17

Ха,добър ден

преди 7 години

Сега ли го разбрахте? таксата за чужди студенти е 8000 евро,за българи 8000лв, отделно питайте ги колко струва изпит - Къде отиват тези пари ? С години е така ,едва ли само Ваньо е папал.

16

bolbov

преди 7 години

Крадецът вика дръжте крадеца.Кой ще провери Кунева и си е които съсипаха ядрената енергетика заради тлъсти подкупи от западни производители на ток!? Този Ректор по един или друг начин вкарва и пари в България.Най вероятно Кукувица отново е подмамена а с тлъст подкуп от конкуренти на МУ.

15

АНК

преди 7 години

Парите за командировки и космически заплати от бюджетни средства ли са или са от собствени приходи?Разликата е огромна.

14

Анонимен

преди 7 години

Образованието за това става все по-скъпо. Но абсолвентите все по-неграмотни. ВиШУто много съмнителна инвестиция.

13

Анонимен

преди 7 години

И главният архитект на Пекин, който изгради за олимпиадата обекти на стойност 40 млрд.долара, получи куршум, за това че е бръкнал само 100 хиляди за себе си. Защо този наглец, се фука с работата си и постиженията за която е получавал заплата.

12

BURZUM

преди 7 години

Кажи му лекар и си представи катажия ,митничар....все са хубави хора...

11

Toni

преди 7 години

И в същото време - медиците които излизат от Алма Матер не стават за почти нищо, освен ГПта - там поне е ясно - направления няма, всичко се лекува с широкоспектърни антибиотици. Няма грешка - сигурно сме след Африка по качество на здравеопазването.

10

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Не е луд който яде...баницата,а е...луд,който му я дава,или по..точно нас...народецът правят на луди.В таз...луда демокрррация всеки налапал държавен пост,пардон...налапал държавната баница,се прави на луд за...връзване и гледа...умно;кат Боко пред Меркел.

9

спас

преди 7 години

Оставете човека, язе цел септември откарах "на бали" на село!

8

иван

преди 7 години

За жалост не само там,но във всяка сфера и правителства е било така и в писмен отговор на академика е подчертано и правителствени органи са се разхождали е затова младите се възпитават така да крадат,убиват,да смъркат наркотици и т.н.

7

Анонимен

преди 7 години

Интересно е да се съпостави с броя чуждестранни студенти които са започнали обучение в последствие след екскурзиите и финансовата изгода (т.е. колко пари са платили) от тяхното обучение.

6

Темида

преди 7 години

Съгласен съм с човека. Щом е оставил на плюс да е ходил кадето може. Щом е свършил добра работа 250 000 срещу 100млн. А и нека младите лекари видят, че има кариериино развитие до върха!Стига по такива дестинации са ходили само депутати, мутри, рапари и чалгарки.

5

Анонимен

преди 7 години

Капитализъм бе, всеки за това се бори - да крадне повечко и да скъса от раз с мизерията

4

Анонимен

преди 7 години

Кунева иска да отбележи подобаващо потушаването на протестите в тютюновите складове в Пловдив, когато лично свекърът и Пръмов издава заповед и са убити 13 души. Не че проф. Митев е цвете за мирисане, но все пак е направил нещо. Да излезе Пръмова и да каже какво е направила сама - или благодарение на Пръмов, или благодарение на Илия Павлов, или благодарение на някой друг!

3

Г

преди 7 години

В тая държава и академиците са нагли крадци !

2

Анонимен

преди 7 години

че то си е важно да обменим медицински опит с братския народ на куала лумпур,с островите на кабо верде, хале пък с остров бали.....човека отишъл на място на бали,да провери дали слънцето влияе кофти на тена му. цялата ни медицина е такава !

1

Анонимен

преди 7 години

Долната Куневица търси под вола теле.Я, сега напишете една статия кой назначи консулката в Кипър, след като няма нужната квалификация.