82

niki

преди 7 години

Цецо, има ли апартаменти?

81

Дреме ми

преди 7 години

Дреме ми какво бил казал някой си който е работил като шофьор в ДС, синче на слуга на комунистическата номенклатура. Купил си образованието за даскал по физическо, правил далавери с наркотрафик, фалшификатор на избори.

80

в аптеката

преди 7 години

Цецо и Боко влизат в една аптека.-"Два капута", казва Цецо.-"Виждам", отговаря аптекарят, -"А нещо ще купувате ли?"

79

Анонимен

преди 7 години

Това по-горе звучи като реабилитация на Пленелиев! Да не сте решили да го повторите? По отношение на останалите кандидати ГЕРБ няма право да коментира, при условие, че без кандидат те не са реален участник в изборите! Останалото е милиционерско бръщолевене за правата линия на партията.

78

в пандиза

преди 7 години

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

77

Petrov

преди 7 години

Колко апартамента имаше Цветанката подарени от дядото и бабата или купени с детските спестявания на децата? Затова ли вече не е министър? Та кой бил най големият провал?

76

Анонимен

преди 7 години

Всички останали бледнеят пред гейберугите и чернилката костов!Продадоха и и3ложиха държавата както никой друг!

75

факт

преди 7 години

10 години провал.1 година и 10 месеце за Ореха,а 8 г и 2 месеца за бъки и цвъки.

74

Анонимен

преди 7 години

То3и, шефът му и цялата им пасмина са най-големите национални предатели и престъпници!

73

М.М

преди 7 години

До ууНе съм и заритал да общувам с теб, които си мислят, че са над всичко и дребнавите човешки проблеми не ги засягат.

72

Делимонев

преди 7 години

Днес можеше и трябваше да говориш, ако ти разрешат от килията на Н-ския затвор.Борисов да ти каже да не говориш идиотщини,защото ставаш уязвим. Знаеш простият данъкоплатец колко пари плати за делата в Страсбург,където беше осъдена държавата ни, за показните *** арести на невинни хора по твоя заповед.То не бяха апартаменти,не бяха лъжи за източникът на парите с които си ги "закупил"...

71

уу

преди 7 години

До М.Мне си струва с теб да се общува.. успехи и се опитай да отпушиш малко тази балканска тъпигьозщина и тесногръдност..

70

Партии

преди 7 години

Много са смешни, като почнат да се плюят едни други. Все другите им виновни, а нашата партия е света вода ненапита.Циркаджии..ама то ние сме си виновни, че ги търпим.

69

М.М

преди 7 години

До уу160 милиона евро за приюти за някакви измислени бежанци, стига ли?

68

Ано Нимен

преди 7 години

Не, Цецо Апартаменто, най-големият провал се нарича ГЕРБ, и което е най-лошото, по демократичен път, т.е. чрез избори не можем да се отървем от вас, защото виждаме по света какво става с държавите, когато се изберат неудобни за кукловодите правителства, а вашата партия е като сбъдната мечта за ционистите и така лесно няма да позволят да се отървем от вас!

67

уу

преди 7 години

До М.Мкажи някоя издънка, станала заради брюксел плс

66

Анонимен

преди 7 години

Основно качество на ГЕРБерите е тяхната "СКРОМНОСТ". Но, когато става дума за най-, най-, най-продажно, най-опустошително управление, моля да не скромничат излишно. Герберите I и Герберите II са на първите две места, далеч пред всички останали провалили се правителства.

65

До 77

преди 7 години

Ти нормален ли си бе,к..апут ?!?!mosmonitor.ru/articles/rights/50_mln_dlya_bolgarskogo_premera?utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private - $50 млн для болгарского премьераЧети малко да се образоваш..

64

М.М

преди 7 години

Ако направим паралелни списъка на издънките на Орешарски и Борисов, които не са в полза на българския народ, а на Вашингтон и Брюксел, се чудя на кого от двамата списъка ще е срамно увеличаващ се!!!

63

Шефа

преди 7 години

Лъжеш както винаги многоапартаментни мошенико!Най-големия провал са и двете правителства на ГЕРБ , особено второто , което ни зароби с многомилиярдни кредити и разби на пух и прах енергийните ни проекти , като за капак ни отвори милиардни борчове неустойки към Русия!Както и да се оглеждате за виновник , няма друг - ВИЕ сте некадърници крадливи и проклети !Но ще дойде Видов ден и за Вас !Каквото сте надробили ще си го сърбате!