34

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 7 години

ИНТЕРЕСИТЕ НА АМЕРИКА ---НАДХВЪРЛЯТ ТЕЗИ НА ПУТИН И РУСИЯ!ВРЪЩАНЕ НАЗАД---НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!НАПРОТИВ-----ЩЕ ИМА ОБНОВЛЕНИЕ И СЪВЪРШЕННО НОВИ ВОЕННИ СТРУКТУРИ В ЕВРОПА!!!НАТО --Е ОСТАРЯЛА ВОЕННА СТРУКТУРА ...И АБСОЛЮТНО , НЕЕФЕКТИВНА!ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА И ИНТЕГРАЦИЯТА НА ЕС И САЩ----ЩЕ ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА!

33

Platenite

преди 7 години

Sega druga Pesen 6te Peete plateni ini4ari zamisletese za postapkite si....

32

Анонимен

преди 7 години

Tova e diplomaziata a ne kato plevneliev

31

Анонимен

преди 7 години

Тръмп попитал Путин:Влад, имаш ли пари ?Нямам - гол съм като Калашник, отговорил Путин.Тръмп: Ех, аз пък си мислех, че ще се разбирам с тебе !

30

Далай Лама

преди 7 години

Доган предвиди всичко това на банкета за нова година.Затова и застана зад Путин по време на кризата със самолета на Сирийската граница.Човека предвижда...

29

Молодец

преди 7 години

В знак на добра воля да върнат Аляска на Русия и бившите и републики от Балтика и 16 тата република от Бай Тошево време....

28

Анонимен

преди 7 години

Всеки путинофил да развее победоносно руското и американското знаме !

27

Анонимен

преди 7 години

Сега е време Европа да се консолидира и да заеме мястото което и се полага в света - независима от САЩ и Русия. Ние сме преди всичко Европейци.

26

Анонимен

преди 7 години

До 30Що кати се омете койе ше дойде?

25

Анонимен

преди 7 години

Аз съм дете на демокрацията, но въпреки това не мога да разбера, защо масата плюе по Путин и Русия - има една приказка, като не можеш да целуваш ръка, ще целуваш г*з и в нашия случай така става. Путин е велик държавен ръководител, радетел за собствената си страна, а ние, с какво ще се похвалим, че ни управляват от *****р нагоре ли или, че имаме "велики" "Европейски" идеали и какво - с тях ще си останем, с една 0. а и да не забравяме, кой освободи продажните ни гъ**ве.

24

Kiki

преди 7 години

Айде и Понеделник да се омете и тиквата и работата заспива

23

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност Путин няма да изръси на Тръмп отново: "Не сте изключителни !" , защото тогава ще се върнат чак в каменната ера !

22

Анонимен

преди 7 години

До браво , браво 1713 е много прав. Не е нужно да си много умен за стигнеш до неговия извод.

21

Анонимен

преди 7 години

Чудо ! Вчерашните "русофили", днес станали "американофили" !...,но си остават откровени българофоби.

20

Анонимен

преди 7 години

Американските консерватори винаги са си поделяли света с руснаците-в ущърб на малките соцдържави.Но сега те са повечето в ЕС,дано Брюксел застане на едно мнение и удържи лудия Тръмп.Иначе,жертвите няма да са само малките,а и самият ЕС.

19

ИСТИНАТА:

преди 7 години

ИНТЕРЕСИТЕ НА АМЕРИКА----ПРЕДИ ВСИЧКО!!!!!!/..това е Д.Тръмп..//...ние с Путин ще се резберем"/-----остава за наивните русофили и левите шарани!ЗАД Д.ТТРЪМП----СТОЯТ , ОРЪЖЕЙНЕТЕ МАГНАТИ И ЕДРИЯ КАПИТАЛ на САЩ!ТОВА ИЗЧЕРПВА ВЪПРОСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

До браво , бравоПредизборното говорене няма нищи общ с реалното управление. А Америка няма да стане отново велика, за което се бори Тръмп ако се огъва пред джуджето и показва слабост подобно на Обама. Нито санкциите ще се от енят, нито Крим ще бъде признат за част от Русия.

17

Фронто

преди 7 години

Какво ли мисли Тръмп за Путин? Е какво може да мисли/не че каквото си мислиш е реална политика/? Тръмп е милиардер_значи капиталист до мозъка на костите; Путин от 15 годишна възраст та до сега е номенклстура на държавата, собственост на държавата. Ами двамата са на възможно крайните полюси. Та какво може да мисли Тръмп за Путин!

16

Анонимен

преди 7 години

Тръмп поласка Путин и путинофилите се размазаха от кеф.Питин и Тръмп заедно.Няма как.Нито Тръмп е Рейгън,нито Путин Горбачов.П утин ще го хързулнат по динена ***.Тръмп лъже като болшевик ,но с американска закалка.Предстои сблъсък на "титани".Не харесвам и Клинтън.Превърнаха президентската институция във бащиния.

15

Скарлет

преди 7 години

Да не эабравяме, че съветник на Доналд Тръмп е генерал Майкъл Флин, който бе ръководител на американското военно раэуэнаване!!! Същият тоэи, който беше сниман преди време да вечеря на една маса с Владимир Путин по време на прием в Москва!!! Ще эапочне процес на ПРОМЯНА на една голяма част от ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ!!!