19

Анонимен

преди 7 години

Сирийците са добре дошли да се заселят и да се интегрират.Те са по-бели и от нас, мнозина са християни.

18

Поручика

преди 7 години

До АнонименАма Сърбия ще ги хване и ще ни ги върне, и разходите по репатрирането ще са за наша сметка. А Германия има юридическо основание да ни върне всички "Мигранти", минали през наша територия, съгласно Дъблинското споразумение". Затова не ги пращай в Сърбия, а обратно в Турция.

17

Анонимен

преди 7 години

Те българите не я искат тази клоака България, че.....

16

Поручика

преди 7 години

Какъв "бежанец" е тоя, който хули страната, която го е приютила и храната, която е отделила тази страна в беднотията си?! Това е един нагъл неблагодарник, безочлив натрапник, който трябва да бъде НАРИТАН И ВЪРНАТ там, откъдето се е довлякъл!

15

тези пък

преди 7 години

И като ги слушам тези бежанци какви претенции само,няма ли кой да им обясни че те са не желани у нас и нямат никакво право да искат,млади здрави мъже избягали позорно от своите страни вместо да се бият за родината си срещу терористите те,страхливци и и ***.....

14

Харманлиец

преди 7 години

Гнусните и миризливи миджахидини и *** ВЪН от страната ни!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Здрави, прави, млади хора ни идват на крака, ние се правим на елфи и снежанки и ги гоним.Вместо да ги заселим и да ги оженим за по една хубава българка, и селото да живне...

12

до 6

преди 7 години

ами,какво чакаш? нямаш ли щерка за женене ? или сестра? хем образован мъж ще вземе я някой инженер,я биохимик...я някой крастав лекар.

11

Анонимен

преди 7 години

А каква е "религията" на "бежанците"

10

Анонимен

преди 7 години

Масово са само мъже,това ли са жертвите на войната които бягат :( Елате във Овча купел да видите,бежанци заради тях цял блок масово си продава апартаментитте-неможе да се живее така :( :(

9

Пешо

преди 7 години

Краставата *** вън от страната ни!

8

Анонимен

преди 7 години

Никакъв статут за тази мързелива фанатизирана тор (както ги беше нарекла една национлистка - депутут в Германия) Единствено мигнувена екстрадация както би сследвало да се случило с всеки дръзнал да навлезе незаконно в чужда държава.

7

Анонимен

преди 7 години

Бе, я марш обратно в копторите!

6

Св

преди 7 години

Еми и аз започвам да се бунтувам. Не стига че си плащам всички режийни разходи, ами и почти всеки ден се налага да пазарувам за храна, да готвя. Всяка седмица правя основно почистване на жилището си, а и банята е една такава мъка ... Препарати, гъби, четки ... Много неприятно. Та ще искам да ми назначат една гувернантка, чистачка. И понеже не искам да се ограничаваме напълно в исканията, искам масажист, шофьор и някой не само да ми готви но и ме храни ...

5

Анонимен

преди 7 години

Който иска да работи и да се ожени за българка, е добре дошъл. С нашата демографска катастрофа имаме нужда от всеки млад човек.Дано повечето останат и да има много смесени бракове и много деца.

4

КРАСИМИР ИВАНЧЕВ

преди 7 години

ИСКАЛИ ВЕДНАГА ДА БЪДАТ ПУСНАТИ ПРЕЗ СЪРБИЯ.АМИ ХАЙДЕ КАКВО ЧАКАМЕ ТЕ СЪРБИТЕ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНАТ НЯМА СТРАШНО.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ЧИСТАЧКИТЕ ВЕДНАГА ДА ПРАЩАТ ЖЕНИ МАРЧЕВА И МИРА РАДЕВА. ЩЕ ИМ СЕ ЗАРАДВАТ МНОГООООО.

3

Вин

преди 7 години

Не е за вярване-как така лекари,физици,инженери и учители са се оставили да хванат краста?

2

Анонимен

преди 7 години

Как така няма да им се назначат чистачки в стаите? Назначете им, какво се охлянквате! Или май "бежанците" ще станат по-обгрижвани от 240те депутата в Парламента, и това не им изнася ;)

1

бобо

преди 7 години

Почва се