55

Анонимен

преди 7 години

Индустриалец: Москва се сдобива с хиперзвукови оръжияХайхахаааааааааааЧе тя вече ги пройзвежда и са на Въоръжение в РфХахаааахсаааааааПак закъсняхте

54

з н а й к о

преди 7 години

Спеса имал и стелт-режим!?

53

Анонимен

преди 7 години

Вярно е, истината ви боли, 105.

52

до 104

преди 7 години

Истината боли ли?

51

до SpaceX

преди 7 години

Мисленето не е от силните ви страни.

50

Анонимен

преди 7 години

Русофилите са идйоти искщи да ни фнушът че Русия е икономически по добре от САЩ.Руснаците са в 19 век драги родоотстъпници имаше един руски филм *** и виш.Бил съм и в Русия и в САЩ разлика та е умопомрачителна,естествено в полза на Щатите.

49

Анонимен

преди 7 години

Спейс Хъ, ти като какъв го играеш тука? Морален поучител, лидер на форума, духовен ментор или как? Я обясни...

48

Анонимен

преди 7 години

Събор на жалки пpъдльoвци и пъпчиви нeдoнocчeтa с комплекси.Никой не ви иска мнението. Животът се движи напред по своя логика и без вашите жалки мнения.

47

до 93

преди 7 години

Остави кога са дошли памперсите, а как американските астронавти стояха две седмици с пълни памперси по пътя до Луната и обратно! То и затова Армстронг скочи на Луната доста тежко, защото памерсът му е натежал:-) Нищо че лунната гравитация е 6 пъти по-малка.

46

володя улянов

преди 7 години

Народите се хвалят с производство на автомобили, камиони, компютри, мебели, дрехи и т.н. Русия се хвали само с оръжията си.Не е ли очевидно защо бяхме набедени за терористична държава, когато бяхме техни васали?

45

Анонимен

преди 7 години

Ти *** в САЩ да ти продадат малко демокрация, да видиш как е там.Или в Кьолн, където новините идват с 4 дни закъснение,демократе.

44

свинаря

преди 7 години

Нека някой по осведомен да обясни,на кого има да дава САЩ 27 млрд долара?

43

до 85

преди 7 години

Че американците дори и тоалетна за космоса не можаха да измислят! Че купиха за МКС руска. А как ходиха до Луната по памперси, които не могат да сменят две седмици, защото са със скафандри през цялото време?

42

Анонимен

преди 7 години

Направо са смешни и жалки... Всичките велики световни демократи тръгнали да бранят световната демокрация от лошата топяща се Русия...10 срещу 1.Кой вярва на тези детски приказки за някаква демокрация? Чест и слава на Русия. Явно много ги е страх и пълнят памперсите, за да говорят така за Русия.Как иначе да си обясним подобно поведение?

41

до 80

преди 7 години

Първо провери и тогава пиши! Всички скачващи възли по станцията са РУСКИ. Още по време на строежа, отделно стиковъчните. Защото трябва да има унификация. Представи си че американският е зает или повреден, къде ще се скачи совалката или Драгона?

40

Анонимен

преди 7 години

Защо скачващият механизъм на МКС е руски? А така също беше и на совалките? Защо не ползваха скачващия механизъм на Лунния апарат с който американците ходиха 6 пъти на Луната? Защото това което е в киното, не можеш да го приложиш в реален космически полет.

39

до 60

преди 7 години

Това с повторното изстрелване на първа степен на ракета е една огромна глупост. Първо носиш гориво за нагоре и после за надолу, за да задействаш спирачния двигател. Което е страшно неефективно. Защото всеки един излишен грам е от значение, а тук носиш над тон излишно гориво, с което намаляваш товароподемността на ракетата. Затова спейса издига около 10 тона товар, а руските Протон, които са с подобна големина над 25 тона!

38

БайкоНУР

преди 7 години

SpaceX е застанал на амбразурата да брани кравешкия обор ,а отзад Сорос го напъва и напъва.

37

До 34

преди 7 години

Доста неподготвено изказване в рамките на 5-6 изречения! Не бива да ползваш за източник първата статия, която ти попадне в Гугъл, че се излагаш.За да съм ти аз полезен, знай че звукът може да достигне и 1500GHz в плътна среда...За повече информация - в книгите, не в Интернет.

36

Анонимен

преди 7 години

Raketi, alkohol i prostitutki tova proizvejda rusia