280

Анонимен

преди 7 години

Ами имат спомени хората от съжителството с българската войска през войните и затова! Идват преди 40 години македонци в едно самоковско село да търсят П.....в. Офицер от запаса през ВСВ, мобилизиран и пратен в Македония. Отишъл със взвода на една сватба и постъпил като български юнак. Убил младоженеца, опраскал булката, яли, пили кат ***.Тези, които го търсили на път за селото попадат на него, както си пасял овцете вече дъртак. Казал им, че имало такъв и вече е умрел. Та така, българи!

279

койИзмислиМакедонцит

преди 7 години

Периодът, в който Т. Живков стои начело на БКП и държавата, се характеризира с постепенното преодоляване на грешките и извращенията по националния въпрос в средите на самия ЦК на БКП, както и с пораженията върху родените в Македония след упражненото над тях насилие, за да се самоопределят като македонци. Имам предвид и преброяванията, които също са резултат на партийно правителствени решения под натиска на КПСС и СЮК и от престараванията на родните кръстници. Определено можем да говорим за едно престъпление спрямо народа ни, водещо началото си от грешните постановки на Коминтерна и то не само

278

Анонимен

преди 7 години

Координираните обвинения на русофилите срещу Митов, че не правел нищо по отношение на тази вандалщина ме карат да започна да се съмнявам дали тя не е провокирана от вън, точно сега, за да се отвлече вниманието от изцепката на Толостой и да се отмъсти на Митов и България заради тяхната реакция по този случай.

277

Анонимен

преди 7 години

Ей, ектстремиста, върви да се ч... ш!!!

276

Revolution_

преди 7 години

турция и сърбия имат най-големите грехове към България, турците направиха българи по'маци, а сърби направиха българи македонци с помощта на българските комунисти и Русия.

275

Анонимен

преди 7 години

Как българите там станали македонци?!!!! Ами вие как за няколко петилетки демокрация се обърнахте на 3180 градуса по какви ли не исторически, политически, етнически, психически и всякакви въпроси? Вчера бяхте Масква най здравото звено, днес - Фашингтон. Освободител станал окупатор, поробител - съжител.Загубени българи!

274

Анонимен

преди 7 години

Македония винаги си е била македонска, била е завладявана от българи, гърци и т.н.,но в крайна сметка винаги се е възраждала,така че паметниците тука ние ще си ги слагаме! На вас идват ли чужди държави да,ви слагат паметници?

273

АНТИпутеНОИД

преди 7 години

Русия винаги е мечтала за южнаславянска федерация.Затова България не се вписва в тази "югославия" която включва и заличаването на България. Македония е проект точно на тази идея... Доказва го че руски войски воюват против нас на този фронт,против Съединението и най вече против независимоста....А ние в България още търпим паметници на руските окупатори.Щели сме да сме признателни...ами въпроса е уреден финансово много отдавна.2 тона злато 1878г,300 000 милиарда долара за издръжка на руските окупатори след 1878г и 1944г. Нищо нне споменаваш и за златото 30 тона дадено от Живков 1960г за съхранен

272

русофил

преди 7 години

А да нашариш паметника на Альоша не е цинично и нагло а!? Как е боли ли!? Не прави на другите тва дето не искаш да се случи на теб!

271

Анонимен

преди 7 години

Македонците не са българи и това го показва жестокото отношение на македонските главорези по време на 9 юнския преврат, въстанието /днес, 23 септември и последвалия терор. Вие кажете, може ли истински българин да накълца по такъв жесток начин Стамболийски.Та той дори не е комунист.

270

Анонимен

преди 7 години

Българин не може да направи такова нещо. Този журналист е истински македонец.

269

Да бе!

преди 7 години

Какво е македония? Не съм чувал и не съм виждал. Няма история, не съществува.

268

Анонимен

преди 7 години

Защо атлантиците признаха Македония? Уж някой ударил за тая работа на Стоян Ганев Бог да го прости два шамара и толкоз. Гърция не я признава.

267

Анонимен

преди 7 години

Македонски душмани!

266

Васо

преди 7 години

Дълго още ще ручаме горчивите плодове на Коминтерна измислил македонската нация. Пък днес БСП искала обяснение от министъра на външните работи и какви мерки щял да предприеме. Наглост и безочие от тази партия, която ни заложи тази бомба.

265

Анонимен

преди 7 години

Вардар и Пирин, Бялото моретри деца, майко разделениЗа тебе плачат майко милаЗа тебе плачат, Македонийо!-------------------------------Те, това е тяхната истина, а вие си пишете колко щете!

264

Анонимен

преди 7 години

Вече да не се пеят македонските песни тия душмани!

263

путеноид=антибългари

преди 7 години

На връх Каймак-Чалан са се водели най-тежките боеве. Там са загинали 3000 български войници и офицери. Много повече отколкото дори на Дойран, където са другите големи боеве. Сраженията при Каймак-Чалан бяха забравени, тъй като Ленин беше казал, че тази война е империалистическа за всички участвали държави. И поради факта, че Русия и Румъния бяха напердашени от наши войници.

262

Ss Waffen

преди 7 години

Цял ден седи тази снимка и статия и до сега никаква реакция от нашата дэържава , пълна абдикация от всякъкъв проблем свързан с Българите и България.Навярно верни ще излязат предсказанията на Едмон Родшилд.

261

Анонимен

преди 7 години

в къщи си е човека, ще троши каквото си иска. Ислямистите могат да трошат а македонците не могат така ли?