16

Анонимен

преди 7 години

с други думи, ако американците изберат Клинтън, избират и Путин. Ако изберат Тръмп, избират Медведев(?). Общо взето американците избират двама президента, и ако искат да махнат Путин, трябва да изберат Тръмп, хахах

15

Анонимен

преди 7 години

Само за информация - в момента руската икономика е по-малка испанската! И това при положение, че испанците нито изнасят газ, нито петрол, нито ценни металиЗа по-силно икономически страни, няма място за сравнение.

14

Да

преди 7 години

Ех много им пречи този Путин,спря им кражбите и възроди страната си!

13

Ясно е

преди 7 години

Единствената дилема пред Путин е как да направи Рисия по силна и богата.

12

Бау

преди 7 години

Ей какви ли не глупости пишат и измислят само и само да махнат Путин,е няма да стане Русия става все чо силна....

11

вот так

преди 7 години

Минпромторг предлагает снизить цену на водку до 100 рублей за бутылку

10

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Русия не е като Америка - бившият президент да се радва на почести и уважение и да му изсичат облика в скалите... - бившите в Русия са обикновено мъртви... - те биват оплювани, линчувани и тотално отричани... - изключение прави само мумията, която им служи за знаме...

9

Западноевропеец

преди 7 години

При превземането на градове от нацистите през Втората световна, руските войници са излавяли всички жени спали с германски войници, прекарвали са ги чисто голи пред очите на местното население и са ги убивали. Масово са клали, изнасилвали и грабели из "освободените" градове.

8

Анонимен

преди 7 години

Пак западна пропаганда. Всеки знае, че в Русия живеят само щастиливи хора покдрепящи православните ценности и не искат запада да поквари славянската православна кръв!

7

Анонимен

преди 7 години

Ей тва е показателно за акълОт на родният русофилистик:"Хубавото е, че каквото и да направи все е правилно за Русия."Ама разбира се, няма как да е грешно. Той винаги ще живее добре, за сметка на цялото население на най-голямата като площ и една от най-богатите на ресурси страни в света. Нищо, че същото това население живее по-зле от половината останал свят, въпреки всички тези предпоставки за нещо друго. Мда, и аз не виждам нищо нередно :)

6

Анонимен

преди 7 години

Е вие как си представяте Путин точно в момента да пусне кокала? :)))

5

Анонимен

преди 7 години

Путин пред дилема: Как да съхрани системата?Трудна работа, това е все едно да съхраниш падаща сграда.

4

Анонимен

преди 7 години

"Щом погледнах,че статията от Ройтерс не я прочетох,защото най вероятно се пише за:-мнението на фризьорката Наталия,заварчика Олег и хамалина Рустам-правят се догадки,защо Путин се здрависва с дясната ръка в деня на левичарите-защо Путин не назначи дедко Шорош и ортаците му за икономически разпоредители в Русия-кво ли ще прави Путин след края на мандата-няма ли да назначи Медведев,който да назначи дедко Шорош и ортаците му за икономически пазители на богатствата на Русияи т.н."

3

Анонимен

преди 7 години

Путин се опитва да събира стотинки пред движещ се валяк.Ридкът заслужава ли си .Да .Защото е за сметка на руския народ

2

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До zeusПри такива овце електорат - всичко е правилно... - дори да се изсер... на красная плосшчад в краката на мумията пак ще получи овации от руснаците... - и най вече от русофилите...

1

zeus

преди 7 години

Чичко Шорош най-много го е страх точно от това, че не знае какво ще направи Путин. Хубавото е, че каквото и да направи все е правилно за Русия.