32

Spyker

преди 7 години

Американ Веле.

31

Анонимен

преди 7 години

За съжаление корпорациите са феодалите на 21 век. Всички мразим корпорациите, но всички пазаруваме техните стоки. Кока-кола държи 70% от напитките в България. Около 60-70% от българите пазаруват в супермаркети и ядат *** на 2-3 фирми.Така си устройваме света така ще си живеем. Жалко за децата ни че като гледам всяко следващо поколение е по-нещастно от предното.

30

demograph

преди 7 години

Колкото до това що е Канада, за кремълистите да припомня - една от десетте най-големи икономики на света...кремълистите другадр ги стяга чепика - с ТТПИ, СЕТА и Споразумението с Япония Запада се превръща в световен "ЕС"., което бърка в меките части на жужето. Разговорите на този огромен икономически съюз с Китай ще вкарат и Китай в белия свят. А Кремълистите ще си дрънкат ръждясалите ракети и ще обикалят като гладни *** месарницата. Това ги кара да вият на умряло.

29

gtf

преди 7 години

ей, голяма пропаганда за таз СЕТА, дано боко падне по-бързо, че да наложим вето...

28

чиста диктатура

преди 7 години

Това си е чиста диктатура на корумпираните и декадентни бюрократи в Брюксел! Защо няма обществено обсъждане на СЕТА? Защо някакви съмнителни типове от ЕС се срещат в тъмни стаички с лобиисти от съмнителни канадски картели и се "разбират"? Защо ЕС рекетира в гангстерски маниер валонците? Защо темите на преговорите бяха обявени за секретни и дори депутати нямаха достъп до тях? Защо решенията и за България се вземат в Чужбина, в Брюксел, а не в София? Защото някой плаща на политиците ли?

27

Въпроси има ли?

преди 7 години

Демокрация е, когато политиците гледат на нас като на заложници и ни дават в ръцете на алчните канадски и американски концерни. А ние имаме само правото да плащаме високите заплати на политиците.

26

demograph

преди 7 години

Пяната е по устите на кремалистите цоциалисти.Те са свикнали "капиталистите" да работят като къртици, а те да лежат и да цоцат.Като цоциалистите фермери от Валониа, а и от Франция.За да се конкурират с канадските фермери ще трябва си си размърдат задниците и да забравят за субсидии.Субсидиите им се кихат от джоба на всички "мръсни капиталисти", които бачкат и плащат данъци. Същите са и тукашните "антиглобалисти" - страх ги е от единни "бели"стандарти и от бачкане. Е само с цоцане не става.

25

ined

преди 7 години

Какъв бил проблема ли??? Проблема е че повечето депутати в европарламента са некадърници като Бареков и понятие си нямат какво изобщо се подписва.

24

ongyla

преди 7 години

Путин стои зад канада :)

23

Анонимен

преди 7 години

Защо е това бързане и тази паника в ЕС да се подписва споразумение с една държава която има население 15 пъти по малко от ЕС и икомиката на Канада е стравнима по БВП с Нигерия? Канада е едно джудже в сравнение с ЕС, какъв е тоя зор за това споразумение! Кой стои зад Канада?

22

Анонимен

преди 7 години

целия свят се ръководи от кукли на конци..които си получават доходите от големите корпорации.... да ви е честита демокрацията хората са просто опитни мишки за тях.... да се надяваме някой метеорит да си свърши работата с динозаврите за да живеят хората !!

21

Анонимен

преди 7 години

Пак се изкривяват фактите.Не става дума за свободна търговия, кой я е спирал до сега, да не би да е имало санкции?Става дума да паднат всички прегради и стандарти пред ГМО продукцията им, пред месото бъкано със стимуланти, да има върховенство на корпорациите над държавното законодателство, а територията ни да стане просто ничия и в нея същите да си правят печалбите до пълна ресоциализация и привеждането ни до безлични, лишени от истински ценности същества-потребители.Политиците стават гаулайтери

20

Анонимен

преди 7 години

ЕС да бъде творец, а не гробокопач на глобализацията===*** за глобализацията и за творците й, 20 години след възникването на този термин вече виждаме как оправдава всичките ни страхове от тогава. Тези процеси не могат да бъдат спрени, но не трябва и да бъдат поощрявани ей така, за нелепия принцип!

19

Анонимен

преди 7 години

Илюзия другари е не СЕАТ а БРИКС.Друзя,за да го има БРИКС трябва да теглите заеми от световната банка а тя е под наш контрол.Другари радвайте се на малкото което имате за да не ви вземем и него

18

Анонимен

преди 7 години

Другари ,видяхте ли новата Лада,не запали,маника не можа да я подкара бе другари.Другари .пропагандирате ми мизерия ама лидерите ви банковите им сметки са във евра ,и плащат по 50 000 лева за нощувка в центъра на Приж,ах този загиващ запад ,къв е кеф да спиш в хотел на Шанз Елизе

17

Анонимен

преди 7 години

Сигорно е пуснал извинявам се и брои мухите какво редло щастие

16

Анонимен

преди 7 години

Бе то сигорно планетата на маимуните е минала оттам 1930 бре

15

Анонимен

преди 7 години

То и на оня с минаха години не можа да се угоди че камо ли на другите то и аз искам щест без 10 *** му мина времето рециклираи пълнежа

14

Анонимен

преди 7 години

ЕС - ВОДЕЩА ИКОНОМИКАКАНАДА - СЕЛО НА ПРАСЕТА

13

Анонимен

преди 7 години

Не ни трябват искаме Китайска СЕТА без ГМО, нека търгуват със ФАЩ. Колко завода за коли направиха тука китайите и колко канадците питам. Вечна дружба със Китай.А евроатлантиците да събират средства за плащане на външния дълг на Чичо Сам.