72

Анон

преди 7 години

До Анонимен 93Явно си личи, че не си служил в армия и нямаш, и понятие какво е армия.

71

ВИЖТЕ ,БЕ....

преди 7 години

РУСНАЦИТЕ С РАДОСТ УМИРАТ ---ЗАРАДИ ЦЕНАТА НА РУСКИЯ ПЕТРОЛ И ГАЗ В СИРИЯ!ДА УМРЕШ , ЗА ПАРИТЕ НА ПУТИН И ГАЗПРОМ-----Е "ВЕЛИКА КАУЗА "!!!!!!ВСЕКИ БЪЛГАРИН НАПРИМЕР----ТРЯБВА ДА Е ГОТОВ ДА УМРЕ ЗА "ЛУКОЙЛ-БУРГАС"!!!!АТАКИСТИТЕ И КОМУНИСТИТЕ ---ВСИЧКИТЕ СА ГОТОВИ ,БЕ.....ХА,ХА,ХАААААААААА

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104Иска ти се да е така както го представят руските лъжци, но 90% са сирийци, а останалите са от другаде.

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 101Не знаех, че Путин бомби Ирак, Афганистан, Пакистан и Африка...Щото 90% от мигрантите са от там, а не от Сирия.

68

Анонимен

преди 7 години

До ГайтанджиевХе-хе явно фактите не изнасят на другарите рушкофилчета и само цъкат минусчета.

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100"Айде стига вече с лакардиите,който е влязъл в Русия неканен винаги е бил разбит"Че кой е влязъл в Русия? За обратното пладнешкия разбойник Русия да влиза по чуждите държави примери бол и то само за последните няколко години.

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 99"..,а в същото време ни унищожават и отвън,с "мигранти" и отвътре"За мигрантите единствено трябва да благодариш на Путин, който от 1 милон преди една година ги направи 13 милиона.

65

Анонимен

преди 7 години

Айде стига вече с лакардиите,който е влязъл в Русия неканен винаги е бил разбит в буквалния смисъл на думата и това вече е станало традиция.А те са си все още там и ви чакат.

64

Анонимен

преди 7 години

До ASD"а някой вестници и ще фалират"имаш предвид вестниците Атака и Дума които се финансират от руския бюджет. По този закон и 23 проруски партии, 113 сдружения за българо-руска дружба няколко телевизии и няколко радия с откровенна руска пропаганда ще трябва да се регистрират у нас и да дават обяснения от къде са им парите.

63

Гайтанджиев

преди 7 години

Руската армия е пушечно месо. Винаги най-много жертви във войните. Докарват го от количество, не от качество.

62

Анонимен

преди 7 години

Навремето Кортес с 400 конквистадори въоръжени с мускети завладяват могъщата империя на ацтеките като пленяват и убиват кралят им монтесума.Руснаците с техния бюджет за въоръжение са точно като ацтеки.

61

ASD

преди 7 години

Въпросният "независим" център "Леванда" му направиха внезапна счетоводна проверка. оказа се че 86% от парите пристигат от САЩ. След приключване на проверката въпросният център "Леванда" беше причислен като "чуждестранен агент" по руското законодателство. Интересно ако се въведе подобно законодателство в Б-я как доста хора ще отслабнат, а някой вестници и ще фалират.

60

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са изключително лековерни, дано само не повярват на психото Путин че могат да воюват с Америка, защото не само армията им а цялата руска нация ще изчезне от лицето на земята.

59

До 79

преди 7 години

Не съм на 12, имам книжка :) Ела с москвето и докажи думите си на дело. Докато не го направиш ще продължавам да смятам думите ти за лъжа. В реални бойни действия това аеропланче отдавна щеше да е свалено още преди да има пряка видимост със легена. Както и Москвич може да подмине Ферари ако ферарито не е спряло или не знае, че се състезават. И аз с трабанта подминаваме мерцедеси ама те не знаят, че се състезаваме. Та и твоята работа такава.

58

Одисей 1

преди 7 години

85 да така е американците вярват в силата на индивида в неговоте качества и за това печелят

57

Одисей 1

преди 7 години

Колкото и яка да е една армия не седи ли зад нея адркватна икономика губи. Гермаската армия беше най силната на земята но загуби от ачрриланската икономика. Япония също

56

Анонимен

преди 7 години

Краварите вярват в Рамбо само той може да издържи 24 часа в тайгата ако случайно не го хванат по бели ***.

55

SpaceX

преди 7 години

79 и моряците се напиват с кока кола нали тъпакоооп

54

SpaceX

преди 7 години

79 до кога ще разпространяеате тези пасквили. Не разбрахте ли че са рожба путинскоте ***

53

СДС-рката Нинова

преди 7 години

пушечно месо ... а в това време децата на кремълските фашисти са в NY, LA, Paris, London ...