50

Анонимен

преди 7 години

Променят живота им в България, не в Западна Европа.

49

Каспичански

преди 7 години

до смЕхАми ако прочетеш по внимателно постовете ми , с риск да стана досаден, ще забележиш че никъде не твърдя че точно ти си привърженик на бешипе, макар че то сега има нова мода, хора дето не обичат бешипе, пък за са за Радев, а аз не виждам каква е разликата. Румбата показа че много слушка. Другарката Нинова го развеждаше като куче на каишка по разни мероприятия да го припознае електората.

48

смЕх

преди 7 години

до КаспичанскиА ти защо реши ,че аз като ти опонирам съм за БСП просто от тази измeт в депутатника нищо не става и съответно нЕма от къде да се пръкне нещо различно така е вече май станаха около 25 г.

47

Каспичански

преди 7 години

До смЕхТи си дойде на думата, аз ти казах че никъде не съм защитавал герп, но ти мислиш че като съм против бешипе, значи съм за боко.

46

Каспичански

преди 7 години

Ами професионално изследвам човешката психика. Чета дебели книги за нея и наблюдавам околните. Учените са доказали че един човек колкото по ниско ниво на интелигентност има, толкова по-голямо самочувствие и претенции към другите има, докато в същото време не може да прецени какви са неговите възможности и каква е реалността. Разбира се всеки е прав за себе си , но науката си е наука. Може да казваш че няма земно притегляне, но ако скочиш с главата надолу науката ще си вземе своето.

45

Ай стига

преди 7 години

Тиквата вече ни се подиграва! Този психопат дори повишава тон, крещи, сърди се ако не гласуват за него и дори заплашва!Аз викам, че е време това недоразумение , което е плод на емоционално въодошевление и глупостта ни да си ходи и да бъде разследван!!!!!В повече ми дойдоха крещящия му тон и ролята му на бащица!!!

44

смЕх

преди 7 години

до КаспичанскиА-а-а-а дойдохме си на думата значи си съгласен ,че и тия крадат и нищо не става от тях защото аз мисля точно така . Проблема е че всички когато дойдат на власт правят точно това КРАДАТ като за последно ,а най-лошото е че нЕма от къде да си внесем някой като Орбан .

43

Минаващ

преди 7 години

До Каспич. : По-добре Бсп отколкото Герб! Толкова лош живот никога не е бил! И моля те не се прави на безпартиен , миришеш на зомбиран гербераст дори през монитора!

42

Каспичански

преди 7 години

До смЕхАми нивото ми казва че ще е добре герп да си ходят, но не за сметка на бешипе да се върнат на власт. На първия тур няма да гласувам за герп, на втория тур ще гласувам срещу бешипе. Както искаш така го разбирай.

41

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството, че на тези двамата на снимката им е зададена задача да заличат България за два мандата на Боко Тиквата!

40

Арабче

преди 7 години

До Анонимен 47Кучето скача според тоягата, а тоягата на българите е омекнала, щото всеки гледа в паницата на другия и е готов да менти и да се продаде само да има повече.

39

смЕх

преди 7 години

До некъФ КаспичанскиХа-ха и какво ти казва високото ти ниво на грамотност относно тиквата и герберастите не са ли случайно "Б" отбора на БКП или нещо се бъркам ???

38

Анонимен

преди 7 години

Някой ако е виждал арабин да работи, да пише тук ще се извиня публично!Незнам Юнкери, Меркели и Боковци слепи ли са, луди ли са??? Тези хора ще бъдат хрантутници цял живот, само ще искат, ще вършат престъпления и ще се плодят!Тези европейски и атлантически ценности изцяло са им асфалтирали мозъците!

37

До Анонимен 45

преди 7 години

Кой за каквото е учил. В монета на запад се търсят и много високо квалифицирани кадри и много българи работят на високо платени позиции, нямащи нищо общо с миене на улици.

36

Каспичански до 40

преди 7 години

Ами като човек с достатъчно разсъдък и логика , нищо не си мисля и не ме вълнува кой ще ми чете постовете. За хората с плитка памет е типично да не четат и да забравят. Аз пък не съм забравил какво сториха бешипе през тези 27 години демокрация и затова никога не бих гласувал за тях или техен кандидат.

35

Анонимен

преди 7 години

След това ще дойдат още 3 млн,после още 3...и така,докато ЕС се дестабилицира напълно,за радост на Путин.

34

ердоган

преди 7 години

Ашкусун Бойко машала,ако не беше ти йок пара.За награда сега евтино море за Българите и евтини зеленчуци и газ от турски поток на половин цена.По комшийски надиграхме ЕС.

33

Каспичански

преди 7 години

До некъф смЕхАко прочетеш по внимателно постовоте ми може би ще забележиш че никъде не хваля Боко и герп, а камоли да са ми идоли. Но те разбирам, човек от средно ниво грамотност се подава на самовнушения. И знай че герп имат много малко подръжници реално, повечето гласуват за тях защото не искат искат да сменят едни мошеници с други, тъй като бешипе имат твърдо ядро.

32

смЕх

преди 7 години

До некъФ КаспичанскиГледам че много разбираш от червени ,сини и разни герберасти . Кажи твоя идол тиквата какъв е според теб след като дори не си е върнал партийната книжка на БКП, стрина ти Цецка каква го е играла в БКП-то,а всеобщия любимец онова мекотело плевела не беше ли случайно комсомолски секретар . Така като ги поразгледа човек излиза че цялото герберастко ръководство са червени обаче това като че ли няма значение за такива като теб.

31

Анонимен

преди 7 години

Корабът потъва а той се грижи дали водата в корабният басейн е хлорирана.Дали поне малко осъзнава,че тия бежанци дори няма да му направят и един паметник за благодарност?Най-много 3-4 реда в някой исторически летопис кой особено се е отличил с ислямизирането на Европа.