25

Анонимен

преди 7 години

''В Кале през последните две годни се струпаха хиляди мигранти, избягали от войните и нищетата в Афганистан и Сирия.''а заедно с тях и пасмина африканци ......

24

Извънземен

преди 7 години

Започна се. Имаме приказка - храни куче да те лае. Започна се.....

23

з н а й к о

преди 7 години

Тyрчинo! Не вдигай кръвното на АТАКИСТА!!!

22

БХК

преди 7 години

някой случайно да е питал дали може да се праща полиция срущу невинните имигранти ?

21

АТАКИСТ

преди 7 години

За тоя там дето се пише Турчин...Няма нищо по-зловещо и отвратително на тази земя, да знаеш че си българин, но да се имаш за турчин. Приомер Караибрахим във време разделно. знаеше че е българин- виждаше майка си в бялка българска носия, но въпреки това кла народа си!Турчино, ти си за дръвника!

20

Анонимен

преди 7 години

Бежанската *** срещу френски,германски,унгарски,английски...полицаи?!Тълпите от икономически мигранти да се върнат обратно,веднага!

19

някой

преди 7 години

"В Бауцен, близо до границата с Полша, непълнолетен сириец заплашил 39-годишен германец. Младежът, на 17 години, е бил приет в болница с леки рани" - ей това много ми хареса.

18

Най-вероятно

преди 7 години

В скоро време ще спретнат на нашествениците "нощта на дългите ножове" и ще ги изколят. И даже хелзинкският комитет няма да има на кого да се оплаче.

17

Анонимен

преди 7 години

Нашите турци опищяха света, че Тато им сменил имената. За тях името било свято. А тези сега, дето идват без документи и до един са Аладин, как така не ги е страх от Алах?

16

Анонимен

преди 7 години

Започва се разбуждането на германския националнализъм до края на годината вече ще са убийства а не нападения.

15

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да правите с тези кучета, го правете тихомълком. Никакви фейсове, клипове, показност и разни други щуротии. И без това са си унищожили документите, никой не знае къде са и едва ли ще ги търсят. Тихомълком тъй както жена ви срива по кокалчетата под масата.

14

АТАКИСТ

преди 7 години

Време е тия бо.клуци да подпалят Берлин, че германските непукисти да се сетят, че ще трябва да бесят Меркел.

13

Анонимен

преди 7 години

Много по опасни от имигрантите са тези тъй наречени "активисти" които ги подкрепят

12

Анонимен

преди 7 години

До МигрантНяма да можеш. Други, по-ербап от тебе, вече са опитвали и не са успели. И ти няма да можеш.

11

До Мигрант

преди 7 години

Ако бяхте умни, щяхте да си живеете мирно и тихо ползвайки се от всички блага и привилегии на западна Европа, на ди.......ва......ка си е ди......ва......к и вместо да се адаптира и интегрира в навите "райски" условия които му предлагат, той започва да троши, граби и громи всичко около себе си!Внимавайте, да не събудите европейския национализъм (чувал ли си за концлагерите в Европа?), че тогава ще си счупите краката да бягате обратно там откъдето сте дошли!!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Защо не бяха така бойно настроени и дейни към онези от ,които уж бягат тези ,,мигранти""тяхната Вера пуганска!

9

до знайко

преди 7 години

Изтри твоето мнение, а тактически запази това на "мигранта" :D. Трафик му трябва на човека, че не може изкара надницата. Не сърди му се много, бая сме на неговия хал в службата.

8

Анонимен

преди 7 години

това не са бегълци от война а окупатори и *** , когато си бежанец трябва да си доволен на всички блага който си получил а не да искаш и още и още

7

Анонимен

преди 7 години

в Германия се започва кютека, а Кале ще стане първия но не последн Европейски град превзет от СКАКАЛЦИТЕ.

6

man

преди 7 години

помня как само до преди няколко години западна европа се гавреше с нас чрез шенгенските визи и всякакъв тип ресктрикции по придвижването.