33

Ронин

преди 7 години

До Анонимен"Българският народ е пркажена мрша."Вероятно имаш предвид майка си и баща си. И себе си, реазбира се, освен ако не си извънземно.

32

Евгений Примаков

преди 7 години

"Каква ще е Германия през 2025 г. два сценария"Каква ще е Русия през 2015 г. - само един сценарий.Доста мрачен, впрочем.

31

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ГЕРМАНИЯ--ВИНАГИ ЩЕ СИ Е ГЕРМАНИЯ!!!!!!!БИЛА Е ---И ПАК ЩЕ СИ БЪДЕ!!!!ВЪПРОСА Е :...ВИЕ КАКВИ ЩЕ СТЕ......ЗАЩОТО ТОВА Е ПО-ВАЖНО!!!!

30

петко

преди 7 години

Германия Германия недейте да ви е грижа Две войни и световна икономическа сила Дойчланд Дойчланд юбер аллес

29

До 30

преди 7 години

Така лиии?!А у нас *** отиват със собствените си автомобили да си взимат безбройните помощи!Явно България е по-мощна икономически в сравнение с Дойчланд. Кой като нас!

28

Загрижили сме се

преди 7 години

за Германия.А в други сайтове пишат, че тази година в България около 14 000 от седемгодишните деца не са влезли в училище в първи клас.И че ежегодно две-три хиляди деца на възраст за първолаци, напускат България, защото заминават за чужбина.Ясно ви е, че от тези 14 000 невлезли в клас тази година, две-три хиляди са заминали зад граница.А останалите над 10 000?!Хора! Тези над 10 000 деца ще са бетер Джейлян, дето си заряза децата да й ги храним ние! Тя поне е ходила 1 седмица в първи клас.

27

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето пренадлежащи на страните към които емигрират а не откъдето бягат хората,Германия е една от главните цели на емигрантите от Азия,Африка и както нашите съграждани и бивши другари от Източна Европа

26

Анонимен

преди 7 години

продължение Хиляди хора работят тук без да знаят език по разни фабрики, заведения, но бежанците не, те поручават около 700 Е на човек за възрастните, децата незнам точно, но е по-малко, разхождат си марковите дрехи, пазаруват и не правят никакъв опит да се интегрират по-бързо, дори и тези, които искат не може, седят чакат да минат курсовете, като имат ваканции, като учениците и нещата се точат във времето, като за това време им се плаща. Живеят си в тяхната общност, но просот тук не го разбират.

25

Анонимен

преди 7 години

и Брат Пит приюти 2 бежанчетаи те му разказаха игратаОстана без 3-те си деца

24

Анонимен

преди 7 години

Германия няма как да отслабне икономически, икономиката, а не моловете работят денонощно и не смогват, проблемът е че новодошлите няма да работят и са на гърба на системата. За да работят искат им ниво мин. В1, нямат капацитет повечето да го постигват, а и не желаят. Не само бежанците, но и доста германци са на социал тук, години наред, но ако един германец работещ изапдне и допре до социала, ако е някой, който няма нищо добре, но ако има жилище, кола го притискат да продава и да се издържа.

23

Анонимен

преди 7 години

сценария е както при Брат ПитВзема и осиновява 2 мамгала от АзияТе скачат на бой на неговите бели децатой ги шамаросваЛуддата му жена при развода му отнема и 3 бели децабългарската поговорка еХрани куче да те лай!

22

Анонимен

преди 7 години

Втория вариант е измислен от мармота със целофана.

21

Анонимен

преди 7 години

Как казахте че се казва мозъчния тръст? Барон фон Мюнхаузен? Само той съчинява подобни небивалици, лакърдии и ненаучни фантастики.

20

Анонимен

преди 7 години

Изключете телевизора..

19

Анонимен

преди 7 години

Меркел спешно да финансира строежа на Великата Европейска стена чиято южна граница да е границата на България с Турция, и да е зорко охранявана, така че и пиле да не може да прехвръкне, а бежанците да ги връщат обратно в Турция - там ще се интегрират къде, къде по-добре.

18

Анонимен

преди 7 години

Германия няма да я имаСлед серия от атентати мирната религия ще основе нова държаваЩе има Германо-Арабски ХалифатНемските християнски бежанци ще бягат към България и ще изкупуват къщички в Северозапада

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи моли твоя Пророк да помогне от Луната Турция да се федерира с ЕС, но преди това да е решен проблемът с пришълците.Иначе Европа просто няма да ви бъде полезна - вместо да ви тласка напред, ще ви дръпне назад и надолу към някакъв средновековен Ориент, който хем ще представлява етническа мешавица, хем няма да има финеса на древната източна култура.дано Бог избави всички ни от такъв лош сценарий, пък после ще мислим как да федерираме континента.

16

Darma

преди 7 години

До НемецВ общи линии вторият сценарий е действителността в Германия...с изключение на турци мениджъри и сирийски полицаи.Но с доста бързи темпове се върви към сценарий 1, който ще бъде реалност не през 2025-та, а доста по-рано. Какво ще бъде през 2025-та не е описано в сценариите.

15

Анонимен

преди 7 години

Това не са сценарии за Германия ,а за цяла Европа, която вероятно ще се превърне в ислямски халифат, с враждуващи еден с друг султанства.

14

ами

преди 7 години

до 16 от 7 млн гългарски граждани най-много 1,5 млн турци да искате да имате нещо общо с турция. останалите 5,5 млн сме против...така , че продължавай да искаш...аз искам федерация с швейцария например но едва ли ще стане...както и при теб