51

Анонимен

преди 7 години

66 - абе ологифрен, ти се оплакваш, че Македония не резрешавала с години...от къде знаеш това нещо след като не си виждал официални документи нито от едната, нито от другата страна бе *** такъв

50

Анонимен

преди 7 години

57, слаб (2) по география!

49

АТАКИСТ

преди 7 години

до БГКакъв съм, брачед? Що се стесняваш?

48

Анонимен

преди 7 години

Ако рушът църквите в МакедонияТрябва да им пратим наш БойкоДа им Изгради на тяхно място ДЖАМИЙ

47

acca

преди 7 години

65 - ми искай документите от двете правителства бе бот - какво ми ги искаш на мен :D

46

Анонимен

преди 7 години

60 - нека да покажат документите с които са искали разрешение от Македония, а също така и документите с които Македония не дава разрешение

45

до 57

преди 7 години

Конфликтът не е случаен. Гърция не би се замесила в провокация. Провокацията е общо към Балканите, пък кой се хване.

44

acca

преди 7 години

57 - правителството от няколко години праща искания към макенодците точно за подобно нещо бе

43

Анонимен

преди 7 години

такаа,скарали се титов комунист и бг комунист,що така бе,нали и едните и другите сте русофили

42

Анонимен

преди 7 години

Аз доколкото знам връх Каймакчалан се намира в Македония. Резрешение за плочата от Македоня не е искано! Но ето да приемем, че този връх се намира на гръцка територия. Дали щеше да бъде всичко наред ако грък беше унищожил плочата, след като разрешение от Гърция не е поискано?!

41

Анонимен

преди 7 години

няма по загубени народи от балканските

40

Анонимен

преди 7 години

До 49Бокклук, плочата е на гръцка територия. Тоя Миленко като е толкова ербап, що не е строшил плочата докато гвардейците са били там, а? Щото е подлец, затова.

39

до 53

преди 7 години

Въпросът ти е много правилен, само че местността е в границите на Гърция. Някой подкокороса ли македонеца да направи това, че да последва конфликт на Балканите?! Как мислиш? Преди време като изрисуваха България като турски клозет някой тръгна ли да съди художника? А като в турски вестник бе поместена карта с променени граници на Европа и България, някой взе ли отношение?! И в двата случая не. Защо сега да? И какво ли точно пише на паметната плоча, че историята понякога се преиначава?!....

38

АТАКИСТ

преди 7 години

до 55

37

АТАКИСТ

преди 7 години

до 56Тук изобшо не става въпрос за провокация( ако това намекваш), брачед! Става въпрос за човещина!

36

ПРИЛИЧА

преди 7 години

ИДИЛ разрушават по същия начин Паметници .Даже имаме Пример в България с Ислямски Терористи - взривяването на Паметника в центъра на София - Мавзолея , няма ли да поискаме съдебна отговорност от Главния Терорист по това време - Евгени Бакърджиев (днес горд собственик на няколко хотела по Черноморието платени от ЦРУ ).Децата ни трябва да виждат Историята Ни , във вид на Паметници .

35

еделвайс

преди 7 години

Такаааааа..... Стигнахме до решението. Но хайде да се върнем на началото. Наши военни поставят възспоменателна плоча на планински връх, който се намира на територията на Гърция. Добре. Гърция не реагира, макар че никой не е искал разрешение от нея. И това добре. След време, неясно по какъв повод македонец унищожава тази паметна плоча, и прави този акт известен чрез фейсбук. Дали това става случайно?! България реагира остро, завързва се конфликт. Внимание!!!! Случайно ли е всичко това?! Не мисля!

34

Анонимен

преди 7 години

Ако искаш да поставиш паметник или плоча в друга държава трябва да поискаш официално разрешение от самата държава. Дали такова разрешение е поискано от Македония?!

33

АТАКИСТ

преди 7 години

Няма нищо по-страшно, зловещо и в същото време жалко на този свят от това да знаеш, че си българин, но да се имаш за турчин или македонец.Кара Ибрахим виждаше в съзнанието си майка си- българката в бяла българска носия....но си остана докрай еничарско КУ.ЧЕ!

32

Анонимен

преди 7 години

Грехота е!