24

до 26

преди 7 години

Абе галлош, а къде е дъщерята на тиквата бе? Не е ли в щатите? Какво гледаш само в едното канче!

23

АМИ ПИТАЙ НИНОВА 21

преди 7 години

....СИНА Й НАЛИ Е В АМЕРИКА ...ХА,ХА,ХААААААААААА...ТЯ ЗНАЕ НАЙ-ДОБРЕ, "КВО ГОВОРЯТ"..... В АМЕРИКА !!!!!!!!!ПАРТИЯТА --ВИНАГИ ЗНАЕ ВСИЧКО, БЕ.....!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Американците не могат да си прежалят 30-те си тайни инструктори в Сирия, които обучават терористи. И които руснаците набараха и изпариха с ракети Калибър, изстреляни от Средиземно море.Освен това щатите заплашват с терористични актове Русия. А това вече е сериозно. Значи са терористи. А терористите трябва да се трепят.

21

майорски

преди 7 години

абе Руси е виновна ...нема значение за какво ....Русия им е виновна че Запада забърка кашата в сирия ...русия им е виновна за преврата в Украйна русия им е виновна за изборите в САЩРусия им е виновна за ЕврокризатаРусия е Виновна за бежанците ...абе за всичко Русия е виновна ПИСНА МИОТ ПРОПАГАНДА!!!!!

20

Анонимен

преди 7 години

Югославия, Ирак, Либия???

19

Истина

преди 7 години

Пожелавам на Е. Василева да попадне в демократичните ръце на умерената опозиция в Сирия или някой неин роднина ... после пак да говори

18

Анонимен

преди 7 години

До Мислете ,бе...Ако бяха оставили Асад да ги насмете още в началото нямаше да има и бомба паднала.

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИрак и Либия в момента са свободни и независими. Познава се по тълпите освободени жители, замаяни от носещата се свобода във въздуха и напиращи да влязат в ЕС на талази.При диктаторите тея нямаше и да ги пуснат и да припарят до границата.Ето това е свобода и демокрация! Пардон, май няма нищо демократично в това.

16

Мислете ,бе...

преди 7 години

Гледайте снимката ...и се радвайте на "РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛНИ БОМБИ"...!ГОЛЕМА РАДОСТ Е ЗА СИРИЙЦИТЕ ...ДА ЗНАЕТЕ..ХА,ХА,ХАААААААААААААА....ПИТАЙТЕ ГИ ДАЛИ СЕ РАДВАТ....!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

И кое от това не е вярно (кавичките са от "статията"):Москва се намесва по молба на легитимните власти в Сирия в борбата им срещу "терористичните групировки", които застрашават и Русия.Да припомним ли, че в началото даже нямаше ИДИЛ, а някакви закачулени, които просто се биеха, стреляха (включително със самоделни ракети, без ад им пука за мирното население) и искаха Асад да се махне? А после извъртяха номера със зарина, за който докладът на инспекторите още е засекретен.Пропаганда.....

14

Пешо -чука....

преди 7 години

ДА УМРЕШ ЗА ЦЕНЕТА НА РУСКИЯ ПЕТРОЛ В СИРИЯ-----ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО ,БЕ....!ПИТАХ У с.КУРТОВО КОЙНАРЕ ...ПОЛОВИНАТА СА ГОТОВИ ДА УМРАТ ЗА "ЛУКОЙЛ-БУРГАС".....ВЕРВАЙТЕ МИ !САМО ОБАЧЕ,..... АКО ПАДНЕ НА СТАРАТА ЦЕНА ...0,55-ст./л

13

мислете

преди 7 години

Ако Русия не беше започнала да помага на Сирия,сега вече цялата страна щеше да е в ръцете на терористите,представете си какви кланета и убийства щеше да има а близо до нас щеше да има държава на терористи......

12

Анонимен

преди 7 години

Къде са статийте за Ирак и Либия? Как е демокрациъа там.., лицемери

11

Патриот

преди 7 години

Западната пропаганда изка да отклони вниманието от убийството на 80 сирийски войника от ФАЩ и факта ,че те стоят зад ИД!

10

RUSSIA the best

преди 7 години

Много постна и недомислена статия.Кофти , няма какво да се коментира и водката не върви.

9

Анонимен

преди 7 години

Аре стига с тия хамериканци и руснаци- писнахте на всички вече. денонощно само русофоби и русофили се драчат в тоя сайт вече толкова години...пишете че Майк Тайсън идва в понеделник и влиза в брадъра.

8

Мдаа

преди 7 години

Нали има интернет информация с безброй канали що се правите на чалнати с тези долни пропаганди против Русия,какво ни пробутвате и защо!?

7

Ха,ха

преди 7 години

До Един българин - Тази история,в кое клубче на Ръ Бъ ти казаха да я напишеш?

6

Ха,хааааа...смех...

преди 7 години

КАК ШЕ ГОВОРЯТ ,БЕ.....СМЕЯТ ЛИ..??!!!АМИ ,ЦЕНАТА НА РУСКИЯ ПЕТРОЛ И ГАЗ...СА "ВЕЛИКА КАУЗА" ,бе....ха,ха,ха,хаааааааНАЛИ..... И ТИ ,БИ УМРЯЛ ЗА "ЛУКОЙЛ"-БУРГАС бе .......нали,признай си....??!

5

Един българин

преди 7 години

Гледах един репортаж на руска журналистка в един град на брега на световно известното езеро Байкал.Жената беше много добронамерена.Питаше ги, понеже руския НЦИОМ показва рейтинг на Путин над 76% от населението на Русия че го одобряват. И тя ги пита - вие към тези 76% ли сте?И те и отговарят: "Ами не, не сме. Пенсиите не стигат, а трябва да плащаме за вода която носят с водоноски, защото живеем до езеро ама вода за пиене няма! Сигурно само 6% подкрепят Путин и това са тия които го пазят!"