119

Хенде Хох

преди 7 години

Парад на Простащината и Селяндурщината!!!

118

Край

преди 7 години

изборите за кметове са мажоритарни НО се манипулират с парите от централната власт- Правитлеството дава кинти на неговите си кметове - другите винаги се изкарват некадърни. При мажоритарните избори за парламент тази манипулация е невъзможно- ще влязат десетки неуправляеми от вождовете и от олигарсите депутати и сметките им ще се объркат.

117

100мильона

преди 7 години

До Анонименсамо да не са пак от Джебел и Видин, ленче ле./пускайте друга тема, че на сценаристите им излязоха пришки да фърфорят из форумите как се борят със статуквото, организатор на шоуто, пък трябва да се концентрира отбора върху репертоара, лафовете и озвучението/

116

Край

преди 7 години

МАЖОРИТАРНИТЕ избори ако са нещо лошо за вас и добро за олигархията ОТДАВНА да са ви ги въвели. Желанията на олигарсите са сбъднати - вашите не.

115

Анонимен

преди 7 години

При мажоритарни избори поне 20-25% няма да са от шайката БСП-ГЕРБ-ДПС както е и при кметовете, това не се харесва на наследниците на червените шумкари

114

Анонимен

преди 7 години

На Славчо му се иска да повтори големият митинг на СДС, но за съжаление много от балъците ги няма. И аз спадам към тези балъци :) които вярваха че нещо може да се промени. Вече не вярвам в нищо.

113

Перо

преди 7 години

До фТова е демокрация!

112

Анонимен

преди 7 години

До КрайЧовече, много си зле. Даже и не се напъваш да разбереш какво стои зад идеята да избираш мажоритарно. Да не засягаме други въпроси.

111

Край

преди 7 години

МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ и 90% от сегашните властници ще са вън от политиката. Това са забранените избори дето променят системата. Разбирате и го налагате на политиците или вървете да пасете гъски.

110

Анонимен

преди 7 години

Абе фенове на Слави - вие знаете ли как да гласувате на референдума? Да ви питам нещо лесно - ако гласувате с "да" на въпроса дали субсидията да бъде 1 лв, знаете ли, че всъщност вие искате да спънете всяка нова партия, която иска да се намеси в политическото пространство? Защото големите партии си имат фирми от обръчи и те не разчитат на субсидията да се издържат, но една млада партия, която иска да се развива, има нужда от тези субсидии, за да съществува. Галусвайки с да подкрепяте статуквото

109

Край

преди 7 години

varg и в момента има турци- кметове. Референдума няма нищо общо с начина по който се избират кметовете. Прави впечатление че нито една телевизия не иницира сериозен дебат за Мажоритарната избиратлена система. Партиите хранят и телевизиите и социлозите - съответно всички са в заверата да ви предлагат избор между Герб и БСП и патриоти и ДПС до безкрай и НИЩО да не се променя които и от тях да са на власт.

108

Анонимен

преди 7 години

Искренно се надявам след този референдум, Слави да инициира нова подписка с други въпроси важни за разбиването на мутрокомунистическата шайка разбойници

107

Анонимен

преди 7 години

Обаче как се акцентира върху това че София ще е блоклирана заради концерт на Слави в подкрепа на референдума/НЕЩАСТНИЦИ ! кое налага необходимоста блокажа да е по всички направления и то повече от 24 часа ? страх ли Ви е ??? страх Ви е, сакън народа след концерта да не отиде пред НС или президенството да изрази своята огромна любоф

106

Край

преди 7 години

всички политици, всички телевизии и всички социолози НЕ ИСКАТ МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА - как мислите дали е толкова зле да им объркаме сметките.Или го вдяваме и го налагаме или Преход без край и "реформи" ще правите до края на живота си.

105

Анонимен

преди 7 години

Чалгата не прощава! Очаквам да плъзнат хиляди нискоинтелигентни същества на този чалга цирк да му припяват на славчо, за да му вдигат самочувствието. Добре, че учениците ще почиват за деня на будителите, та ще можем да се изнесем от София още в събота, за да не бъдем по никакъв начин свързвани с тази простотия.

104

Край

преди 7 години

харесвате или не Слави е бе значение с РЕФЕРЕНДУМА можем да сменим начина по който се формира парламента и коренно да сменим системата и политиците. Това никой политик не го иска за това се плюе по Референдума или се мълчи за него. Цецка, Румен Краси или кой ще е президента -голяма разлика няма но с РЕФЕРЕНДУМА можете да смените системата.

103

до 109

преди 7 години

Референдума е много по-смислен от тъ-те президентски избори! Ок? Старците дето ни избират управляващи са същите лум-пени като пуберите! Ти баба Гинка от Горно-нанадолнище ли очакваш? тя ходи на Веско Маринов

102

край

преди 7 години

Борисов каза че в първия му кабинет половината му министри ги назначил Прокопиев, всички знаят че другата половина ги назначи Пеевски а България уж е ПАРЛАМЕНТАРНА република. При тази избирателна система парламента е едно нищо -послушен озаконвач на решенията на олигархията.Нужен е мажоритарен избор на депутатите. Сега схванахте ли защо на референдума трябва да се гласува ЗА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура.

101

Анонимен

преди 7 години

на дядката чалгар му е време за памперс и патерици

100

Анонимен

преди 7 години

Публиката може и да е над 100 000, ама пубери, наивници, дементни и дебитни.