестабилизира страната, даже заплашват, че щяло да стане гражданска война, ест. коментарите не са разрешени :D Това е милиционери, бивши агенти на ДС без капчица мозък да застанат на чело на цяла държава и да окупират всички важни постове, другият път пак гласувайте за бивши комунисти и мутри да се оправите окончателно.

38

Край

преди 7 години

И с физкултурниците - полицай също трябва да сме много внимателни - власт на такива не трябва да се дава.

37

Активист на БКП

преди 7 години

На Цвинокио и Тиквун все някой друг им е виновен...

36

what the cvuk

преди 7 години

Този екземпляр е загрижен единствено и само за финансовото си благосъстояние!!! Нещстни евроге*ски клакьори!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Не пред Харманли, а пред Европарламента трябва да се съберат футболните агитки на цяла Европа.Стига експерименти със 150 милиона човека!

34

we

преди 7 години

Абе господин Цветанов много загрижен станахте за бежанците! Защо не им дадете право да гласуват на изборите?!

33

куката

преди 7 години

Странно, МВР има ли министър /макар и в оставка/? Оправдава се, че на още 3 места имало бунтове! Каква е връзката м/у бунта в Харманли и останалите, имало било интернет. Ами има, ползвайте го и вие, не само за подслушване на политичиските си опоненти!

32

Анонимен

преди 7 години

Безумното самочувствие и некомпетентност на еврочиновниците са виновни за нарастващото напрежение в ЕС.Икономическите емигранти са само част от неадекватната европейска политика.Наши инженери, лекари, зъботехници работят като електрокаристи, кранисти, социални работници в Западна Европа.Някой дава ли си сметка, че нито един от емигранти от Азия и Африка не може да стъпи на малкия пръст на източноевропейски работник?

31

Георги Шопов

преди 7 години

Цветанов от тебе отдавна трябва да започне прокуратурата...

30

Анонимен

преди 7 години

Тая сутрин по телевизията Тиквата гледаше като нас*ано дете майка си и пак обвиняваше че други са му таковали у гащите!

29

Анонимен

преди 7 години

Прокуратура трябва да почне от ОБЩИНАТА И ОТ ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ ДО ПЕРСОНАЛА НА ЛАГЕРА

28

Анонимен

преди 7 години

В ТИЯ БЕЖАНСКИ ЛАТЕРИ СЕ КРАДЕ ОТ ПАРИТЕ НА ЕВРОПА: ХРАНАТА, ОБСЛУЖВАНЕ , АМИНИСТРАЦИЯ. СЛАБ КОНТРОЛ

27

СТИГА.....

преди 7 години

СТИГА ЛЪЖИ Г-Н ЦВ.ЦВ. А ВИЕ КАКВО ПОДСИГУРИХТЕ НА ТИЯ ХОРА???БЕЗ ТОПЛА ВОДА С ЕДНО ОДЕЯЛО В ТАЗИ ЗИМА КАК Я МИСЛИТЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ КОИТО ЕП ВИ ОТПУСКА ЗА БЕЖАНЦИТЕ??? И ЗАЩО СЕ СЪГЛАСИХТЕ ДА ДОЙДАТ ТОЛКОВА МНОГО БЕЖАНЦИ??? И СЕГА ПРОКУРАТУРАТА ТРЯБВА ДА ВИ ЗАПОЧНЕ ЕДИН ПО ЕДИН И ДА ВИ РАЗНИЩЕ ДА ВИДИМ КАКВО ОЩЕ ИМА?????

26

Анонимен

преди 7 години

този защо не е в затвора ?

25

Анонимен

преди 7 години

Я, миналото се обажда.

24

PD

преди 7 години

Проблемите с мигрантите, не са политически. И понеже политическия елит обикновенно се чуди как да отхапе по голямо парче от държавната баница, в моменти като този, е добре да се укроти, за да остави службите да работят в защита на държавата.И всякакви политки извън общоевропеските, ще ни оставят сами в много бурно море. А за промяна на европейските политики, вместо да ланкат по нашите медии, да задействат всички сили за въздействие върху европарламента.

23

Анонимен

преди 7 години

АЗ ПЪК ЗАЩО СИ МИСЛЯ ЧЕ ТИКВАТА Е ВИНОВНА ЗА ЗУЛУМИНЕ НА НАШЕСТВЕНИЦИТЕ!ТИКВАТА ВЗЕ 200 МИЛИОНА ЕВРО ДА ГИ РАЗСЕЛВА В БЪЛГАРИЯ..ЧЕ МАЛКО СА НИ НАШЕНСКИТЕ ДИВИ ПЛЕМЕНА!И С ТЕЗ ДИВАЦИ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО ТУКА!

22

тука има нещо

преди 7 години

Изказвания като това само ще накарат повече хора да гласуват за патриотите. Да не би пък да се натяга на меркелистите и да се гласи за наследник на Баце

21

Krom

преди 7 години

Диалогични? Как се провежда диалог с хора изповядващи Джихад и Интифада? Повече от очевидно е, че тези хора се командват отвън. Дори Борисов спомена, че афганистанците са били онези които не са искали да тръгнат на безредици. Диалог с анархист не се прави. Те не спазват правила и норми. Само изолацията върши работа. За да не заразяват другите, които поне цивилизовано се опитват да останат.

20

Анонимен

преди 7 години

В интерес на истината добре че стана този бунт за да може вече тотално да се види и да стане ясно на хората какви мишоци са ГЕРБ, представям си ако тези терористи са с оръжия сигурно пак трябва да сме диалогични, толерантни, да им дадем колите си, жените си и да ги питаме дали не искат още нещо?